Informações sobre a empresa

2. Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas
  3. Fornecedor de energia renovável
  4. Empresa de serviços públicos de habitação

Escrito pela empresa

Ungstrøm er et elselskab, der leverer strøm til danske forbrugere på en enkel og gennemsigtig måde. Vi gør elektricitet nemt at forstå og sørger for, at vores kunder ikke betaler mere end nødvendigt. Med et særligt fokus på unge og studerende tilbyder vi fair priser og klar kommunikation – uden skjulte gebyrer eller komplicerede vilkår. Vores mål er at gøre strøm simpelt, tilgængeligt og en smule sjovere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super god kundeservice

Super god kundeservice, jeg bor i studiebolig og de var meget behjælpelige med at finde den rigtige studie bolig i vores min bygning.

Prisen er præcis som skrevet på hjemmesiden og jeg er meget glad for den venlige kundeservice der havde tålmodighed til at guide mig igennem det hele.

Tak for jer!

18 de fevereiro de 2026

Bondefangeri …

Jeg blev kontaktet af en af Ungstrøms sælgere aftalte at de skulle sende et tilbud. Istedet har de opsagt min eksisterende el-aftale og begyndt at levere strøm fra dags dato.

Mage til usmagelig opførsel har jeg ikke oplevet fra nogen anden virksomhed.

Så bliver du ringet op af ungstrøm smid telefonen på med det samme. Det er rent bondefangeri.

Egentlig burde de ikke engang have en stjerne.

20 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har været okay i perioder

Har været okay i perioder. Der blev i starten af leveringen lavet lovbrud, da ikke fremsendte regninger (dette kan dokumenteres, og de har siden hen også erkendt problemer med at sende regninger!) førte til en rykker 2, med krav om aikkerhedsstillelse. Siden har jeg haft regninger der sommetider er betalt forsent, og det er jo min fejl, hvorfor en regning fra en måned, er lagt sammen med næstkommende måneds regning+ rykkere, aå jeg så måneden efter har betalt 2 regninger lagt sammen. Nu prøver de at snyde mig for at få min sikkerhedsstillelse retur, og sender dårlig, usammenhængende dokumentation. Jeg kan jo så heldigvis fremvise de jo er betalt, trods det er senere betaling. Det er virkelig virkelig grim og usaglig måde de respondere på. Det seneste de nu har sendt er kommet videre til an advokat, og de vil også blive anmeldt.

Jeg må se om de nu ulovligt vil lukke min el igen- så der lidt mere at melde.
Virkelig virkelig grimme metoder fra dette firma. Men kan se det samme sker for mange andre.
Måske man skulle gå sammen om en anmeldelse

Når man så vil skifte ens vildsomt dyre aftale, så kan man kun skifte ved at kontakte dem, men vælger at ignorere en. Det er virkelig en kedelig adfærd derinde

Status er de stadig ikke vil lade mig skifte produkt, de har ignoreret enhvet henvendelse siden 21.11 de bliver nu meldt. Svindel er i højsæde i dette firma

7 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

jeg har haft ungstrøm det var…ikke en god oplevelse

jeg har haft ungstrøm det var nogenlunde medens jeg var abonnement men da jeg fik slutopgørelsen skulle jeg have 357,93 kr. tilbage grunden til det er at du betaler forud og første opkrævning trækker de doppelt men da jeg skulle have pengene var den gode Service ikke eksisterende først efter 3 telefon samtaler og 3 email hvor jeg blev lovet at de ville blive udbetalt og efter at jeg skrev at hvis de ikke blev udbetalt ville jeg andmelde til forbrugsombudsmanden kom pengene efter 2 måneder

29 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En særlig tak til medarbejderen ,der…

En særlig tak til medarbejderen ,der gjorde min oplevelse helt i top! Medarbejderen var imødekommende, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, så jeg følte mig tryg. Man mærker tydeligt, at han går op i at give kunderne den bedste service

22 de agosto de 2025

Advarsel

Advarsel! Hold dig langt væk fra denne el-leverandør. De opkræver fiktive a-konto beløb, der er meget højere end forbruget. Ved årsopgørelsen havde jeg et forbrug på 11000 kr, men har betalt 25000 i a-konto. Alligevel var den ny akonto opkrævning 12000 kr for sommermåneder. Jeg skiftede leverandør og betalte ikke opkrævningen. Jeg har skrevet til dem og ringet, men får intet svar. Har seks uger efter stadig ikke fået slutopgørelsen, men har nu fået en opkrævning fra et inkassofirma med samme adresse som ungdyrene🤔. Så hold jer væk, det er et svindelfortagende, der ikke skal have stjerner, men en anmeldelse til myndighederne.

15 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Blev lovet 400 kr. reduktion på den første regning

Blev lovet at 400 kr. ville blive fratrukket min første regningen ved at skrive en anmeldelse af den kundeservice jeg oplevede den 5. juni 2025. Der var ikke en finger at sætte på denne.

Regningen er ankommet og der er desværre ikke nogen reduktion at finde på regningen. Dermed har Ungstrøm ikke overholdt hvad der blev lovet under salgssamtalen i telefonen. Der kan dog være tale om en forglemmelse, men det må tiden vise.

29 de junho de 2025

Hej Steff

Vi har forsøgt at få fat i dig telefonisk uden held – jeg håber, du har mulighed for at ringe tilbage, når det passer dig.

Krediteringerne bliver lavet én gang om måneden. Vi opgør alle relevante forhold ved månedens udgang og krediterer dem, der er berettigede.

Da din anmeldelse blev lagt den 5. juni, kom den desværre ikke med i junis opgørelse, men vil i stedet blive krediteret i starten af juli.

Du har ikke fået denne information tidligere, og det er naturligvis vores fejl. Jeg har derfor sørget for, at vores kundeservice fremover informerer tydeligt om dette. Fejlen ligger hos os, og det beklager vi.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer – og håber, du vil ringe eller skrive, når du har tid, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og yderst informativ

God service og yderst informativ. Venlig og smilende i telefonen

16 de junho de 2025

Resposta da Ungstrøm

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget for os, at du oplevede god service og en venlig samtale.

Firmaet sender uforståelige regninger

Firmaet sender uforståelige regninger, hvor de igenopkræver for perioder, som de allerede tidl. har opkrævet for. Hold jer væk.

Ungstrøm har ikke gennemgået regningen med mig og har ikke sendt en udspecifikation for hver af de måneder, som ifølge ungstrøm skulle reguleres.

1 de junho de 2025

Resposta da Ungstrøm

Tak for din feedback. Vi vil meget gerne hjælpe med at få det afklaret, da det ikke er meningen, at der skal være forvirring eller gentagne opkrævninger.

Vi er dog lidt forvirrede, da vi kan se, at vi tidligere har været i kontakt med dig via telefon, hvor vi gennemgik regningen sammen, og vi har også sendt dig en specificering på mail.

Kontakt endelig vores kundeservice, så vi kan tage en ny gennemgang og hjælpe dig videre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu et af de utallige elselskaber som…

Endnu et af de utallige elselskaber som popper op og tilbyder "billig" strøm nu målrettet studerende.

Den triste sandhed er dog at selv deres produkt til "studerende" er 3,9 gange dyrere end det billigste på stromligning.dk.

Man har lov at håbe at dette selskab aldrig kommer nogle vegne. Da nok den mest triste målgruppe man kan snyde.

25 de março de 2025

Resposta da Ungstrøm

Tak for din kommentar – vi forstår godt, at strømpriser kan vække stærke holdninger, især når der er mange aktører og tilbud på markedet.

Vi kan naturligvis ikke udtale os om, hvordan andre selskaber sammensætter deres priser og vilkår. Hos Ungstrøm har vi valgt at skrue vores pris helt i bund – til det niveau, hvor vi stadig kan give personlig rådgivning og en hurtig svartid på telefonen. Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke kun får en lav pris, men også en god oplevelse.

Team Ungstrøm

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais