Unikke Begravelser Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Der blev taget godt hånd om én og processen, fra starten af. Der var tænkt over alle detaljer og selv under selve ceremonien, var der fantastisk service fra bedemanden. Meget behagelig og hjælps... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale unikke begravelser hvis du vil være sikker på alt er i orden. Bo er helt fantastisk og der er intet der er overladt til tilfældighederne han har så meget styr på det. Økonomi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusinde tak for omsorg, empati og professionel rådgivning i forbindelse med min fars bortgang. I har båret mig og og min familie igennem hele forløbet på en fantastisk måde, så vi kun skulle bekymre o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agente funerário
  2. Casa funerária

Escrito pela empresa

Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

100 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bo er utrolig behagelig og empatisk at…

Bo er utrolig behagelig og empatisk at snakke med, og hjælper gerne med ALT! Alt kunne lade sig gøre, og han fik tilmed "overtalt" præsten så vi kunne få den ønskede kirke.
Han følger op løbende og sikrer sig, at man ikke sidder med ubesvarede spørgsmål eller andet bøvl.
Alt fra start til slut har været problemfrit og effektivt, 'Unikke begravelser' får derfor mine allervarmeste anbefalinger.
KÆÆÆMPE ros skal også lyde til Mette, som på fineste og mest ordentlige vis, stod for både ilægning i kiste og den efterfølgende kirkelige ceremoni, og tog vores kære med på sin sidste køretur mod kapellet, hvor vi som familie trygt kunne sænke skuldrene, med vished om at det foregik med den allerstørste værdighed og respekt.
Tak for stor omsorg og tryghed i en svær tid ❤️

16 de junho de 2025

Kære Pernille

Tusind, tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – og for de flotte ord både til Mette og mig.

Det er godt at høre, at u følte dig tryg og godt hjulpet hele vejen, og at vi kunne gøre det muligt med præsten og den ønskede kirke.

Af hjertet tak for din anbefaling - det betyder alt! :-)

De kærligste hilsner

Tryghed og kvalitet

Unikke begravelser leverede en meget grundig, professionel og tryg oplevelse ved min farmors bisættelse. Der var styr på alt i god tid. Prisen var noget under det sidste firma, jeg benyttede, og kvaliteten var faktisk højere

12 de junho de 2025

Kære Benjamin

Tak for dine fine ord og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både tryghed, grundighed og høj kvalitet – og at prisen endda var lavere end hos andre.

Det betyder meget for os, at alt forløb roligt og professionelt ved din farmors bisættelse.

Tak for tilliden.

Classificada 5 em 5 estrelas

I en svær situation med min mands…

I en svær situation med min mands dødsfald i udlandet blev vi hjulpet så fint og indfølende igennem af Bo og Michael. Fra første møde til sidste afsluttende samtale så fin en service. Lynhurtig tilbagemeldinger på henvendelse både på tlf og på mail. De fejl andre aktører lavede ved hjemtransport osv rettede unikkebegravelser straks op på. Mine bedste anbefalinger til jer!!! Tusind tak for god service....

10 de junho de 2025
Opinião espontânea

Kære Marianne

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det betyder alt at høre, at du har følt dig godt hjulpet undervejs igennem en svær situation – særligt da det involverede hjemtransport fra udlandet og andre aktører.

Vi gør os altid umage for at handle hurtigt og finde løsninger, når der opstår udfordringer.

Tusind tak for din anbefaling og for det gode samarbejde undervejs!

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse. Alt som aftalt.

6 de junho de 2025
Opinião espontânea

Kære Inger

Tak for de flotte 5 stjerner. Det er godt at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Bisættelsen var perfekt til mindste detalje

Bisættelsen var fuldt tilfredsstillende, med behagelig medarbejder.
Tak for jeres sympati og opfølgning.

5 de junho de 2025

Kære Kurt

Tak for din flotte anmeldelse. Det var godt at høre du har været fuldt tilfreds med vores hjælp.

Mange varme hilsner

Meget professionelt

Meget professionelt, empatisk, rimelige og behjælpelige.
Super søde og en god service når man står og har mistet.
Når man i gang står i samme situation, vil jeg uden tvivl tage kontakt og kan stærk anbefale dem til andre.
Tusind Tak for jer og Tak for alt hjælp
Mvh
Hele Fam

4 de junho de 2025

Kære Patricia og hele familien

Tusind tak for jeres varme ord og de flotte 5 stjerner. Det betyder mere, end I måske aner.

At miste er en af livets sværeste oplevelser, og vi gør os umage for at være netop det nærvær og den hjælp, man har brug for i den stund. At I oplevede os som både professionelle, empatiske og hjælpsomme, rører os meget – for det er lige præcis dét, vi gerne vil give videre.

Tak fordi I valgte os – og tak fordi I vil anbefale os videre. Det gør en stor forskel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget højt service niveau og…

Meget højt service niveau og tilgængelighed udover hvad man kan forvente. Alt gik præcis som aftalt og alle vi mødte var overordentligt søde og hjælpsomme. Kan kun anbefales varmt

2 de junho de 2025

Kære Jane

Mange, mange tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele den.

Det glæder mig oprigtigt at høre, at I oplevede et serviceniveau og en tilgængelighed ud over det sædvanlige – det er netop det vi stræber efter :-)

Tak for dine ord og for din anbefaling – det betyder meget for os.

Bo og Hans

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt hele vejen igennem.

