Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus

Informações sobre a empresa

1. Aulas
  2. Escola de línguas estrangeiras
  3. Escola de Comércio
  4. Vocational School One

Escrito pela empresa

​UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. ​ UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:​ Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.​ Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.​ Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.​ Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. ​ For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. ​ UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

My opinion on the UCplus language courses

The enrolment process is nice and easy, there is no additional payments other than the original deposit (the books can be rented for free), and the teacher is very nice.

19 de janeiro de 2026

Dear Andrey,

Many thanks for your 5-star review and for sharing your positive experience. We are pleased to hear that you found the enrolment process smooth and that you are happy with both the course setup and the teacher.

We look forward to seeing you.

Best regards,
Adil from UCplus

Classificada 3 em 5 estrelas

Begynder sammen med alle forskellige…

Begynder sammen med alle forskellige elever i den samme klasse var ikke fint. Og jeg mener alle forskellige niveauer sammen i et klasse. Det et svaer at laere noget. Sa det er meget bedre nu med den samme elever i et klasse.

18 de janeiro de 2026

Kære Danielle,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer. Vi forstår din pointe og vi er glade for at høre, at opdelingen i mere ensartede hold fungerer bedre nu.

Hvis du har lyst til at uddybe dine oplevelser, er du meget velkommen til at skrive til os på adas@ucplus.dk
og gerne markere mailen med “Trustpilot”, så vi kan følge op.

God oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med undervisningen. Forløbet har været både lærerigt, praktisk og relevant, og man føler sig godt forberedt – ikke kun til at bestå, men til at kunne handle korrekt i virkelige situationer.

En særlig stor ros skal gå til Benny, Tommy og Rolf. De er dygtige, rolige og engagerede undervisere, som forklarer tingene i øjenhøjde og skaber et trygt og motiverende læringsmiljø. Deres feedback er konstruktiv, og man kan tydeligt mærke, at de oprigtigt ønsker, at alle elever lykkes.

Jeg oplevede, at der nogle gange kan være forskel i vurderingskriterier, når eksterne undervisere fra andre afdelinger står for bedømmelsen. For at skabe mere ensartethed og tryghed for eleverne ville det give bedst mening, hvis vurderingen primært blev varetaget af de faste undervisere, som kender holdet og undervisningsforløbet.

Kære Ukendt

Mange tak for din grundige og positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt og lærerigt forløb, og at du har følt dig godt forberedt gennem undervisningen.

Vi sætter også stor pris på din konstruktive feedback omkring vurderingskriterierne. Den tager vi med os i vores arbejde for at skabe større ensartethed og tryghed for alle kursister.

Classificada 5 em 5 estrelas

UCplus har leveret et godt kursus i…

UCplus har leveret et godt kursus i Grundlæggende Vagt. Inspirerende undervisere, der var i stand til at forklare til tider indviklede regler og love på en letforståelig måde.

Kære Rasmus,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse på kurset i Grundlæggende Vagt, og at undervisningen har været både inspirerende og let at forstå. Vi glæder os til at se dig til efteruddannelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig oplevelser gode lære de alle er…

Dejlig oplevelser gode lære de alle er gode til deres undervisning

Kære Erhan Genc

Mange tak for din fine anmeldelse og de positive ord! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos UCplus, og at du er tilfreds med undervisningen og lærerne. Vi glæder os til at se dig til efteruddannelse.

Fantastisk oplevelse

Nok den bedste (skole) oplevelse jeg har haft, timerne var lærerige, og humørfyldte. Lærerne var nemme at snakke med, og var der hvis man havde spørgsmål

Rolf fra UCplus (Skovlunde) er helt klart den bedste lærer på skolen👍

Kære fp fff

Mange tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og lærerig oplevelse hos UCplus.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig til efteruddannelse.

Service

Good interview system and helpful system for class application and approval

21 de dezembro de 2025

Dear Shreya,

Many thanks for your kind review.

