A empresa respondeu
Idéen og konceptet er genialt - men sugeevnen er simpelthen for rige. Bleerne suger ikke godt, så tøjet er ofte fugtigt
A empresa respondeu
Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Ver mais
A empresa respondeu
Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.
Vibeholms allé 16 1., 2605, Brøndby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Vi er rigtigt glade for Tuttelu, Bleerne er virkelig lækre bløde, materialet er ikke af plastik, det er en rar følelse at kunne give sit barn noget lækkert på som sjældent giver rød numse.. prisen stiger dog i takt med at man går op i str. jeg vil sige det er en lækker blee men også en dyre blee at..

Resposta da tuttelu.dk
Vi har afprøvet mange forskellige bleer fra Danmark, Sverige og Tyskland. Tuttelu er uden tvivl de bedste bleer på markedet. En klar anbefaling til forældre, som vil give deres børn det bedste.

Resposta da tuttelu.dk
Gode og bløde bleer i bambus. Vi nyder meget at få dem leveret lige til døren😊

Resposta da tuttelu.dk
Super dejlige bløde bleer af god kvalitet. Vores barn er sart i huden, og alle andre afprøvede bleer gør ham rød. Tuttelu er de eneste bleer der dur. Og derudover er det dejligt nemt!

Der er hurtig levering
De bleer er virkelig gode til billige penge
Skønt at det kommer automatisk, så man ikke skal tænke over om man mangler bleer hele tiden

Resposta da tuttelu.dk
Tuttelu har gjort det så nemt og overskueligt midt i en ble jungle!
Vi har brugt Tuttelu i snart 4 måneder nu og vi har ingen planer om at stoppe.
De er til den lidt dyre side i forhold til mærker som Rema eller Salling, men kvaliteten er virkelig også derefter og det er derfor vi prioriterer det.
Vi prøvede lige nogle andre bleer for et par uger siden, men oplevede at vores datter blev lidt rød og vi mistænker at hendes hud ikke kunne ånde super godt i de andre bleer. Nu er vi kommet tilbage til Tuttelu og dem kan hendes hud bare virkelig godt lide.
Det er også nemt og overskueligt at ændre og styre sit abonnent - ændre bl.a. leveringsdato og blestørrelse.
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da tuttelu.dk
Tuttelu har virkelig de lækreste bleer! De er helt vildt bløde og dejlige, og det virker som om der er god ventilation i dem. De lukker også godt til rundt om benene, hvilket er med til at forhindre uheld. Og så er det bare luksus at de bliver leveret til døren, så man slipper for at skulle slæbe dem. Vi er rigtig glade for Tuttelu herhjemme.

Tuttelu er helt genialt!
Det er så nemt, bleerne er vildt gode og vores dreng blev så meget gladere efter vi begyndte at bruge de her bleer.
Dog er den korteste leveringperiode 3 uger og det er for lang tid for os, så vi har selv måtte huske at gå ind og bestille inden vi løb tør for bleer. Det er lidt ærgerligt.
Derudover er vores dreng så stor nu, at han burde bruge størrelse 6, men den er desværre udsolgt og kommer ikke på lager igen. Den kommer derimod til at fås som blebuks, men først om 3 måneder. Det er vildt ærgerligt, for vi har været så glade, men må desværre finde et alternativ de næste måneder.

Resposta da tuttelu.dk
Super smart med bleer på abonnement. Meget tilfreds

Resposta da tuttelu.dk
Lækre bløde bleer og fedt koncept med bleer lige til døren.

Resposta da tuttelu.dk
Jeg er så glad for vores bleabonnement hos Tuttelu! Bleerne er super bløde, uden kemi og holder tæt hele dagen – også om natten. Det føles trygt at vide, at de er gode for både baby og miljø 🌱
Abonnementet fungerer upåklageligt – det er nemt og kundeservicen er altid hurtig og venlig, hvis man har spørgsmål. Jeg elsker, at vi aldrig løber tør for bleer længere – det sparer både tid og stress i hverdagen 🙌
Kan varmt anbefales til alle forældre, der vil have kvalitet, bekvemmelighed og bæredygtighed i ét ❤️

Resposta da tuttelu.dk
Som førstegangsmor på barsel betyder det alverden, at jeg ikke skal tænke på at slæbe bleer og babyprodukter hjem selv. Det hele kommer direkte til døren – nemt og bekvemt, især når man står alene i løbet af dagen.
Min første levering blev lidt forsinket, men jeg kontaktede kundeservice og fik hurtigt svar og hjælp. Allerede dagen efter stod pakken klar foran døren. Det giver en kæmpe tryghed at vide, at der sidder søde mennesker i den anden ende, som tager én seriøst.
Jeg kan kun anbefale Tuttelu til andre småbørnsforældre – det gør hverdagen lettere og giver ro i maven.

Resposta da tuttelu.dk
Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling, levering og fleksibilitet (da planerne ændrede sig) gav mig en stor tryghed. Helt i top kundeservice!

Resposta da tuttelu.dk
Vi har brugt Tuttelu siden vores datter kom til verden, og det har bare fungeret fra dag ét. Bleerne er virkelig lækre og bløde, og uden den der plastik-følelse man kan få fra andre mærker.
Leveringen har altid været spot on, og man kan mærke at der er tænkt over både kvalitet og miljø. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da tuttelu.dk
Tuttelu har gjort en kæmpe forskel for os. Jeg kan helt klart anbefale Tuttelu!

Resposta da tuttelu.dk
De suger ikke overhovedet… bleer bliver meget hurtigt våde udenpå, så snart babyen har tisset en gang. Har oplevet mange uheld af den grund… de føles rigtig lækre og ser ud til at være lavet af gode materialer så jeg ville virkelig gerne kunne lide dem, men når de ikke tjener deres formål kan jeg desværre ikke give mere en én stjerne…

Resposta da tuttelu.dk
De er super bløde, det er plus. Men de suger på ingen måde! Har haft utroligt mange uheld, både tis/bæ.
Prøvepakken var en joke, hvis man skal lave prøvepakke, skal det i mine øjne være gratis, og ikke noget man betaler for..
Jeg bestilte prøvepakken+mysteripakken, det var godt nok spild af penge. En enkelt pakke bleer, en pakke vådservietter, en pose mos + 2 fuldstændige ligegyldige e-bøger, med viden som ikke er relevant.
Jeg ville aldrig anbefale disse bleer, der er lang bedre bleer på markedet

Resposta da tuttelu.dk
Har brugt Tuttelu til min søn siden han blev født og det har været så optur at modtage pakkerne direkte til døren - altid i tide!
Bleernes kvalitet kan ikke sammenlignes med andre på markedet. De er bløde, lette og utrolig holdbare - virkelig godt produceret.

JEG ER RASENDE!
Så bestiller man en gratis prøvepakke og betaler 49kr i fragt, det er fair nok.
Så har de tilmeldt mig abonnement oveni uden min accept, jeg er rasende! Så bliver der pludseligt trukket næsten 300kr fra ens kort, hvad er det for noget, ikke en måde at skaffe nye kunder på tværtimod.

Resposta da tuttelu.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.