Professionelt hele vejen igennem.
Søde og omsorgsfulde medarbejdere
God vejledning
Kan kun anbefale Unikkebegravelser

Marianna Gullander

27 de maio de 2025

Kære Marianna

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede professionalisme hele vejen igennem – og at vores medarbejdere blev mødt som både søde og omsorgsfulde. Det er vigtigt for os, at man føler sig tryg og godt hjulpet, når man står i en sårbar og svær situation.

Fin oplevelse

Vi havde en meget fin oplevelse med Unikkebegravelser. Behagelig indledende samtale, og god opfølgning efterfølgende.

27 de maio de 2025

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det betyder virkelig meget :)

Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

God og tryg oplevelse i en svær tid

God og tryg oplevelse i en svær tid. Mine varmeste anbefalinger!

23 de maio de 2025

Kære Jeanette

Tusind tak for at du tog dig tid til at give en varm anbefaling. Det betyder rigtig meget.

Mange hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Særdeles venlig og behagelig tilgang…

Særdeles venlig og behagelig tilgang til al praktik. Intet blev overladt til tilfældighederne. Meget struktureret og respektfuld og grundig hjælp og vejledning.

22 de maio de 2025

Kære Betina

Tusind tak for din utrolig flotte anbefaling. Vi stræber altid efter at hjælp så godt som muligt for det har man brug for i en svær tid.

Unik service

Fra første kontakt har der været en unik og hurtig service samt god kommunikation med bedemand Bo G. Billenstein som, var klar trods i sidste øjeblik justeringer. Denne afholdte en ceremoni for vores afdøde mor som blev meget anerkendt og rost af familien. Vi er dybt taknemmelige for alt.
Med venlig hilsen
Ralph Aa. Ryding & familie

21 de maio de 2025

Kære Ralph og hele familien

Af hjertet tak for jeres ord og jeres store tillid i en svær stund.

Det var en ære at få lov til at tage hånd om jeres mors ceremoni, og at jeg også fik lov til at hjælpe med at lede den.

Det glæder mig dybt at høre, at det blev en afsked, som både blev anerkendt og rost i familien. Jeg ved, hvor meget det betyder, at alt fungerer – også når der skal laves ændringer i sidste øjeblik – og vi gør os umage for at være tilgængelige, fleksible og nærværende hele vejen.

Tak fordi I valgte os, og tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bo er super professionel og god

Bo er super professionel, støttende og god at kommunikere med. Jeg kunne altid få fat i Bo. Bo gav gode råd til afholdlse af ikke kristne bisættelser og han stod for ledelse og gennemførslen af hele bisættelsen. Og det gjorde han godt! Jeg kan kun anbefale Unikke Begravelser.

15 de maio de 2025

Kære Ulla

Mange tak for din anmeldelse og for de venlige ord – det er jeg meget taknemmelig for.

Det glæder mig især, at du følte dig tryg og hørt, og at du oplevede, at der var styr på alt – også ved en ikke-kristen bisættelse. Det betyder meget for os at kunne hjælpe med at skabe en smuk og personlig afsked, uanset hvilken baggrund eller form man ønsker.

Tak fordi du valgte os – og for at anbefale os videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot blå kiste , smukt pyntet.

Flot blå kiste med smuk blomsterdekoration. Alt fungerede på en smuk og værdig måde.

15 de maio de 2025

Kære Niels

Tak for dine flotte 5 stjerner og anbefaling. Jeg er glad for det blev en smuk og værdig afsked - helt i hendes ånd bl.a. med den helt særlige kiste og kistepynt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse, følte mig trygt og godt behandlet jeg følte at der var styr på alting

13 de maio de 2025

Kære Tina

Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det var godt du følte dig tryg undervejs - sådan skal det bare være.

Super service

Super service. Hurtig respons selv om der var helligdage. God rådgivning og meget fin bisættelse. Kan kun anbefales

29 de abril de 2025

Kære Christina

Tusind tak for din fine anbefaling – og for at tage dig tid til at skrive den :-)

Jeg er rigtig glad for, at du oplevede god rådgivning og tryghed i forløbet, også selvom det lå omkring helligdage.

Den bedste behandling

Den bedste behandling, meget personlig og omsorgsfuld betjening. Følt man blev holdt i hånden hele vejen. Fair pris og super service fra start til slut. Kan kun anbefales.

23 de abril de 2025

Kære Anne-Marie

Mange tak for dine smukke ord og den varme anbefaling.

Det betyder virkelig meget at høre, at du følte dig trygt holdt i hånden hele vejen – det er netop det, vi håber at kunne give alle.

Bo og William

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle tråde blev samlet under et.

Bisættelsen af vores far blev arrangeret helt efter vores ønsker. En borgerlig bisættelse, hvor familien førte ordet. Unikke Begravelser sørgede for at føre vores ønsker ud i livet, så vi kunne koncentrere os om det væsentligste. Bo tog sig af at arrangere: rustvognskørsel, kapel, blomster, levende musik, programmer og styrede selve ceremonien.

10 de abril de 2025

Kære Marie-Louise

Mange tak for de fine ord og for at dele jeres oplevelse.

Det glæder mig, at I følte jer fri til at koncentrere jer om det vigtigste, mens jeg tog mig af det praktiske. Det var en smuk ceremoni, og jeg er glad for, at vi sammen kunne skabe en personlig og nærværende afsked for jeres far.

Bo

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais