Ultimate Mastermind Opiniões 647

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 04/10 met veel plezier deelgenomen aan de Geldmachine training. Ik zou het iedereen aanraden die zich verder wilt verdiepen in het beleggen en of zou wilt investeren in vastgoed Spanje/ Dub... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 04-10-2025 de training Ultimate Mastermind gevolgd. Met 25 man in totaal hebben we veel te horen gekregen over investeringen in aandelen en ook in vastgoed. We konden actief deelnemen en vrage... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gestart met de training Geldmachine. Vervolgens hebben we samen met het team van Ultimate Mastermind ons eerste appartement gekocht in Estepona. Echt fantastische begeleiding. Stap voor stap kom je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Life coach
  2. Centro de treinos
  3. Conselheiro
  4. Serviço de investimentos

Ons team begeleidt en ondersteunt mensen bij een financieel onafhankelijke levensstijl, zodat zij met vertrouwen kunnen bouwen aan een toekomst vol vrijheid en mogelijkheden. Onze trainingen en begeleiding hebben in de afgelopen vijf jaar al meer dan 250 klanten geholpen. Met ons ervaren team, bestaande uit Nederlandse specialisten uiteenlopend van hypotheekadviseur tot interieurstylisten, hebben we reeds voor meer dan 200 miljoen aan investeringen gemaakt. Bij Ultimate Mastermind profiteer je van zowel hoge huurinkomsten als waardeontwikkeling. Welk excuus heb jij nog om niet te starten met investeren?

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

647 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Inspirerende kennis sessie over het opbouwen van vermogen

Wat een inspirerende livedag van de training Geldmachine. Mooi dat Rene en Anil als trainers ook hun eigen moedige stappen in beleggen en hun persoonlijke ervaringen deelden. Fijn dat ze met hun opgedane kennis vele mensen willen helpen om financieel goede stappen te zetten. Een training voor iedereen, jong en oud, om te leren over beleggen en investeren in vastgoed op weg naar het opbouwen van vermogen en creëeren van financiële vrijheid. Dank voor al jullie goede zorgen en zoveel enthousiasme. Hameeda

Resposta da Ultimate Mastermind

Dankjewel voor deze mooie woorden Hameeda, fijn dat je erbij was.

Alle goeds en succes met investeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gave leerzame dag die je tot denken zet

Een hele leuke opkomst. Heerlijk bakje koffie om op te warmen. De uitleg was zeer goed, vragen werden keurig beantwoord. Het was gaaf om diverse mensen bijelkaar te zien die allemaal iets verschillends hebben en dit ook willen delen.

Hé Jurriaan,

Bedankt voor deze fijne review en wat fijn dat je zo'n toffe dag hebt gehad. Wij ervaren het net zo!

Succes en op naar de top!

Geldmachine

Gisteren de geldmachine training gehad. Ik had eerst het idee van aandelen etc niet zo goed bij mij paste maar naar gisteren is mijn kijk erop flink verandert. Bedankt heren voor de goed verzorgde dag gisteren!!!

Beste Luke,

Bedankt voor deze review!

Leuk om te horen dat je je kijk op aandelen hebt veranderd door de training.

Kennisvolle dag

Kennisvolle dag. De volledig dag zijn René en Anil dieper ingegaan over hoe te investeren in aandelen, vastgoed Spanje, vastgoed Nederland en vastgoed Dubai. Veel waardevolle kennis mogen meenemen om vervolgens je eigen gameplan hier in te maken. De kennis is van juiste waarde en doeltreffend. De cursus is daarom ook 100% aan te bevelen aan anderen!

Beste Mirco,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad.

Live Training🚀

Gisteren 11-01 heb ik na lang twijfelen de live training gevolgd. Hiervoor al een lange tijd in contact met Ultimate Mastermind maar eindelijk de stap genomen. Alles wordt je aangeleerd en er wordt tijd genomen voor vragen. Ik heb de live training zeer leerzaam ervaren en ik kan niet wachten om gas te gaan geven. Zeker een aanrader!🚀

Beste Raph,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je blij bent dat je uiteindelijk toch de stap hebt genomen.

Geldmachine live training

Gisteren de Geldmachine live training gevolgd. Enorm genoten en heel veel nieuwe kennis opgedaan. Heren bedankt voor de informatie en de duidelijke uitleg! We gaan deze zeker toepassen.

Beste van Belzen,

Bedankt voor deze review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring!
De training was ontzettend sterk en heeft onze verwachtingen overtroffen. René, Anil en Esmee stralen enthousiasme uit en zijn ware inspirators. 🦁 Hun passie en energie zijn aanstekelijk en hebben ons gemotiveerd om onze dromen na te jagen.

