De ultimate mastermind woman live dag was erg leerzaam en inspirerend. Er werd eerst aandacht gegeven om over jezelf te reflecteren en doelen te stellen die je helpen om nog beter te kunnen investeren... Ver mais
Op 04/10 met veel plezier deelgenomen aan de Geldmachine training. Ik zou het iedereen aanraden die zich verder wilt verdiepen in het beleggen en of zou wilt investeren in vastgoed Spanje/ Dub... Ver mais
Op 04-10-2025 de training Ultimate Mastermind gevolgd. Met 25 man in totaal hebben we veel te horen gekregen over investeringen in aandelen en ook in vastgoed. We konden actief deelnemen en vrage... Ver mais
Gestart met de training Geldmachine. Vervolgens hebben we samen met het team van Ultimate Mastermind ons eerste appartement gekocht in Estepona. Echt fantastische begeleiding. Stap voor stap kom je... Ver mais
Ons team begeleidt en ondersteunt mensen bij een financieel onafhankelijke levensstijl, zodat zij met vertrouwen kunnen bouwen aan een toekomst vol vrijheid en mogelijkheden. Onze trainingen en begeleiding hebben in de afgelopen vijf jaar al meer dan 250 klanten geholpen. Met ons ervaren team, bestaande uit Nederlandse specialisten uiteenlopend van hypotheekadviseur tot interieurstylisten, hebben we reeds voor meer dan 200 miljoen aan investeringen gemaakt. Bij Ultimate Mastermind profiteer je van zowel hoge huurinkomsten als waardeontwikkeling. Welk excuus heb jij nog om niet te starten met investeren?
Lylantse Baan, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Een droom die werkelijkheid werd dankzij Ultimate Mastermind
Na lange tijd René te hebben gevolgd op Instagram, besloten wij na de zomer om eindelijk de stap te zetten: een eigen woning aan de prachtige Costa del Sol. Wat voor ons begon als een droom, werd dankzij het team van Ultimate Mastermind realiteit.
Vanaf het eerste contactmoment verliep alles vlekkeloos. De online meetings waren duidelijk, professioneel en persoonlijk. Op 7 maart vlogen wij naar Spanje voor een dag vol bezichtigingen – alles tot in de puntjes geregeld. En met succes: we vonden ons droomappartement op de begane grond in La Duquesa. Een plek met een mediterrane sfeer, twee slaapkamers, twee badkamers en een heerlijk terras van 40m² dat direct toegang biedt tot het zwembad.
Binnen zes weken na de bezichtigingen hielden we de sleutel in handen. Gedurende het hele proces waren de communicatielijnen kort en helder. Geen vraag was teveel en we voelden ons echt gehoord en begeleid.
Het voelt soms nog onwerkelijk, maar het is écht gelukt. Dankzij de toewijding en expertise van Ultimate Mastermind wonen wij nu (deels) onder de Spaanse zon. Op naar de volgende fase: het verhuren van onze woning.
Muchas gracias, team Ultimate Mastermind – zonder jullie was dit niet gelukt!
Henri & Daphny

Resposta da Ultimate Mastermind
Vragen 7500-, euro voor de begeleiding voor het aankopen van een woning in Spanje, dit is natuurlijk en aanzienlijk groot bedrag wat van je aankoop bedrag afgaat. Nota bene moet dit vooraf betaald worden en pushe ze daar erg op.
Als hun methode zo goed was zoude ze dit wel doen nadat alles goed gelukt was en dan pas de betaling.

Resposta da Ultimate Mastermind
Echt top! Goed georganiseerd! Ze nemen de tijd voor je! Je kan alles vragen direct antwoord!

Resposta da Ultimate Mastermind
Alles was goed geregeld en tijdens de cursus kwamen veel verschillende onderwerpen aan bod. Zo pik je van alles wat mee en mocht je ergens meer van willen weten staat het team voor je klaar om je daar verder in te begeleiden. Zo is het voor iedereen ideaal om in te stappen.

Resposta da Ultimate Mastermind
Een leuk, jong en fanatiek team wie niet alleen denken maar ook doen!

Resposta da Ultimate Mastermind
Topdag gehad bij de geldmachine training!

Resposta da Ultimate Mastermind
Zeer veel geleerd over investeren en vastgoed in deze masterclass.

Resposta da Ultimate Mastermind
De boeiende verschillen tussen investeren en speculeren werden me duidelijk.
Met een klein bedrag per maand kun je al werken aan je vermogen. Zo vergroot je niet alleen je kapitaal maar ook je kennis en doe je ervaring op met beleggen. Ook de tips en tricks over de buitenlandse vastgoedmarkt en de verhuur kwamen aan bod zodat je van een vastgelopen markt in Nederland eens over de mogelijkheden in Spanje en Dubai kunt nadenken. Maar zei men: doe altijd je eigen onderzoek! Ik vind dat een waardevol advies.