We’re happy to hear that you found our interview and class application process helpful and well-organized. Your feedback means a lot to us as we continuously work to make our services even smoother and more supportive for our students.

Best regards,
Adil from UCplus

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop afsluttet Grundlæggende…

Jeg har netop afsluttet Grundlæggende Vagt på UCplus Skovlunde, og jeg har kun godt at sige om skolen.

Det har været en yderst positiv og lærerig oplevelse, hvor det faglige niveau ligger så tilpas højt, at læreringskurven er overkommeligt stejl så det kræver at man har snuden i sporet. Og når man først har det, skal man til gengæld nok også komme igennem.

Det her er et seriøst sted, og et knalddygtigt personale vi har med at gøre. Top professionelle, engagerede og super søde, og så stiller de krav til os elever. Hvilket ikke kun skærper seriøsiteten og motivationen, men det har også en dannende effekt samtidig med, at det skaber et meget lærerigt, rart og hyggeligt miljø.

Underviserene er hamrende dygtige til at formidle stoffet på en letforståelig, letfordøjelig og også legende måde, hvor de bl.a. formår at få selv normalt `tørt’ stof - som lovgivning og førstehjælp kan være for mange - til at være sjovt, underholdende og interessant. Nok særligt fordi de skaber en god balance imellem teori og praksis.
Alle derude er super søde, hjælpsomme og imødekommende, og døren står altid åben.

Jeg har kun ét klagepunkt…. der er simpelthen for få kvinder! Jeg var ene kvinde ud ad 24 på mit hold. Jeg ville ønske at flere kvinder ville kaste sig ud i at blive Vagt. Ðet er et sjovt, spændende og interessant fag, og det vil helt sikkert kun bidrage positivt til diversiteten derude.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at tage din Gundlæggende vagtuddannelse her.

Kære Jannie,

Mange tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en så positiv og lærerig oplevelse på Grundlæggende Vagt i Skovlunde. Det betyder meget for os, at du fremhæver både det faglige niveau, vores undervisere og det gode læringsmiljø - det er lige præcis den balance, vi bestræber os på at skabe for alle vores kursister.

Og ja - vi håber bestemt også, at endnu flere kvinder får lyst til at tage springet ind i vagtfaget. Tak fordi du deler dine erfaringer og inspirerer andre til at følge efter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det blev en god oplevelse

Grundlæggende Vagt uddannelse:
Det blev en god oplevelse, fordi undervisningen var relevant og praksisnær, underviserne var engagerede og gode til at forklare stoffet, og der var en tryg og respektfuld stemning. Kombinationen af teori og praktiske øvelser gjorde det lettere at forstå og bruge det lærte i praksis.

Kære Adem,

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget, at du har haft et spændende og lærerigt forløb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voksen udannelse til voksne mennesker

Syntes at alle undervisere har været meget dygtige og respektfulde.
Man bliver behandlet voksent hvis man opfører sig derefter.
Og hvis man gør sig umage med at deltage i undervisningen og vise sit engagement, så kan underviserne også hjælpe en på vej til at komme hurtigt i job.

Kære Zacharias,

Mange tak for din flotte anmeldelse af UCplus.

Vi glæder os til at se dig igen til efteruddannelse - du ønskes en god dag.

Grundigt og professionelt kursus

Jeg synes kurset har været grundigt og professionelt. Man har lært super meget på kun 6 uger om forholdene, mennesker og mig selv.

Kære William,

Mange tak for din fine anmeldelse af UCplus.

Vi glæder os til at se dig til efteruddannelse - du ønskes en god dag.

Dørmandskursus i odense

Jeg har været til dørmandskursus i Odense med Alexander , en fantastisk underviser der sørger for at alle puttes igennem det og ikke bare får nogle ting at vide også videre , han fik de 8 dage til at gå hurtigt . 🙌

18 de dezembro de 2025

Kære Ali,

Mange tak for din anmeldelse af UCplus.

Du ønskes en god dag - vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

Klart anbefalelsesværdigt

Jeg tog en vagt-uddannelse hos Ucplus i Aarhus. Underviserne er dygtige og engagerede og tager hensyn til elevernes individuelle styrker og svagheder.
Kan klart anbefale at tage et AMU-kursus på Ucplus

Kære Poul,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores undervisere i Aarhus. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du vil anbefale vores AMU-kurser videre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt var generelt rigtig godt

Alt var generelt rigtig godt – undervisningen, parkeringsforholdene, kaffen og niveauet på kurset. Men der var et par små ting. Eksaminationstiden var lidt for kort og passede ikke helt med det, vi havde fået gennemgået. Det værste var dog, at meget af undervisningstiden blev spildt, når Rolf stod for undervisningen. Vi kunne have lært langt mere uden ham. På en skala fra 1 til 10 vil jeg give ham 0.

Kære Mahdi,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for de positive ord om undervisningen, faciliteterne og kursets niveau.

Vi er kede af at høre, at du ikke var helt tilfreds med alle dele af undervisningen, og vi tager naturligvis din feedback alvorligt. Du er meget velkommen til at sende en mail til adas@ucplus.dk med emnet “Trustpilot”, så vi kan se nærmere på dine oplevelser og bruge dem konstruktivt i vores arbejde.

Uddannelsesstedet UCplus Skovlunde med kvalitet

Det var tre måneder med spændende indhold og kompetente undervisere. Jeg vil helt sikkert anbefale UCplus (Skovlunde), hvis man ønsker at tage et vagtkursus.

Tak til alle undervisere – især til Thomas og Chris – fordi de hævede niveauet, som jeg tænker, vi alle fik gavn af.

Kære Mikail

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om vores undervisere.

Det glæder os meget, at du har haft et spændende og lærerigt forløb på vagtuddannelsen i Skovlunde, og at du vil anbefale UCplus videre.

Vagtkursus

Jeg har haft et rigtig godt vagtkursus på UCPlus Skovlunde. Skolen har et godt læringsmiljø og klare strukturer, og man føler sig taget godt imod. Undervisningen har især været fantastisk takket være Chris og Thomas, som er dygtige, engagerede og virkelig gode til at formidle stoffet på en forståelig og motiverende måde. Kan klart anbefales!

Kære Fillip

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om både vores læringsmiljø og undervisere.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb, og at undervisningen har været både motiverende og udbytterig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode lærer og godt miljø

Kære Karim,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både undervisningen og miljøet hos os.

Den grundliggende vagt-udd

Den grundliggende vagt-udd. På UCplus på Tonsbakken er et kursus af Høj kvalitet. Rigtig kompentente, dygtige og undervisningsdygtige lærer (Chris og Thomas især) Passende længde, passende seriøsitet i form af undervisningen og dygtige undervisere. Udelukkende en god oplevelse!
Og et af de få steder, hvor man er pakket bedre på til at skulle være vagt (især gennem Chris og Thomas undervisning) end hvad kravene til eksamen var. Klart anbefalelsesværdig.

Kære Nikolaj,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de meget fine ord om vores undervisere. Det glæder os at høre, at du har haft en god og udbytterig oplevelse på den grundlæggende vagtuddannelse, og at undervisningen har levet op til og endda overgået dine forventninger.

Bedste skole!

Hvis du leder efter en hurtig mulighed for forbedring eller noget nyt, så er det her sted noget for dig!! Så mange muligheder, det er ufatlig. Lærerne og selve undervisning er rigtig gode og de har været så gode til at vejlede os hele vejen.

Kære Muhammed,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om vores undervisere og undervisning. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du føler dig godt vejledt gennem forløbet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gennemgående lærere var fagligt…

Gennemgående lærere var fagligt kompetente og engageret.

Kære Dennis,

Mange tak for din positive anmeldelse og for de flotte ord om vores undervisere. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et fagligt og engageret undervisningsforløb hos os.

- Mere end uddannelse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais