Als kleine e-com-zaak hadden we nooit tijd voor diepgaande Google Ads- optimalisatie. Uptmz nam dat werk over. In de eerste maand steeg onze omzet 18%, terwijl de advertentiekosten gelijk bleven... Ver mais
Slechte UI en klantenservice Slechte UI, drie maal een foutmelding en of ik even alles opnieuw wil invullen. Koppelen account met Master account ads werkt ook niet. Meerdere onvriendelijke te... Ver mais
UPTMZ een echte aanrader voor ad beheer onafhankelijk van je bedrijfsgrootte. Wij zijn halverwege dit jaar overgegaan op UPTMZ als ad agency, zij hebben snel mooie stappen kunnen maken en goede resu... Ver mais
Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met Uptmz. Het is een perfect model dat ervoor zorgt dat Google Ads toegankelijk gemaakt wordt voor iedereen, zowel op gebruiks- als prijsniveau. Mijn contactperso... Ver mais
Zero learning curve. The fastest way to cheaper and better advertising in Google Ads. Fully automated, no agency fees.
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ik heb heel goede ervaringen met Uptmz. Ze hebben mijn advertenties heel snel opgezet, met super resultaat!

Totale NEE voor mij
Ze zeggen een AI te gebruiken die zorgt voor optimalisatie.
Daarnaast kijken ze mee en heb je maandelijks een call.
De resultaten waren net genoeg om hun terug te betalen 600+ in de maand. Dit draaide wij ook al voor hun. Dan vraag je, wat hebben jullie exact veranderd de afgelopen tijd. Krijg je te horen, eigenlijk hebben we niks gedaan, maar willen nu wel wat nieuws proberen. Dit met als gevolg vele honderden door het putje en hun lekker factureren.
Dus ze koppelen hun systeem. Geen verbeterde resultaten en op de vraag wat doen jullie dan? ja niks, makkelijk verdienen zo. ABSOLUUT niet doen

Resposta da Uptmz
Wij zijn meer dan tevreden over UPTMZ. Voorheen beheerde ik zelf onze Google Ads-campagne. De kosten per klik waren destijds aanzienlijk hoger. Sinds een paar jaar hebben we onze complete campagne uit handen gegeven en zijn de kosten enorm gedaald, terwijl het aantal klikken juist is gestegen! Daarnaast is het bouncepercentage ook significant lager dan voorheen. Als er een probleem is, staat UPTMZ direct voor je klaar om het op te lossen. En als je een extra advertentiegroep wilt aanmaken, is dit geen enkel probleem! In het dashboard kun je op elk moment je budget aanpassen, maar er is ook een mooi overzicht van je prestaties en bereik!
Dank jullie wel, Kaya en UPTMZ, voor jullie hulp!!

Niet mee in zee gaan.
Het enige wat ze doen is je shop koppelen aan hun systeem verder doen ze niets. Wat ze wel doen is het maandelijkse bedrag verhogen van €238 telefonisch naar €384 via mail en vervolgens €484 afschrijven, de maand erop €585 afboeken. Op de vraag waarom weer een verhogingen kreeg ik te horen ja wij hebben een nieuw factureringsprogramma aangeschaft, En dat moet ons extra geld gaan kosten 🤪maar de maandelijkse Google kosten terug dringen door een fout in GA4 kunnen ze niet, En daar had ik ze voor ingehuurd. Na 4 maanden aan te modderen met UPTMZ met een andere partij in zee gegaan en die kregen het wel voor elkaar. Heb de afboekingen gestorneerd en nu dreigen ze met een incasso bureau, ik zie ze wel voor de rechter, Niet mee in zee gaan.
Kunnen geen informatie geven over wat er uit de champagnes komt. Wanneer je er om vraagt krijg je de vraag of er een bedankpagina op je website actief is en of je google analytics hebt. Fijn om deze vragen te krijgen wanneer je zelf om resultaten vraagt en al meer dan 6 maanden iedere maand braaf betaald...

Resposta da Uptmz
Goede support en werkt heel fijn!

Resposta da Uptmz
Goede ervaringen met UPTMZ. Resultaten worden elke week beter en het is fijn om regelmatig bij elkaar te zitten om de resultaten te bespreken en te bekijken waar de kansen liggen.

