Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .
Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel
Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁
Informações sobre a empresa
𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!
Informações de contacto
Ferdinandusdijkstraat 43, 2170, Antwerpen, Bélgica
- support@upgraderc.be
- upgraderc.be
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vlotte en correcte afhandeling van het…
Vlotte en correcte afhandeling van het bestelde. Gewenste artikel in goede kwaliteit geleverd.
Een deel van bestelling ontvangen
Ik heb maar een deel van de bestelling ontvangen. Ik krijg geen enkele response van UpgradeRC op mij vraag waar de rest van de zending is.
Ze zijn zowel telefonisch als per mail of chat niet te bereiken.

Resposta da Upgraderc
Snelle ervaring
Snelle ervaring, pakket nog niet geopend maar alvast zeker over de kwaliteit van het spel.
Mooi product en goede service
Mooi product en met een paar dagen binnen. Met veel plezier in elkaar gebouwd.
Even contact gehad ivm met bevestigings mailtjes die niet binnen waren gekomen. Dit was ook snel opgelost.
Al met al zeer tevreden.
Prijstechnisch interessant
Goede kwaliteit - prijsverhouding, ik was het product nog niet goedkoper tegengekomen. (LTM11200) Lage verzendkosten.
Ik had een verkeerde aankoop gedaan en…
Ik had een verkeerde aankoop gedaan en reeds een betaling uitgevoerd. Mailtje gestuurd. Alles werd direct geannuleerd en snelle terugbetaling. Top.
Ik had problemen met een motor
Ik had problemen met een motor, maar is netjes opgelost.
Levertermijn!
De geleverde goederen zijn ok maar de levering laat te lang op zich wachten. 1 bestelling van 12/4 is nog steeds niet geleverd al is die sedert 24/4 bij de besteldienst.
Ontbrekend onderdeeltje
Mijn dochter en hebben onze eerste modelauto gekocht om samen te bouwen. Helaas ontbrak er een onderdeeltje. Mail gestuurd en direct een reactie gekregen.
Enkele dagen later was het ontbrekende onderdeel geleverd.
Topservice! Hier kan je met gerust hart bestellen wat we in de toekomst zeker zullen doen.
P.s. de prijs van de modelauto was ook de laagste op internet.
Michel
Prima service
Erg leuke site goede kwaliteit spullen ben verslaafd geraakt aan de bouw sets van de motoren leuke hobby.
Werde auf jeden Fall wieder hier bestellen :)
Alles in Ordnung mit der Bestellung und Lieferung. Sehr detaillierte Sendungsverfolgung (Auflistung von jedem kleinen Prozessschritt z.B. Anfang und Ende der Zollabwicklung) trotz Versand aus dem Ausland nach Deutschland.
Auch sehr schnelle und freundliche Rückmeldung durch den Support.
Ich kann den Shop nur weiterempfehlen.
Liebe Grüße an das Team! :)
Alles op tijd en alles doet het perfect
Prima geholpen niet wetend welk…
Prima geholpen niet wetend welk onderdeel precies nodig te hebben goed advies gekregen.
Vond het alleen jammer dat het verzenden zolang duurde.
prima assortiment voor de hobbybouwer
artikelen voldeden aan de verwachting. duidelijke communicatielijnen.
levertijd was wat langer dan verwacht
Makkelijk en simpel te bestellen
Weer een prachtige tank ontvangen
Weer een prachtige tank ontvangen
En super snel geleverd
Bedankt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.