Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Ver mais
A empresa respondeu
Der blev taget godt hånd om én og processen, fra starten af. Der var tænkt over alle detaljer og selv under selve ceremonien, var der fantastisk service fra bedemanden. Meget behagelig og hjælps... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale unikke begravelser hvis du vil være sikker på alt er i orden. Bo er helt fantastisk og der er intet der er overladt til tilfældighederne han har så meget styr på det. Økonomi... Ver mais
A empresa respondeu
Tusinde tak for omsorg, empati og professionel rådgivning i forbindelse med min fars bortgang. I har båret mig og og min familie igennem hele forløbet på en fantastisk måde, så vi kun skulle bekymre o... Ver mais
A empresa respondeu
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Det var rart og de lyttede og var meget høflige

Resposta da Unikke Begravelser
Sympatiske og empatiske bedemænd. Vi fik det vi havde brug for.

Resposta da Unikke Begravelser
SÅ flinke medarbejdere. Alt gik til perfektion. Mange tak.
Fra Michael og Susanne.
Søn og svigerdatter til afdøde.

Resposta da Unikke Begravelser
Det var en fantastisk service vi fik af Bo da min mor døde. Bo var der fra start til slut.
Når man er i sorg er det virkelig rart når der er nogle der tager over og bare hjælper en.
Det gjorde Bo virkelig, ringede både før og efter bisættelsen, for at høre om alt var som det skulle være.
Er ikke i tvivl om hvem jeg vil bruge, hvis jeg skulle miste en af mine kære.

Resposta da Unikke Begravelser
En venlig og professionel service, og en stor hjælp i en svær tid.

Resposta da Unikke Begravelser
TAK for al den hjælp I gav ifbm min mors bisættelse d.17.12.25.
Alt var så fint og jeres måde at gribe folk i sorg på er simpelthen så rar og man føler sig forstået.

Resposta da Unikke Begravelser
Super god oplevelse hele vejen fra start til slut. Jeg følte virkelig at Berit stod klar ved alle mine spørgsmål, også selvom jeg måske stillede de samme spørgsmål flere gange, men jeg mødte kun forståelse og tålmodighed, da jeg selv var i krise over at have mistet.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil gå hen hvis jeg mister en af mine kære i fremtiden.

Resposta da Unikke Begravelser
Rigtig rar oplevelse, da jeg skulle sørge for min svogers bisættelse. Det blev lige som han ønskede det. Bedemanden var yderst hjælpsom og kontaktede mig undervejs. God service kan kun anbefales tak 😊

Resposta da Unikke Begravelser
De er umådelige venlige og hjælpsomme.
Alt blev ligesom vi ønskede det.Lige fra tlf opkald afhentning og til selve dagen.Efter nogle dage blev jeg ringet op og det var jeg rigtig glad.
Kun stor ros herfra alle os i familien.
Firmaet er gemt når der senere bliver brug for det. Marianne

Ualmindelig empatisk, sød og hjælpsom bedemand .. Alt fungerede så fint 🙏

Resposta da Unikke Begravelser
Den mest profesionelle betjening og de mest behagelige mennesker når man er i sådan en situation. Alt klappede - fantastisk service.

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke begravelse & bisættelser får vores største anbefalinger. De har været utrolig hjælpsomme og professionelle igennem hele processen og har opfyldt alle vores ønsker ned til mindste detalje. Bo var utrolig respektfuld og empatisk under vores kontakt og fulgte op på os. Berit har været fantastisk hurtig til at vende tilbage med svar på de spørgsmål vi havde undervejs. Peter som var vores bedemand, var fantastisk, respektfuld og yderst empatisk og tålmodig under bisættelsen, både før og efter. Vi har følt os yderst trykke under hele processen fra start til slut.

Resposta da Unikke Begravelser
Meget fin oplevelse fra første kontakt og gennem alle de trin en bisættelse består af. Alt blev ordnet så jeg ikke selv skulle stå for noget af det praktiske andet end at møde op i kirken.

Resposta da Unikke Begravelser
Alt blev ordnet for os på en meget smuk måde der gjorde det til en god oplevelse.
Prisen holdt og vi blev hjulpet på alle måder meget søde mennesker, jeg kan varmt anbefale dem.
Den begravelse jeg føler har været nemmest og i mest harmoni.

Resposta da Unikke Begravelser
Vi fik den bedste oplevelse hos Unikke begravelser. Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder. Hele forløbet var utroligt professionelt, omsorgsfuldt og respektfuldt. Alle detaljer blev håndteret med en ro og kompetence, der gav os plads til at fokusere på vores afsked og på familien. Kommunikation, planlægning og gennemførelsen af ceremonien klappede fuldstændig. Vi kunne ikke have ønsket os bedre støtte i en svær tid.
Varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Unikke Begravelser
Fantastisk service og meget hjælpsomme, følger op på alt.De var så gode,søde og behalige. Tak for i gjorde dagen god .

Resposta da Unikke Begravelser
Fra vores første kontakt med Unikke Begravelser og gennem hele forløbet har vi været fuldt tilfredse. De har været nærværende, hjælpsomme og vi har hele tiden følt vi var i gode hænder og vi kan varmt anbefale dem.

Resposta da Unikke Begravelser
Behagelig og ordentlig service. Unikke begravelser ordner alt som lovet og er venlige og forstående, selvom der var ændringer undervejs.
Kan varmt anbefales

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke begravelser har med stor professionalisme hjulpet os igennem en svær tid. De var super opmærksomme på alle detaljer og hele processen kunne ikke være planlagt og udført bedre. Vi er meget taknemmelige.

Resposta da Unikke Begravelser
Jeg tog teten hvad angik bedemand da vi søskende skulle arrangere vores mors bisættelse.
Jeg ønskede ikke face to face møde i stue på kontor med kleenex med valg af kiste og alt hvad der tilhører da jeg vidste det ville være endnu værre.
Så konceptet her passede mig så super fint da jeg i min egen private setting selv kunne gennemgå de svære valg når jeg havde overskud til det. Der er ingen overraskelser, alt har en pris så du vælger selv.
Jeg havde naturligvis en del snakke med bedemanden og det var kun positivt fra start til slut med tålmodighed og forståelse til det sidste.
Jeg kan trygt anbefale dette team til alle der står med om muligt den værste opgave nogensinde. Du får den rolige hånd i ryggen.
Tak Bo og team bare tak :)

Resposta da Unikke Begravelser
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.