Het Baarns Tuinhuis Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een tafel gezien op de website, er werd snel gereageerd met meerdere foto's via whatsapp. het merk Teak & Garden kenden we al. Zo hoefden we niet naar Baarn te rijden. Communicatie verli... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed product, goede persoonlijke uitleg, en goede service. Zou alleen nog graag een eindfactuur willen ontvangen waarin staat dat de hele bestelling betaald is, mede in verband met eventuele (onverh... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília ao ar livre

Bij het Tuinhuis staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij enkel samen met merken waar wij écht achter staan en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

76 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

54 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke tuintafel gekocht, online goed geholpen.

het merk Teak & Garden kenden we al.
Zo hoefden we niet naar Baarn te rijden.
Communicatie verliep snel en plezierig.
Tafel is thuis afgeleverd, top we zijn er blij mee.

30 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De kussens en ligstoelen konden niet…

De kussens en ligstoelen konden niet gelijktijdig geleverd worden. Dit was ons van te voren verteld. De ligstoelen werden een week geleden geleverd en van daag werden de kussens bij ons thuisgebracht. Wij zijn dik tevreden over ons aankoop. Perfecte sevice.

16 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed product

Goed product, goede persoonlijke uitleg, en goede service.
Zou alleen nog graag een eindfactuur willen ontvangen waarin staat dat de hele bestelling betaald is, mede in verband met eventuele (onverhoopte) garantie aanspraak.
M.vr.gr.

10 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

top service vanaf oriëntatie tot plaatsing

Reeds bij onze eerste oriëntatie in de winkel ervaarden wij de gedegen kennis en de goede persoonlijke adviezen, waardoor wij tot de keuze konden komen van een Biohort Tuinkast Large. En daar hebben we geen spijt van: de kast heeft voldoende bergruimte voor twee fietsen en ons tuingereedschap. De bijgeleverde planken en ophangbeugels zijn voor ons voldoende, maar kunnen eventueel worden aangevuld met andere planken en accessoires. De matte antracietkleur past perfect bij onze carport en de tuinkast wordt dan ook mooi in de omgeving opgenomen. En tot slot de prima service: de tuinkast werd vooraf volledig door Het Baarns Tuinhuis in elkaar gezet , snel geleverd en waterpas geplaatst. Veel gepuzzel en stress werd ons dus bespaard! Hulde aan de harde werkers van Het Baarns Tuinhuis. Topbedrijf!

18 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice van showroom tot bezorging

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Baarns Tuinhuis. Het personeel in de showroom was zeer vriendelijk, vakkundig en nam alle tijd om ons rustig te adviseren. Ook erg fijn dat zelfs onze hond welkom was binnen! De producten zijn prachtig en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is de logistiek ook uitstekend geregeld: van het kantoor tot aan de bezorgchauffeurs verliep alles professioneel en soepel. En als extra pluspunt: heerlijke koffie 😉

15 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee dezelfde artikelen besteld en…

Twee dezelfde artikelen besteld en betaald maar slechts één geleverd. Direct iemand aan de telefoon kan niet dus via een webformulier en moet je het dan maar afwachten. Hoop dat het in orde komt... Overal kan iets fout gaan maar als iemand die iets inpakt niet tot twee kan tellen.... Als alles goed komt worden het vijf sterren...

15 de maio de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.