Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Ver mais
A empresa respondeu
Der blev taget godt hånd om én og processen, fra starten af. Der var tænkt over alle detaljer og selv under selve ceremonien, var der fantastisk service fra bedemanden. Meget behagelig og hjælps... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale unikke begravelser hvis du vil være sikker på alt er i orden. Bo er helt fantastisk og der er intet der er overladt til tilfældighederne han har så meget styr på det. Økonomi... Ver mais
A empresa respondeu
Tusinde tak for omsorg, empati og professionel rådgivning i forbindelse med min fars bortgang. I har båret mig og og min familie igennem hele forløbet på en fantastisk måde, så vi kun skulle bekymre o... Ver mais
A empresa respondeu
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Jeg mistede pludseligt og helt uventet min mand alt, alt for tidligt. Jeg blev anbefalet Unikke begravelser og bisættelser, og det var virkelig unikt og helt specielt. Jeg fik en følelse af, at Bo gjorde sig ekstra ulejligheder for mig og gjorde alt hvad han kunne, for at hjælpe mig i den frygteligt svære tid.
Selve bisættelsen og hans måde at lede os igennem det på, var så smukt og enestående. Jeg kunne ikke have ønsket mig det anderledes. Den største anbefaling!

Resposta da Unikke Begravelser
Unikke Begravelser stod for al rådgivning og det praktiske i forbindelse med min fars bisættelse. Unikke Begravelser var meget venlige undervejs i processen. Jeg vil gerne anbefale Unikke Begravelser.

Resposta da Unikke Begravelser
Fantastisk hjælp og støtte fra start til slut. Min mor fik den smukkeste bisættelse.

Resposta da Unikke Begravelser
Det har været en rigtig dejlig oplevelse at Unikke begravelse vare tog bisættelsen af vores far. De har været meget hjælpsomme i denne sorg og dejligt at i har fuldt op på ting inde bisættelsen og efter. Vi har været meget trykke ved jer. Stor ros, vil anbefale jer til andre.

Resposta da Unikke Begravelser
Af hjertet tak til Bo for hjælpen til vores fars bisættelse. Bo er en yderst kompetent, varm, rar og empatisk mand, som man roligt kan stole på. Hans råd og vejledning har været guld værd i en svær tid og jeg kunne ikke forestille mig et bedre forløb end det han gav os.

Resposta da Unikke Begravelser
Tusinde tak for hjælpen ved vores mors bisættelse alt fungerede bare perfekt så tak til Bo og Michael

Resposta da Unikke Begravelser
Alle vi var i berøring med i forbindelse med min mands
bisættelse, var meget hjælpsomme og venlige.
Firmaet kan varmt anbefales-
Sonja Mørk

Resposta da Unikke Begravelser
Bo er en meget behagelig mand, og man har tillid til at han gør det ordentligt, hvad man også gjorde.

Resposta da Unikke Begravelser
Det er anden gang vi bruger Unikke Begravelser. Bo og Team er super kompetente, og igen oplevede vi at være i gode hænder hele vejen.
Mødes med empati, og Bo er rigtig god til at svare på de spørgsmål, men ikke selv kan finde ud af at stille.
Varmeste anbefalinger.

Resposta da Unikke Begravelser
Hele forløbet har været helt fantatisk, med professionalisme hele vejen og Bo er rigtig behagelig at snakke med og rigtig empatisk.
Michael som var med til ceremonien var ligeledes rigtig professionel, og et rigtig behageligt menneske.
Vi bor i Næstved så alt har gået over telefonen, og det hele har bare kørt dom det skulle. Hvilket er rigtig vigtigt når man står det sted i livet som gør ondt og som er svært. En rigtig stor anbefaling herfra.

Resposta da Unikke Begravelser
Vi har hele vejen igennem følt os lyttet til og oplyst om forløbet. Bo har løbende ringet og spurgt til om alt var i orden og om vi var trygge i forbindelse med bisættelsen. Det er super dejligt at have en løbende dialog og sparring. Og alle aftaler og tidspunkter er blevet overholdt til punkt og prikke. Derudover har Bo ikke på noget tidspunkt forsøgt at sælge ekstra eller dyrere ting. Og en opfølgende opringning efter bisættelsen for at høre om alt var gået godt er også guld værd.

Resposta da Unikke Begravelser
Bo og kollega var super professionelle, hurtige og respektfulde i håndteringen af det hele efter dødsfald i min tætte familie.
Af hjertet tak.

Resposta da Unikke Begravelser
En detaljeret samtale om ønsker og muligheder, et lige så detaljeret pristilbud, og en gnidningsfri afvikling af arrangementet. Kan kun give min bedste anbefaling

Resposta da Unikke Begravelser
Der skal lyde den største anbefaling herfra. Midt i sorgen blev vi grebet af et omsorgsfuldt og professionelt team hos Unikkebegravelser, der ydmygt og respektfuldt lyttede til, hvem den afdøde var, og hvilke ønsker vi pårørende havde til bisættelsen. Unikkebegravelser giver virkelig en unik og positiv støtte midt i alt det, der ellers er sværte. En særlig tak til Bo der gjorde samarbejdet mellem ham og os super behageligt og trygt. Der var ingen skjult salgsagenda eller forsøg på et mersalg. Der var alene en nærværende bedemand, der gjorde hvad han kunne for at guide og støtte os i alt det praktiske. Hvis jeg kunne, gave jeg gerne 100 stjerner og et kæmpe TAK.

Resposta da Unikke Begravelser
Professionel, proaktiv og empatisk service - vi følte os i trygge hænder.

Resposta da Unikke Begravelser
Når vi mister en som vi elsker mænd har brug for medfølelse og respekt. Derfor har
Vi har brugt deres service 2 gang i det sidste 8 måneder. Bo er meget professionel, altid tilgængelig og meget respektfuld! Hvis man kan kalder en god oplevelse, så vil jeg sige at Unikkebegravelser levere top service !
Varmt anbefales herfra !

Resposta da Unikke Begravelser
Bo's hjælp, vejledning og tilgængelighed var uvurderlig i en svær tid.

Resposta da Unikke Begravelser
Vi fik en ualmidelig fin og empatisk oplevelse ved at benytte Unikke begravelser , vi kan på det varmeste anbefale

Resposta da Unikke Begravelser
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.