Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de brinquedos

𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

288 opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

een goede snelle vriendelijke reactie…

een goede snelle vriendelijke reactie op al mijn vragen
veilig online betalen
snelle levering naar zelf gekozen afhaalpunt en goed stevige transport verpakking
dus een aanrader om hier u product te kopen

20 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet kopen! telescoopkraan mouldking…

Ik heb de telescoopkraan mouldking 17008 gekocht en in elkaar gezet

Maar, wat valt me dit tegen.
De kraan is erg fragiel heel veel dingen, zoals de cabine, waar de gewichten opstaan, de maststabilisators en stempelpoten. Alles is gewoon niet aan mijn verwachtingen voor dit geld. Zit absoluut geen stevigheid in. Een hele slappe kraan voor veel te veel geld. Is het bedrag niet waard. Erg jammer.

Dit gemeld maar krijg als opmerking terug:
"Spijtig om te horen dat de set tegenvalt 😕. Als er blokken loskomen is het misschien een goed idee om deze vast te plakken met wat secondelijm."

En dit is dan een oplossing?
Zo slecht heb ik het nog nooit gezien. Ook niet het antwoord op mijn vraag.

29 de dezembro de 2024
logótipo da Upgraderc

Resposta da Upgraderc

Hey Wim,

Het is natuurlijk niet leuk te horen dat de set niet naar je verwachtingen was, maar we zien ook niet wat voor oplossing je verwacht dat we gaan geven.

Je hebt ons gevraagd of een retour mogelijk was als je de set uit elkaar zou halen, maar dit kan natuurlijk niet meer. Elk zakje in de set is geopend en we kunnen niet meer checken of alles er nog is zou zitten.

Nu, in je laatste mail had je duidelijk gemaakt dat je begreep waarom de retour niet meer mogelijk is. Als je ons nog eens een mailtje stuurt, kunnen we de situatie nog eens herbekijken.

Mvg,
Het UpgradeRC team

Classificada 1 em 5 estrelas

Dromen zijn bedrog

Eerst blijk ik een verkeerd bestelnummer te kringen. Daarna zou het opgelost moeten zijn maar mijn pakket is pleitte en dan vragen ze om een review…..zucht

27 de dezembro de 2024
logótipo da Upgraderc

Resposta da Upgraderc

Hey Nico,

Het item dat je had besteld had een levertijd van 15-30 dagen. Het is onderweg. Bij het schrijven van de review zijn er 15 dagen voorbij, dus je zal nog een paar dagen moeten wachten.

Mvg,
Het UpgradeRC team

rgt/ftx

snelle levering, snelle en correcte communicatie.
zeker een aanrader om hier te bestellen, veel keuze

18 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.