Resposta da Ultimate Mastermind
Het was een onwijs leuke dag Wat ook nog is erg leerzaam was. Zowel Rene als Anil hebben een hoop ervaring en kennis gedeeld waar ik zeker wat aan heb.

Resposta da Ultimate Mastermind
Wij hebben onlangs een training gevolgd bij Ultimate Mastermind, gegeven door Anil en René, over vastgoed in Spanje, Dubai en Nederland. We zijn enorm tevreden over de kwaliteit en diepgang van de informatie.
Na het vastgoedtraject in Spanje kunnen we echt zeggen dat alles zeer goed georganiseerd was. Anil en René geven op een duidelijke en gestructureerde manier inzicht in hoe het hele proces werkt, van investeringsmogelijkheden tot strategieën voor fondsen en aandelen.
De training is een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met investeren en op zoek is naar praktische kennis en concrete handvatten.

Resposta da Ultimate Mastermind
Erg leuke event om je kennis bij te spijkeren inzake beleggen, vastgoed maar ook gewoon leuk om met anderen te sparren over dit soort zaken. De dag zelf was goed geregeld, van de presentaties tot de lunch

Resposta da Ultimate Mastermind
Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de geweldige service die wij hebben ontvangen bij het aankopen van onze woning in Spanje. Het team was professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen met al mijn vragen. Dankzij hun expertise en toewijding verliep het hele proces soepel en zonder stress.

Resposta da Ultimate Mastermind
Het was een hele leerzame dag. Veel goede informatie gekregen en erg veel geleerd! Daarnaast was alles tot in de puntjes goed geregeld! Erg genoten van deze dag bedankt!
Mats de Beurs

Resposta da Ultimate Mastermind
Wij zijn zeer tevreden over ultimate mastermind over de goede begeleiding die we hebben gehad, zodat we op goed gevoel een aankoop hebben kunnen doen in Spanje.
Zou ze zeker aanbevelen!!!
Chapeau voor dit team!!
We kunnen niet wachten tot het klaar is.
Ferry en Inge

Resposta da Ultimate Mastermind
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding die ik heb ontvangen van Ultimate Mastermind tijdens mijn aankoopproces in Spanje. Het team was professioneel, betrouwbaar en zeer deskundig in elke stap van het proces. Ze namen uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hebben me geholpen met het maken van weloverwogen keuzes.
Dankzij hun expertise voelde ik me volledig ontzorgd en kon ik met vertrouwen mijn droomaankoop realiseren. Hun aandacht voor detail, persoonlijke benadering en kennis van de Spaanse markt maakten het verschil. Ik raad Ultimate Mastermind van harte aan aan iedereen die overweegt een aankoop in Spanje te doen.
Bedankt voor de geweldige ervaring!

Resposta da Ultimate Mastermind
Met Rene en zijn team onze woning in Spanje aangekocht! In het begin waren min vrouw en ik nog wat sceptisch. Maar dat heeft Rene met zijn team 180% weten te draaien. Rene en zijn team zijn vakmannen! Altijd bereikbaar en super snelle service! Ook wanneer je daar niet om verzoekt. Ze staan altijd voor je klaar en regelen alles, van aankoop tot verbouw, inrichten en verhuur. Alles kan! Wij kopen zeker ok onze volgende woning met Rene! Rene en consorten, bedankt voor alles!

Resposta da Ultimate Mastermind
Heel veel inzicht gekregen vooral in een positieve moneymindset.

Resposta da Ultimate Mastermind
Het was een leuke en vooral interessante goed gevulde training gegeven door René en Anil met veel praktijkvoorbeelden, tips en weetjes. Ik heb voor deze training gekozen voor de diversiteit hoe je geld op verschillende manieren aan het werk kan zetten en omdat ik ook benieuwd was naar vastgoed in Spanje hoe dat daar in z'n werk gaat. Zeker iedereen aan te raden voor jong en oud. Super toffe training waarvan ik veel geleerd heb, op naar de volgende stap!

Resposta da Ultimate Mastermind
Begin in het nieuwe jaar van 2025 een live dag gevolgd bij de toppers van UM. Ik vond het een geweldige en voornamelijk leerzame ervaring! Zeker aan te raden als je nog weinig kennis of ervaring hebt van vastgoed of om juist meer te leren over hoe je de volgende stappen moet zetten. Ook werden we goed verzorgd en was alles tot in de puntjes geregeld! Harstikke bedankt voor deze ervaring!😃 Groet Maro Verhaar

Resposta da Ultimate Mastermind
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.