Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

In 2026, it's unbelievable that a courier service delivers parcels wherever they prefer instead of to your home address. Did you specify your home address as the default delivery address? It doesn't... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

8 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Zeer slechte ervaring

Zeggen dat ze niet konden leveren en geen handtekening konden krijgen. Ik stond letterlijk de hele tijd voor mijn deur. Ze hadden gewoon geen zin de opengebroken straat in te lopen. FLUT organisatie!

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Komen niet langs en pakket nu zoek, klantenservice onbereikbaar

Komen niet langs en zeggen dat het straatnummer niet bestaat. Vervolgens laat je hem naar een accesspoint versturen en laten ze niet weten welk access point het is. Dan bel je de 'domme' AI klantenservice en die kunnen je ook niet verder helpen. Wat een waardeloze service. Geen fan van PostNL maar dit doen zij en DHL beter.

18 de abril de 2026

No words

I don’t know what this guys do for a living but it’s incredible how bad they are at their job. Disgusting

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Op die dag kreeg ik de melding dat mijn…

Op die dag kreeg ik de melding dat mijn UPS-pakket tussen 10:30 en 14:30 zou worden bezorgd, dus ben ik thuisgebleven en ben ik niet weggegaan. Terwijl ik op het UPS-voertuig wachtte, ontving ik om 11:59 een e-mail waarin stond dat de ontvanger niet thuis was. Ik heb het voertuig niet eens gezien, dus ik begrijp niet waarom dit wordt gezegd. De klantenservice is bovendien een grote teleurstelling geweest.

16 de abril de 2026

Meest WAARDELOZE bedrijf ooit UPS

Meest waardeloze service ooit. 2x thuis gewerkt en volgens UPS niet thuis. Camera's over het hele eigen terrein. Oprit opgereden (begin) bij de brievenbus en briefje in brievenbus en weg. Ze hebben geen zin om uit de auto te komen en naar de voordeur te lopen. Die kunnen ze nl niet. vinden de voordeur. WAARDELOOS

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb invoerrechten (€74,72) betaald…

Ik heb invoerrechten (€74,72) betaald zoals gevraagd, maar UPS heeft mijn pakket alsnog onterecht als COD geweigerd geregistreerd. Hierdoor is mijn zending retour gestuurd. Klantenservice kon niets doen en gaf tegenstrijdige informatie. Erg slechte ervaring.

15 de abril de 2026

in Apeldoorn

Eindelijk in Apeldoorn aangekomen, bericht tot 13.45u verwachte levering.
Dan zie je dat om 11.54u het pakket pas Apeldoorn heeft verlaten. Nu ineens bericht dat het pakket voor het eind van de dag aankomt.
Wat denkt men bij UPS dat we de hele dag gaan zitten wachten?

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wederom een slechte beurt van UPS

Wederom een slechte beurt van UPS. Wel laten betalen voor vandaag halen en morgen bezorgen, maar niet gehaald. Bij bellen krijg je geen afdoende antwoord. De chauffeurs zeggen gewoon dat ze het vergeten zijn of ander verhaal. Het is vaak een zeer slechte ervaring. Je hoopt op verbetering, maar wordt steeds minder. En mijn klant krijgt zn bestelling niet op tijd. Al met al. UPS moet zich gaan schamen

Classificada 1 em 5 estrelas

Geleverd in lockerbox maar lockerbox…

Geleverd in lockerbox maar lockerbox was leeg. Daarna bleken ze het pakket toch nog te hebben. Dit bleek na een telefoongesprek. Ze zouden het opnieuw leveren maar hebben het uiteindelijk teruggestuurd naar Italie. Ik heb wel 2x 30 minuten aan de telefoon gehangen en ben voor niets naar een lockerbox geweest. Dit soort dingen gebeuren vaker, eigenlijk bijna altijd.

The worst courier service in The Netherlands

Did you specify your home address as the default delivery address? It doesn't matter, they just don't care. They drop it off at a nearby UPS Access Point nine times out of ten.
Undoubtedly, the worst courier service in The Netherlands.

Worst delivery company

Honestly, this is the most disappointing delivery company I’ve dealt with.
I chose UPS this time thinking it would be better than DHL or PostNL, but it was actually even worse.

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De bezorgtijd veranderd al 2 dagen…

De bezorgtijd veranderd al 2 dagen lang.
Van gisterochtend naar gistermiddag naar vanochtend naar voor einde dag.
Wat een slechte service en communicatie.
Blijven dus al 2 dagen om en om thuis voor het pakje.

10 de abril de 2026

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel, kan deze koerier alsjeblieft uit Nederland verdwijnen? Hele dag thuis geweest en begin van de avond zien dat de bezorger doodleuk heeft gemeld dat ik niet thuis was. Vervolgens onmogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen. Dit is nu al de zoveelste keer dat dit gebeurd. Helaas kiezen internationale partijen vaak voor UPS waardoor ik geen andere keuze heb.

8 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.