Resposta da Uptmz
De samenwerking met Uptmz bevalt ons ontzettend goed. We ervaren het contact als zeer vriendelijk en waarderen de snelle reacties. Als partner van Uptmz hebben we regelmatig contact met zeer tevreden klanten. Alles bij elkaar genomen is Uptmz zeker een aanrader om op een efficiënte manier je advertenties automatisch te laten draaien.

Resposta da Uptmz
Uptmz is een top partij als het gaat om het automatiseren van Google Ads. Als marketeer was ik altijd op zoek naar manieren om mijn Google Ads-campagnes te optimaliseren en efficiënter te beheren, en Uptmz heeft dit proces aanzienlijk vereenvoudigd.

Resposta da Uptmz
Top bedrijf! Kosten gedaald kliks en conversie gestegen! Aanrader voor iedereen die meer leads wilt met minder kosten. Thnx Team Fit BTQ

Resposta da Uptmz
Let op! Ze blijven factureren ook al zet je je budget op NUL. Oplichting!!

Resposta da Uptmz
Blij met de service en werkzaamheden van UPTMZ. Met kleine moeite vanuit de ondernemer toch een optimale ervaring en prestatie op de ads!

Resposta da Uptmz
Erg fijn bedrijf met veel kennis en ervaring en heeft ervoor gezorgd dat mijn Google Ads-campagnes aanzienlijk betere resultaten behalen!

Resposta da Uptmz
Kaya van Uptmz heeft me goed geholpen met het instellen van mijn account voor mijn webshop! Goede resultaten en altijd bereikbaar. Echt een aanrader!

Resposta da Uptmz
Ik weet niet wat ik van de service moet vinden voor een budget van 2 euro betaal je 28 euro aan fees. Die fees slaan helemaal nergens op want het werk blijft exact het zelfde 2 euro heeft net zoveel werk als 20 euro of 50 euro.
2€ = 28 aan fees
20€ = 284 aan fees 😅
129€ = 584 aan fees 🥲
130+ durven ze niet eens een prijs aan te koppelen.
Het is een kwestie van opzetten en laten draaien soms beetje bij stellen thats it 🤷🏻♂️.
De prijzen zijn echt belachelijk en het werkt zo goed als niet als je al een wat serieuzer besrijf hebt met goede competitie.
Een dropshipper met een winnend product zal hier prima baat bij hebben maar dat zijn toch van die “wegwerp” webshopjes.
Voor mijn bedrijf met een bijzonder product “Decazi” is deze service niks waard en heb ook meer dan een paar duizend weggegooid.
Gaven ze tips? ja. had ik iets meer kunnen doen ? Waarschijnlijk wel maar als ik zoveel geld betaal verwacht ik dat al het werk uit handen word genomen, ik ga op zoek naar een 1 op 1 bedrijf die alles zo veel mogelijk handmatig doet en er echt verstand van heeft.

Resposta da Uptmz
UPTMZ heeft mij zeer goed geholpen met het instellen van de Google ADS, ze gaan eerst met je in gesprek over hoe en wat en daarna wordt het geregeld! Zelf hoef je niets te doen. Met een hele makkelijke overzichtelijke website kun je zelf alles volgen over je website!

Resposta da Uptmz
Uptmz is een geweldige tool voor het automatiseren en optimaliseren van Google Ads-campagnes. De software is gebruiksvriendelijk en effectief, en het team van Uptmz is altijd bereid om te helpen.
Met Uptmz kun je je campagnes eenvoudig opzetten en beheren, zonder dat je per se veel kennis van Google Ads hoeft te hebben.

Resposta da Uptmz
De software van Uptmz heeft er voor gezorgd dat mijn google ads betere prestaties zijn gaan halen!

Top bedrijf!
Zeer zeker een aanrader! Klein team dat begrijpt dat wij als bedrijf snel willen schakelen in onze marketing. Denken mee en komen met ideeën om maximaal resultaat uit onze Google campagnes te halen. Erg blij met de service van Uptmz!

Resposta da Uptmz
Zeer tevreden over mijn samenwerking met Uptmz. Een partij die verantwoordelijkheid neemt en mij stappen vooruit heeft geholpen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.