Etter å ha utforsket thule og sett hvorfor de er så dyre så forsto jeg reklamen deres var ekte! Veldig god kvalitet og myyyyyyye! Enklere enn thule og faktisk bedre passform
Leia as opiniões dos outros
Bestilling,betaling og levering fungerte "hur bra som helst". I mitt tilfelle (VW caddy fixt). så var begge profilene like lange, men i virkeligheten så er det forreste spennet 2-3 cm bredere. Dette... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bestilte takstativ, rask levering og stativet fungerer som det skal. Men pakken var dessverre veldig dårlig pakket. Både eskene til de to takstativene og esken som disse to eskene lå i var ikke for... Ver mais
A empresa respondeu
Prøvde å handle via nettsiden tidligere, men de hadde noen problemer med siden, fikkk derfor ikke bestilt og bestilte derfor på Skruvat. Skruvat sendte aldri varen i løpet av 1,5 uke. Valgte derfor å... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Turtle Nordic
Escrito pela empresa
Turtle Nordic med base i Örebro, Sverige.
Vi ønsker at du som kunde skal føle at du kan gjøre et trygt kjøp av takstativ og tilbehør, og vi gir derfor 30 dagers åpent kjøp på alle lagerførte og ubrukte varer.
Les mer om Turtle Nordic her...
Informações de contacto
Berglundavägen 12C, 70236, Örebro, Suécia
- +4619227237
- support@turtlenordic.com
- turtlenordic.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
For det første kom takstativ fort
For det første kom takstativ fort,
det var grei pris og ikke minst fraktfritt

Resposta da Turtle Nordic
Takstativ ble levert raskt å fungere…
Takstativ ble levert raskt å fungere greit. Veldig fornøyd.

Takstativ.
Kjempe god service men produktet var ikke av topp kvalitet. Svake låsedeksel.

Resposta da Turtle Nordic
Rear bar rests on the navi antenna!!!!
Rear bar rests on the navi antenna!!!!
Damaged antenna cost 10.000 Nok

Levering
Fikk beskjed om at pakken ble sendt samme dag ved bestilling før 12. Ikke tilfelle. Fikk beskjed om 3-5 dagers leveringstid. Ikke tilfelle.

Resposta da Turtle Nordic
Jeg bestilte takstativ til bilen
Jeg bestilte takstativ til bilen. La inn bilmodell og årsmodell, likevel fikk jeg et stativ som ikke passet.

Kjøpte takstativ
Kjøpte takstativ, det ble levert raskt og var veldig enkelt å montere.

Resposta da Turtle Nordic
Lastebøylene passet rett på bilen
Lastebøylene passet rett på bilen. Bare å montre sammen og sette på. Pakken kom greit frem.Alt i alt veldig fornøyd. 👍

Resposta da Turtle Nordic
Spurte om hjelp til Ossen takstativ som…
Spurte om hjelp til Ossen takstativ som passet bilen min, fikk svar med en gang. Alt passet, super fornøyd 🤩

Ikke levert
Varen skulle vert levert tirsdag 28.01 men ligger fremdeles i Sverige uten noe sporing

Resposta da Turtle Nordic
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering , og god informasjon når jeg ringte dem om tekniske spørsmål. Stativet og skiholderen har meget god kvalitet og finish.
Fult på høyde med andre merker til nesten dobbel pris.
Veldig fornøyd ! 😀👍

Resposta da Turtle Nordic
Takstativet knakk da jeg skulle montere…
Takstativet knakk da jeg skulle montere det! Jeg vil gjerne sende det i retur. Hvordan gjør jeg det?

Resposta da Turtle Nordic
Takbøylene passer perfekt, bra kundestøtte!
Takbøylene passer perfekt på bilen min. Jeg sendte en e-post til kundestøtte for å sjekke ettersom det er en nyere modell, og fikk svar veldig raskt med riktig informasjon.

Resposta da Turtle Nordic
Imponert over at de føler opp nye…
Imponert over at de føler opp nye modeller og holder god pris i forhold til konkutenter

Resposta da Turtle Nordic
Takstativ er laget av meget god…
Takstativ er laget av meget god kvalitetsmateriale og ser fin ut på bilen

Resposta da Turtle Nordic
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.