Dankzij hun begeleiding zijn we nu gestart! Onze geldmachine staat aan en we kijken uit naar onze 1e aankoop en wordt onze droom werkelijkheid!

Bedankt voor deze onvergetelijke start!

Beste Maaike,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je een geweldige ervaring hebt gehad.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rene Cooiman en zijn team hebben ons…

Rene Cooiman en zijn team hebben ons uitstekend geholpen. Ales was tot in de puntjes geregeld en een goed netwerk ( notaris, makelaars, hypotheekspecialisten) om hun heen. Het geeft veel vertrouwen om hun expertise te hebben. Ik zou Rene zeker aanraden en dat doen we nu ook al aan vrienden en familie offline.

6 de janeiro de 2025

Hé Digna,

Fantastisch om te lezen dat jullie ons nu al aanraden aan vrienden en familie. Bedankt daarvoor.

Heel veel succes en plezier in jullie mooie woning in Spanje!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb op 30 november deelgenomen aan…

Ik heb op 30 november deelgenomen aan de Wealty Woman live dag. Het was enorm inspirerend. Alles werd heel goed uitgelegd. Ik weet nu precies mijn weg te volgen in het investeren en hoe mijn money mindert moet zijn. Ik vond het ook heel fijn om te zien dat er ook vrouwen waren die dit op een later stadium in hun leven gaan doen want ook ik ben een laatbloeier. Ik kijk met veel betrouwen naar de toekomst. Dank jullie wel.

Beste Patricia,

Bedankt voor je mooie woorden en wat goed dat je de stap hebt durven zetten, wij dragen hier samen met andere vrouwelijke ondernemers graag aan bij.

Waardevolle training.

Zondag 1 December de geldmachine live dag gehad op het hoofdkantoor van Ultimate Mastermind. Ik heb deze dag als zeer waardevol en leerzaam ervaren. Alles is tot in de puntjes geregeld, van koffie en frisdrank tot zelfs een lekkere lunch. Er wordt duidelijk uitleg gegeven, en als je vragen hebt geven ze hier goed antwoord op! Het is ook een goede plek om je netwerk te vergroten, zoals René zegt samen naar de top!
Ik zou deze cursus zeker aanraden als je meer te weten wil komen over beleggen en investeren in vastgoed.

Hé Rick,

Bedankt voor je mooie review en fijn dat je erbij was. Zo is het maar net, samen naar de top!

Super waardevolle dag!

Super waardevolle, goed georganiseerde en inspirerende dag tot in de puntjes verzorgd! Alle topics werden uitgebreid behandeld, er werden concrete voorbeelden gegeven en er was alle ruimte voor vragen. Na deze dag heb ik mijn eerste stappen kunnen zetten met het investeren in aandelenfondsen. Ook tof om direct onderdeel te zijn van een community waar je altijd op terug kunt vallen. Dankjewel Esmée voor jouw openheid in het delen van jouw kennis en ervaring en de waardevolle tips!

Beste Jade,

Bedankt voor deze ontzettend mooie review! Wat fijn dat je zo'n inspirerende dag gehad hebt. We zijn blij met jouw aanwezigheid in onze community van vrouwen die investeren. Succes!

Classificada 5 em 5 estrelas

De cursusdag van Ultimate Mastermind…

De cursusdag van Ultimate Mastermind was een fantastische ervaring. In één dag leerde ik enorm veel over beleggen in aandelen, vastgoed in Nederland en vastgoed in Dubai. De sprekers waren deskundig en gaven praktische tips die direct toepasbaar zijn.

De organisatie was uitstekend: een professionele, ontspannen sfeer met ruimte voor interactie en netwerken. Ook de lunch was perfect verzorgd, met heerlijk eten en veel keuze.

Kortom, een waardevolle dag vol kennis, inspiratie en praktische inzichten. Absolute aanrader voor iedereen die serieus wil investeren!

Resposta da Ultimate Mastermind

Bedankt voor de ontzettend mooie review Emile, fijn dat je erbij was!

Samen op naar de top!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leerzame en productieve dag gehad…

Leerzame en productieve dag gehad afgelopen zondag! Ik raad dit iedereen aan die in zichzelf wil investeren een hoop geleerd over aandelen en investeren. Ik hoop ze vaker te zien.

