Vreselijke behandeling van klanten
Vreselijke behandeling van klanten! Onwaarheden worden verteld en klanten onder druk gezet toch te betalen, opgepast met dit bedrijf!
Wij hebben een vakantiehuisje gehuurd in Oostenrijk Silvretta en dit met het beloofde vooruitzicht huisje met Sauna, aangekomen blijkt geen enkele woonruimte meer van deze faciliteiten te zijn voorzien. Geen vooraf mededeling puur u bekijkt het maar. En oplossing heet in hun ogen een symbolische bedrag van een paar euro, wat een belediging is op wat er betaald is. Enige troost is de omgeving geweest, maar nooit meer doe ik zaken met bungalowspecials of uplandsparcs.
Helaas hebben wij door meerdere gebreken niet kunnen genieten van ons verblijf en zijn wij zelfs eerder vertrokken.
De gebreken hebben we gedeeld met de klantenservice en hier hebben we helaas geen reactie op gekregen. Waardeloos verblijf en bar slechte service.
Vreselijke ervaring bij UplandParcs Bergresidence Winterberg. Er waren constructiewerkzaamheden in ons trappenhuis met veel boorgeluiden en andere herrie gedurende de hele dag - en dit vier dagen lang.
De manager liegt dat ons een ander appartement is aangeboden: we hebben de manager nooit gesproken en we werden niet teruggebeld als we klaagden over het lawaai.
Het bedrijf biedt ons 30(!) euro compensatie voor een verblijf van een volle week.
Het is schandalig dat er meer geluisterd wordt naar een manager die ons nooit gezien of gesproken heeft dan naar onze ervaring als gasten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.