Ungdomskraft Opiniões 439

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt otroligt bra service och bemötande. Extremt lösningsfokuserade och trevliga. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och de kom och hämtade på eftermiddagen. Ska tilläggas att detta var i snöstor... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställningen och hämtningen av möbler fungerade bra. Mycket trevliga killar dessutom. GODKÄNT. Däremot kan villkoren och specen på fakturan göras tydligare. Hämtnings- och sopavgift är inte heller... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2 trevliga grabbar gjorde jobbet lugnt och snabbt. 2a gången på kort tid jag använder Ungdomskraft, jag är mycket nöjd. Högsta betyg från mig.

Informações sobre a empresa

1. Faz-tudo
  2. Carpinteiro
  3. Tratamento de relvados
  4. Agência de empregos temporários
  5. Serviço de transporte

Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.

Ungdomskraft

Oavsett uppdrag!
Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

439 opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Effektiva och duktiga

Enkelt att beställa hjälp på nätet, och flera tider tillgängliga snabbt.
Kom när de sa att de skulle, var tydliga och effektiva. Enkla och bra att ha göra helt enkelt. Vi kommer att använda dem igen om vi behöver.

14 de outubro de 2025

Trevliga

Trevliga, noggranna och lyhörda grabbar! Hörde av sig innan och stämde av tiden igen vilket uppskattas!

9 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fick hjälp samma dag som jag ringde

Fick hjälp samma dag som jag ringde.
Kom 2 st trevliga och duktiga killar, på utlovad tid.
Monterade bort en stereoanläggning med 2 högtalare.
Gjordes på 20 minuter och allt gick kanonbra.
Tredje gången jag anlitade Ungdomskraft.
Blir säkert flera gånger.
//Annette

2 de outubro de 2025

Raska

Raska, starka och trevliga ungdomar gjorde ett suveränt jobb med bortforslingen. Rekommenderas starkt

2 de outubro de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme.

Ha en fin dag,

Så trevliga och proffsiga

Så trevliga och proffsiga!
Flyttade ett stort tungt skåp från en adress till en annan - smidigt o snabbt o till bra pris.

29 de setembro de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme.

Ha en fin dag,

Classificada 2 em 5 estrelas

Hej Ungdomskraft!

Hej, varför diffar prsiet så mycket mot beräkningar?

24 de setembro de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej, väldigt tråkigt att du inte är nöjd.

Har du möjlighet att maila in till oss så kan vi kolla in i detta, för jag hittar nämligen inte en bokning i ditt namn.

Ungdomskraft

Stort tack!

Jag har anlitat er vid ganska många tillfällen nu och är alltid lika nöjd. Igår (19/5) kom jag i tidsnöd och ringde er vid lunch och ni lyckades fixa senare på eftermiddagen. Allt gick toppenfint, snabbt och enkelt. Stort tack till alla inblandade ❤️ rekommenderar denna firma starkt. Tjänster jag använt - hämta/lämna o transportera möbler - tömma magasin- leverera till återbruk och återvinning.
//Eva Anzelius

19 de maio de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej Eva, roligt att återigen få hjälpa till! Du är varmt välkommen åter!

Fantastisk hjälp!

Erik W och Christopher B -
Tack för snabb o mycket bra hjälp
när vi fick hyllor monterade i ett källarförråd!
Synnöve o Hans-Göran

6 de maio de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Stort tack för ert fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att ni är nöjda med hjälpen från Erik W och Christopher B – vi ska självklart se till att de får ta del av era vänliga ord.

Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att skriva, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa er igen i framtiden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lurendrejeri

Lurendrejeri, systematiskt med hot om inkasso efter frågan om offert inte bokat uppdrag..

22 de abril de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej Ida, jag tror du har blandat ihop oss med ett annat bolag då vi varken har någon historik eller skickat någon faktura till dig. Kan du dubbelkolla uppgifterna och höra av dig direkt till oss?

Classificada 2 em 5 estrelas

Hej 👋 bra jobbat av killarna som…

Hej 👋 bra jobbat av killarna som hämtade. Minus för allt annat.
Alla fakturor och meddelande hämnar i skräpposten. Fakturan blev 30-40% dyrare än utlovat. Från början.
Inget svar på frågan om varför?
Inget vidare.

14 de abril de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och för att du lyfter både det positiva och det som inte fungerade. Vi är glada att höra att du var nöjd med arbetet killarna på plats gjorde – det uppskattar vi verkligen.

Samtidigt är det förstås tråkigt att höra om problemen med kommunikationen, skräppost och prissättningen. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att någon kund ska ha, och vi beklagar att du inte fått svar på din fråga.

Vi vill gärna reda ut detta och se vad som gått fel. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på 08-517 082 81 med dina uppgifter, så ser vi till att följa upp och återkoppla ordentligt.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre.

Utmärkt

Kom på avtalad tid. Utförde uppdraget snabbt och bra

21 de março de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt gick smidigt och enligt plan.

Bra sercice

Synnerligen god service. Ringde om ankomsttid som hölls, artiga och trevliga, professionellt utfört arbete.

19 de março de 2025

Resposta da Ungdomskraft

Hej Anna! Tusen tack för din fina recension, det värmer verkligen! Hoppas vi ses snart igen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.