Beste Joey,

Bedankt voor je review en je aanwezigheid! Wie weet tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader! Spanje traject en geldmachine training

Ik en mijn vrouw zijn een aantal maanden geleden het Spanje traject gestart. Beide hebben we de begeleiding als zeer fijn en waardevol ervaren. Het hele team stond ten alle tijden voor ons klaar, zelfs in de avonden en weekenden. Uiteindelijk hebben we een nieuwbouwproject aangekocht vanuit Nederland, en daar zijn we echt ontzettend blij mee.

Daarnaast mocht ik de geldmachine training bijwonen, die ik iedereen kan aanraden. Ik ben zelf al behoorlijk wat jaren bezig met investeren, maar het is altijd goed om te verdiepen in andere perspectieven. Het was een geweldige dag, waar ik veel heb geleerd. Alle betrokkenen van UM zijn onwijs gepassioneerd, en betrokken. Heerlijke positieve energie.

Beste Niels,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en wat vinden ook wij het geweldig dat we jou en je vrouw hebben mogen verwelkomen bij Ultimate Mastermind.

Heel veel succes en samen op naar de top!

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een maand een topaankoop gedaan dankzij Ultimade Mastermind!!!

In augustus In contact gekomen met Ultimade Mastermind en na een prettige kennismaking ingeschreven en nog geen 3 weken later telefonisch een nieuwbouw appartement gekocht in Estepona. Fantastisch om een professioneel team om je heen te hebben met Rene, Nick en Arie. Eg fijn. Inmiddels hebben we de bouw bezocht met Nick en zijn we vervolgens bij de advocaat, notaris en de aannemer geweest.
We zijn erg blij.

15 de novembro de 2024

Beste Teun,

Wat fantastisch dat dit zo snel gegaan is voor jullie! We hebben jullie met veel plezier begeleid in dit traject.

Geniet ervan en op naar de top!

Fijn contact had met Esmee

Fijn contact had met Esmee. Brengt haar verhaal duidelijk over en je kan haar alles vragen. Erg persoonlijk! De Wealty women raad ik iedereen aan!

Resposta da Ultimate Mastermind

Bedankt voor je mooie woorden Jose en fijn dat je erbij was!

Succes met investeren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als je de eerste stappen wilt zetten in…

Als je de eerste stappen wilt zetten in financiele groei en investeren in vastgoed is Ultimate MasterMind een juiste partij.

Had in augustus voor het eerst contact met Rene en team van Rene en eind september tijdens mijn vakantie op afstand een nieuwbouw project gekocht dat in het tweede kwartaal in 2026 wordt opgeleverd.

In 2025 ga ik mij verder verdiepen in de markt in Dubia met als doel om de volgende investering te doen (Dubia, of weer Spanje) of elders.

Dank voor de begeleiding en de geweldige kans die mij geboden is.

Beste Mark,

Bedankt voor deze mooie woorden en wat fantastisch hoe het je afgaat met het investeren in vastgoed!

We helpen je graag.

Waardevolle cursus

Esmée neemt de tijd om alles uit te leggen, legt alles ook duidelijk uit en is altijd bereid met je mee te denken . Ik zou elke vrouw die wilt beginnen met investeren voor de lange termijn, Ultimate Mastermind Women aanraden!

3 de dezembro de 2024

Resposta da Ultimate Mastermind

Bedankt Eline, wat een mooie review! Fijn dat je erbij was.

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen zondag heb ik de live dag van…

Afgelopen zondag heb ik de live dag van de Geldmachine mogen bijwonen en ik was écht positief verrast! Ondanks dat ik al een tijdje bezig ben met investeren en beleggen heeft de dag me meer inzicht en een betere strategie gegeven. Ik zou het iedereen aanraden!

Beste Elise,

Bedankt voor je mooie woorden en wat fijn dat je ondanks je kennis nog genoeg nieuws geleerd hebt! Dat horen we graag bij Ultimate Mastermind, daar doen we het tenslotte voor. Goed je erbij te hebben.

Classificada 5 em 5 estrelas

De ultimate mastermind woman live dag…

De ultimate mastermind woman live dag was erg leerzaam en inspirerend. Er werd eerst aandacht gegeven om over jezelf te reflecteren en doelen te stellen die je helpen om nog beter te kunnen investeren. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er is genoeg ruimte om je vraag te stellen. Uiteindelijk ben ik met zekerheid vertrokken over hoe ik moet beginnen en raad het iedereen aan!

2 de dezembro de 2024

Resposta da Ultimate Mastermind

Wat fijn Kiren! Dankjewel voor de review en heel veel succes gewenst.

Team Ultimate Mastermind

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.