Fin meget informativ hjemmeside og særdeles god betjening over telefonen. Klart til 5 stjerner hvis der havde fulgt brugsanvisning med (cyklen blev leveret med fragtmand i Aarhus). Jeg har skrevet til... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har købt en elcykel og er virkelig tilfreds med oplevelsen. Jeg fik rigtig god rådgivning omkring de forskellige modeller på markedet og deres fordele i forhold til prisen. Derudover stod en mekaniker... Ver mais
Jeg har købt el cykel gennem Two Wheel Company for flere år siden, og har altid fået super service og vejledning. Cyklen har kørt 10.000 km og skulle derfor have skiftet kæde, hvilket de klarede... Ver mais
A empresa respondeu
Jerk er altid meget serviceminded, selvom der er travlt finder Two Wheel altid en god løsning der er nem at overskue. Det er 3. specialcykel vi får leveret, og jeg kunne ikke drømme om at kigge... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Søndre Ringvej 49C, 2605, Brøndby, Dinamarca
- +45 31 33 20 00
- info@twowheelcompany.com
- twowheelcompany.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Meget fleksible
Meget fleksible - god oplevelse.
Købte en 45 km/t cykel hos dem, hvor jeg fik en god vejledning. Grundet travlhed var der lidt lang leveringstid, de fandt hurtig ud af at fremskaffe en tilsvarende lånecykel indtil min egen var klar.
Ved afhentning af min cykel gennemgik mekanikeren hele cyklen med mig og viste mig detaljer og vi havde en god snak om vedligholdelse etc.
Vil klart anbefale twowheelcompany til andre!

Resposta da Two Wheel Company A/S
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.