Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus
A empresa respondeu
Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Ver mais
A empresa respondeu
Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus
A empresa respondeu
UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser: Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund. Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund. Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund. Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.
Mileparken 12a, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg tog kurset i Ucplus, Ringsted og kan kun sige det var en utrolig god oplevelse fra start til slut.
Læreren Jonas(læreren) var utrolig kompetent of formåede at inkludere alle i undervisningen og skabe et godt holdånd.
Han var dygtig til at lære fra sig og gøre diverse emner interessante herunder lovgivning.
Jeg er rigtig glad for jeg valgte Ringsted og var heldig at have en lærer som Jonas.
Hvis du overvejer grundlæggende Vagtkursus så vil jeg klart anbefale Ucplus i Ringsted.

Resposta da UCplus
UCplus vagt i Ringsted, er et rigtig godt sted at tage hen, hvis man vil tage en vagtkursus på 6 uger. Underviseren Jonas, er en rigtig dygtig lærer. Kan klart anbefales!😊

Resposta da UCplus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på vagtkurset hos UC Plus. Underviserne var dygtige, professionelle og gode til at forklare stoffet på en måde, som er let at forstå.

Resposta da UCplus
Fantastiske lærer. Utroligt hvor hurtigt 6 uger kan gå. Kan varmt anbefale UCplus. Jeg har fået meget ud af at gå på skolen og de er dygtige til at lære fra sig. Også så alle kan forstå det. Jeg var på Grundlæggende Vagt.

Resposta da UCplus
Fantastiske lærer og rigtig spændende undervisning.

Resposta da UCplus
Det gode er ved det her kursus er at man lærer meget hvis man følger godt med i undervisningen og er deltagende, lærene er meget søde og sjove og jeg kan klart anbefale man tager det her vagtkursus i Ucplus.

Resposta da UCplus
Super god oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale UCPlus grundlæggende vagt uddannelse, hvis du overvejer at blive vagt.

Vores undervisning var grundig
Underviserne er meget opmærksomme
Tommy er toppen
Mathilde skøn kvinde
Benny ja han er Ninja
Tak det har været en fornøjelse
Svetlana

Resposta da UCplus
Synes alt i alt det er et hyggeligt og professionelt sted at ta sit kursus som vagt der styre på deres app og net under visning, generelt spiller det Tommy K er cool Matilde er dejligt og Bunny er professionelle 😉

Resposta da UCplus
Jeg har lige afsluttet vagtuddannelsen hos UCplus i Højbjerg, og jeg er meget imponeret. Underviserne er dygtige og engagerede. Uddannelsen er praktisk orienteret, og jeg føler mig godt rustet. Undervisningen er hyggelige. Der er et godt sammenhold, og UCplus har skabt et trygt læringsmiljø. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen

HØJBJERG GRUNDLÆGGENDE VAGT:
- god oplevelse
- gode undervisere
- gode forhold
🥳🥳🥳🥳

Resposta da UCplus
Excellent teaching methods and great effort from the instructors. They support students in a friendly and encouraging way, making it easier to perform at your best.

Resposta da UCplus
I was under the impression that I would be learning the language with one teacher throughout the course. I had just started making good progress with my first teacher when, after only one module, management replaced them with a new one. It takes time to adjust to each new teacher, which makes the learning process less consistent.

Resposta da UCplus
I rate it very poorly. I really expected better. Some teachers seem to not know what they are doing, they don't know where to start teaching. I don't like that teachers change often or don't come (they are sick) and we are left sitting in the classroom and no one knows where to go. There are a lot of mixed module people in the classroom - the teachers can't manage.

Resposta da UCplus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.