Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Ver mais
A empresa respondeu
Der blev taget godt hånd om én og processen, fra starten af. Der var tænkt over alle detaljer og selv under selve ceremonien, var der fantastisk service fra bedemanden. Meget behagelig og hjælps... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale unikke begravelser hvis du vil være sikker på alt er i orden. Bo er helt fantastisk og der er intet der er overladt til tilfældighederne han har så meget styr på det. Økonomi... Ver mais
A empresa respondeu
Tusinde tak for omsorg, empati og professionel rådgivning i forbindelse med min fars bortgang. I har båret mig og og min familie igennem hele forløbet på en fantastisk måde, så vi kun skulle bekymre o... Ver mais
A empresa respondeu
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
super nærværende og professionelle
vi har fået hjælp til det vi havde brug for
der var stor fleksibilitet
vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Unikke begravelser

Resposta da Unikke Begravelser
En unik oplevelse med stor støtte og omsorg fra Bo og alle involverede. Vi følte os set, hørt og taget hånd om hele vejen fra dødsfaldet , bisættelsen og efter. Et STORT tak.

Resposta da Unikke Begravelser
Vi fik anbefalet Unikke begravelser, og det valg er bestemt ikke fortrudt, kunne ikke have fået det bedre.
Vi er blevet fulgt og hjulpet igennem hele processen, og når ikke man har prøvet det før, er det en kæmpe hjælp. Vi blev mødt med forståelse, og trods utallige spørgsmål mm, er tålmodigheden ikke sluppet op. Tak for Jer og specielt Berit, som har måtte lægge øre til en masse.

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke Begravelser gjorde vores mors begravelse til en rigtig fin, personlig og tryg oplevelse. Bo og Keld var empatiske og opsøgende. Og det gjorde da bestemt ikke noget, at de var langt billigere, end de andre begravelsesfirmaer, vi kontaktede!

Resposta da Unikke Begravelser
Meget professionelle. Svare på e-mail med det samme. Gode informationer ingen skjulte priser. Prisen er helt okay.

Resposta da Unikke Begravelser
Helt fantastiske og empatisks folk, med så meget hjælp og støtte i en svær tid.
Kunne ikke havde håbet på bedre.

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke begravelser ydede en helt fantastisk service i forbindelse med vores mors bortgang. De var dybt professionelle og omsorgsfulde på samme tid. Alt er 100% gennemsigtigt og ordenligt. Sidst men ikke mindst er de hele tiden et skridt foran og tænker på de ting man ikke selv har overskud til i situationen

Resposta da Unikke Begravelser
Utrolig positiv oplevelse i en svær tid. Berit & Co. styrede, hjalp og vejledte til UG med kryds og slange. Kan stærkt anbefales!!

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke begravelser - førte os sikkert igennem diverse spørgsmål, og udførte handlinger og opfølgninger på bedste vis. Jeg havde det fint med, at alt foregik online.

Resposta da Unikke Begravelser
Stor professionalisme, forståelse og hjælpsomhed i en meget svær tid. Stor respekt og venlighed fra alle, som jeg var i kontakt med. Jeg følte mig hjulpet og støttet hele vejen, så jeg ikke stod alene.

Resposta da Unikke Begravelser
I arbejder hensynsfuldt i situationen
I er diskrete og rolige
I følger op og støtter
Jeg/vi var fuldt ud tilfredse med forløbet.

Resposta da Unikke Begravelser
Lige fra allerførste kontakt var håndteringen af alt vedrørende bisættelse, kiste, blomster, transport m.m. 100% professionelt og gjort med varme og respekt for afdøde og familien. Kan på det varmeste anbefale Unikke Begravelser.

Resposta da Unikke Begravelser
I en svær tid og på et helt ukendt område, fik vi en god og sikker rådgivning, som resulterede i en bisættelse, fuldstændig i min mands ånd og efter vores ønsker. Tak for det. Birgit

Resposta da Unikke Begravelser
Virkelig dejlig oplevelse i en svær tid. Alt var gennemskueligt, og samtalerne var åbne og betydningsfulde. God guidning gennem processen.
Vi skulle sammenstykke en anderledes afsked, og vi fik hjælp og fuld opbakning til vores påfund, og ændringer.
Gennemskuelig hvad prisen angik.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Unikke Begravelser
Meget fint og behageligt samarbejde med Unikke Begravelser.

Resposta da Unikke Begravelser
Vi fik en god behandling og svar på alle vores spørgsmål i vores ulykkelige situation. Berit svarede med det samme hver gang vi ringede. Alle aftaler blev overholdt. Vi følte os godt taget hånd om.

Resposta da Unikke Begravelser
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.