Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus

Informações sobre a empresa

1. Aulas
  2. Escola de línguas estrangeiras
  3. Escola de Comércio
  4. Vocational School One

Escrito pela empresa

​UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. ​ UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:​ Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.​ Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.​ Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.​ Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. ​ For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. ​ UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Grundlæggende vagt

Hvis i er startet på grundlæggende vagt uddannelsen og i ikke har fået Chris og Thomas som undervisere så går i glip af to RIGTIG gode undervisere.

10 de dezembro de 2025

Kære Ahmet,

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om vores undervisere - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse på grundlæggende vagtuddannelsen, og vi glæder os til at se dig til efteruddannelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Good induction

I really liked the way you handed my queries professionally and provided all required information in a timely manner, leading to my enrolment.

18 de novembro de 2025

Dear Arghajit,

Many thanks for your kind words and for taking the time to share your experience.

We’re very pleased to hear that you felt well-guided and received the information you needed.

Best regards,
Adil from UCplus

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos…

Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos UCPlus. Lærerene var velduddannede, engagerede og gode til at løfte niveauet i klassen. Mathilde, Tommy, Benny og Rolf gjorde undervisningen både lærerig og sjov og de havde masser af humor samtidig med at de holdt et højt fagligt niveau. Jeg har lært meget og føler mig godt rustet til vagtbranchen efter forløbet.

Kære Mishari,

Mange tak for din fine anmeldelse af UCplus. Vi er glade for at høre at din oplevelse med vores undervisere har været lærerig og sjov.

Skal man have et AMU-bevis

Skal man have et AMU-bevis? Så anbefaler jeg kraftigt UCplus, fordi lærerne er knivskarpe til at fortælle om teori, praksis og hvordan det fungere i den virkelige verden. Matilde er god til at introducere og give rundvisning. Rolf er militær-indstillet og køre hårdt på, men det er i sidste ende det værd, fordi det sætter sin spor i hukommelsen.

Kære Tidligere elev,

Mange tak for din flotte anmeldelse samt anbefaling af UCplus. Vi værdsætter den tid du måtte have brugt på at skrive anmeldelsen.

Skolen

Skolen, lære, miljøet.

Kære Mohammad,

Classificada 5 em 5 estrelas

Lær dansk på en sjov måde

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse med at lære dansk. Alle mine lærere har været meget venlige, og det har været rigtig sjovt at lære nye ord gennem spil, gruppearbejde og sange.

19 de novembro de 2025

Kære Laura,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og sjov oplevelse med at lære dansk, og at vores lærere har gjort undervisningen engagerende og inspirerende.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig til et af vores andre kurser.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Fremragende organisation. Jeg lærer online, og både Teams og appen er lette at forstå. Lærerne er venlige og hjælpsomme. Lektionerne er velstrukturerede. Jeg anbefaler UCplus.

18 de novembro de 2025

Kære Marion,

Classificada 5 em 5 estrelas

Netop afsluttet grundlæggende vagt på…

Netop afsluttet grundlæggende vagt på UCplus i Odense.
Alexander er super fantastisk og kompetent lære til Vagt uddannelsen. 👍💪

Kære Jonas,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores grundlæggende vagtkursus.

Vi glæder os til at se dig til efteruddannelse. Rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vagtkurset Odense er et fantastisk…

Vagtkurset Odense er et fantastisk formidlingskursus der kalder en på til at varetage arbejdet som vagt.

Kære Tobias,

Fantastisk underviser

Alexander B. Er en fantastisk underviser til grundlæggende vagtuddannelsen

Kære Umut,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores grundlæggende vagtuddannelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en rigtig godt kursus i Odense

Det var en rigtig godt kursus i Odense, på grundlæggende vagt.

Aleksander er en super god underviser der tager sig tid til at hjælpe med alle spørgsmål og tager sig også tid til at få en til at føle sig tilpas og tage en god snak med en hvis han kan se der er noget der trykker en.

Kære Daniel,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores Grundlæggende vagtuddannelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god undervisning og underviser

Super god undervisning og underviser. Rigtig godt kursus. Klart anbefale det. Ucplus odense spiller max

Kære Tobias,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af UCplus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var helt igennem godt kursus

Det var et helt igennem godt kursus. Jeg tog kurset i Odense, og læreren var god til at undervise, forklare og svare på spørgsmål.

20 de outubro de 2025

Kære Michael,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores Tryghedsvagt kursus i Skovlunde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super undervisning med fuld forståelse…

Super undervisning med fuld forståelse for forskelligheder hos deltagerne. Hele vejen igennem blev der hjulpet med svagheder og andet så alle fik en god oplevelse. Jeg har intet at sætte på kurset som ikke er positivt.
Odenseskolen betyder rigtig meget for os i det fynske da det ligger centralt.

20 de outubro de 2025

Kære Jimmy,

Mange tak for din flotte anmeldelse af UCplus.

Tryghedsvagt Skovlunde

Gode og indlevende undervisere, har gjort de 10 dages undervisning til en ren fornøjelse. Varm anbefaling herfra

17 de novembro de 2025

Kære Ian,

Mange tak for din anmeldelse af vores Tryghedsvagt kursus i Skovlunde.

Trygheds vagt i skovlunde

Trygheds vagt i skovlunde, godt kursus god oplevelse og hvis man skal være vagt så tag det på ucplus😎

Kære Minhal,

Mange tak for din positive anmeldelse af vores Tryghedsvagt kursus i Skovlunde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skolen i Ringsted (Vagtkursus) har…

Skolen i Ringsted (Vagtkursus) har været super god!
Jeg har været meget glade for vores vagtlærer (Jonas) Han var altid venlig, skabte ro og gjorde undervisningen tydelig og let at følge.

Kære Kastriot,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord om Jonas. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse på vagtkurset i Ringsted, og at undervisningen har været både klar og behagelig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var på det grundlæggende vagt…

Jeg var på det grundlæggende vagt kursus på Ucplus i Ringsted.
Jonas Urgaard, som der er lære i Ringsted er venlig, skide sjov og tålmodig.
Sindssyg god lære!

Kære Matthew,

Mange tak for din positive anmeldelse og de fine ord om vores underviser.

Det glæder os, at du har haft en god og udbytterig oplevelse på det grundlæggende vagtkursus i Ringsted.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jonas er en dygtig og kompetent…

Jonas er en dygtig og kompetent underviser. Han formår at gøre undervisning spændende. Han skal opleves😁

Kære Nina,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores underviser. Det glæder os at høre, at du har haft en god og inspirerende oplevelse på kurset.

Ucplus i Ringsted.

Ucplus i Ringsted.

Den bedste skole til vagt kurser, bedste lærer, med jonas i fronten som lære så kommer i godt i gang.

Kære AFA

Mange tak for din positive anmeldelse og de fine ord om vores underviser. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse på vagtkurset i Ringsted.

- Mere end uddannelse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais