Tuuli Stones Opiniões 351

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima afhandeling door de webshop, snel en netjes verzonden. Al meerdere keren iets besteld en telkens heel tevreden. Heel goede prijs kwaliteit verhouding! Ik ben heel blij met de hangers, ik draag z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De levering bleef iets langer weg dan verwacht door stakingen bij de transportbedrijven.. Dit werd onmiddellijk nagevraagd door jullie wanneer de levering dan ging gebeuren. De juweeltjes zien er zo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels de 3e bestelling al geplaatst, al 4 kettingen rijk van deze webshop. Mooie kettingen en steentjes, mooi afgewerkt, altijd snel en netjes verpakt. Door het mooie zakje waarin de ketting komt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kettingen vooral de kogelketting is nog mooier zelfs en ook mooie stenen aanhangers. Ook een cadeau was erbij en ik ben blij met mijn aankoop. Ik zou opnieuw hier bestellen en ben zeker dat de c... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lapidário

Tuuli is all about positive energy. Born in Amsterdam with the mission to make crystals available to everyone. We sell beautiful crystal kits, perfect for gifts or to treat yourself with some magic

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

351 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Haven’t received my package

Haven’t received my package, mailing them isn’t resulting in a solution other than “ is your adress correct”. Bad service, slow replies till nonexistent.

4 de setembro de 2025

Hi,

We are truly sorry that your package got lost in the mail. We have already send you an answer by email - but we will of course send you a new package if it can’t be find :)

Have a great day!

Best,

Classificada 2 em 5 estrelas

Als je allergisch bent kan je dit niet…

Als je allergisch bent kan je dit niet dragen

25 de agosto de 2025

Hallo,
Het spijt me te horen dat je last hebt gehad van allergieën. Neem contact op met hello@tuulistones.com en we helpen je graag met een oplossing.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige goudkleurige ketting met edelsteen

Ik was op zoek naar een goudkleurige ketting met edelsteen die mooi matcht bij m’n andere sieraden.
Ik vond bij Tuuli Stones precies wat ik zocht. Het ziet er prachtig uit en het blijft ook nog eens mooi met dragen (ik draag het sieraad niet tijdens douchen of als ik slaap).

14 de julho de 2025

Prachtig zoals beschreven

Het was snel verzonden en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Het betreft een cadeau voor mijn zus. De ketting ziet er mooi uit zoals was beschreven.

13 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

De juwelen zijn prachtig, maar de verzending kan beter

De juwelen zijn prachtig, mooi verpakt, het kaartje erbij is mooi.

Wat ik wel jammer vond is dat er na de bestelling weinig info was.
Je krijgt een bevestiging dat het besteld is, en daarin staat dat eens onderweg je nog een mail krijgt met een trackingcode.
Mss een voorstel om als het langer duurt om te verzenden, je in vakantie bent, het langer duurt vanwege drukte, ziekte, whatever... je nog een mailtje tussendoor stuurt.
Nu was het na een week pas en eigelijk had ik op dat moment al het gevoel van oei, ik heb bij een onbetrouwbare site besteld.
Het is dat de juwelen zelf echt wel mooi zijn afgewerkt dat je nog een zulke hoge score krijgt

1 de julho de 2025

tis al gekopt

Hoi,

Wat vervelend om te horen! Stuur ons een e-mail en we lossen de problemen met je bestelling op :)

Groeten,

Classificada 4 em 5 estrelas

De spam mails om te reviewen zijn wat minder.

In de hoop dat de tientallen herinneringen om een review achter te laten (ondanks uitschrijven), schrijf ik deze review.

Dit is meteen mijn eerste punt van feedback, want de spam om te reviewen is vreselijk irritant. 1 of 2 keer is voldoende, daarna gewoon geen e-mails meer sturen.

De producten lijken mij prima, zijn leuk verpakt. Een kaartje bij ds mystery stones en de werking zou leuk zijn! De druzy viel me enorm tegen omdat het er enorm nep en dof uit zag tov de foto's. De rest van de steentjes zijn mooi en cute, zou willen dat er een optie was om vantevoren de hangers te zien en te kiezen eventueel - zeker aangezien retourkosten voor eigen risico zijn.

De dalmatian, blue agate en een aardbeien kwarts heb ik gehouden met één ketting en ik hoop dat deze een hele tijd mooi goud blijft.

Retourkosten verwerking ging wat traag. Je krijgt verder geen bevestiging van ontvangst. Na een paar dagen zelf contact gezocht hierover. Na ongeveer 10 dagen werd dit verwerkt.

Verder wel fijn contact met de founder die de bestelling in orde heeft gemaakt. Ik zou hier opnieuw kopen, maar dan zou ik dus wel vooraf de foto's willen ontvangen aangezien de pendants bij de laatste bestelling tegen vielen. Het zijn hele subtiele schattige kettingen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling verkeerd,niet wat ik besteld…

Bestelling verkeerd,niet wat ik besteld heb op 3 juiste en 1 verkeerd + gratis gift ontbrak

30 de junho de 2025

Hoi Lindsey,

Het spijt ons dat er een ketting in je bestelling ontbrak. Zoals we je per mail hebben laten weten, kunnen we je de ontbrekende ketting toesturen of je geld teruggeven. Laat me weten wat je wilt. En zoals we op de foto zagen, heb je het gratis cadeau gekregen :)

Groetjes,

Classificada 4 em 5 estrelas

Was heel mooi en verzorgd

Was heel mooi en verzorgd! Ik dacht wel even dat ik het nooit aan zou krijgen omdat de tracking van DHL niet werkte. Maar voor de rest superleuk en zoals op de foto! Dankjewel!

Komt op tijd

Komt op tijd, is wel mooi en de prijs is lekker , vond de package zo schattig en leuk.de kristallen zijn goed gekomen en zijn wel erg mooi en ook fijn. Ik ga meer in de toekomst bestellen 💕.

12 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.