Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Als kleine e-com-zaak hadden we nooit tijd voor diepgaande Google Ads- optimalisatie. Uptmz nam dat werk over. In de eerste maand steeg onze omzet 18%, terwijl de advertentiekosten gelijk bleven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte UI en klantenservice Slechte UI, drie maal een foutmelding en of ik even alles opnieuw wil invullen. Koppelen account met Master account ads werkt ook niet. Meerdere onvriendelijke te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met Uptmz. Het is een perfect model dat ervoor zorgt dat Google Ads toegankelijk gemaakt wordt voor iedereen, zowel op gebruiks- als prijsniveau. Mijn contactperso... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Zero learning curve. The fastest way to cheaper and better advertising in Google Ads. Fully automated, no agency fees.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

139 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

ROAS van 8

Onboarding verloopt soepel en heb maanden lang een ROAS van 8 behaald. Ontzettend tevreden over deze service.

5 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top online ad management!

Ad management van topniveau. We hoeven zelf niet meer aan de knoppen te zitten, we worden totaal ontzorgd, tegen lagere kosten. En iedereen is zo behulpzaam!

4 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bijzonder slechte partij

Bijzonder slechte partij. Heeft alleen maar geld gekost, en het afgelopen jaar hebben ze heel casual hun 'fee' voor de kleine hoeveelheid onderhoud die ze doen voor de service even met 100 euro verhoogd. Tevens na opzegging voor enkele dagen in de laatste maand daaropvolgend volledig voor 350 euro belast, terwijl er geen gebruik meer is gemaakt van de dienst, dus je wordt ook nog opgelicht door een volledige maand te betalen voor NIKS!! Oplichters, ga hier vooral niet mee in zee!!!

31 de dezembro de 2023

Resposta da Uptmz

Beste Robin Doorland, we vinden het vervelend dat je campagnes niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

De prijs en het aanbod van je producten is ook belangrijk voor het succes van je campagnes. Je website hmk.nl is echter een dropship store en ondanks de extra support die we hebben geleverd is het niet gelukt om daarmee rendement te behalen. Zoals besproken ligt dit aan je aanbod.

Transparantie vinden we super belangrijk en daarom kun je op ieder gewenst moment je budget op €0 zetten en je zit niet vast aan contracten. Je hebt alleen 1 maand opzegtermijn.

We zouden je graag nog eens spreken!

UPTMZ is een Aanrader!

UPTMZ is een Aanrader!
Deze tool gebruiken wij al jaren en werkt uitstekend! Handig, overzichtelijk en effectief. Een hoop te danken aan deze tool. Fijne mensen om mee samen te werken en met vragen of opmerkingen altijd goed, snel en persoonlijk geholpen. Dank hiervoor!

19 de dezembro de 2023

Een aanrader!

Sinds de hulp en gebruik van UPTMZ zat mijn salon agenda meteen vol! Service en contact is ook fijn. Ik zal hem zeker bij collega's aanraden!

15 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

UPTMZ een echte aanrader voor ad beheer…

UPTMZ een echte aanrader voor ad beheer onafhankelijk van je bedrijfsgrootte. Wij zijn halverwege dit jaar overgegaan op UPTMZ als ad agency, zij hebben snel mooie stappen kunnen maken en goede resultaten behaald. Of je nu kleine dagelijkse budgetten hebt of enorm veel spendeert aan ads. bij UPTMZ ben je aan het juiste adres. Het personeel schakelt snel en kijkt verder dan alleen ad beheer.

Kortom; enorm tevreden!

5 de dezembro de 2023

Zit al jaren bij Uptmz

Zit al jaren bij Uptmz. Makkelijk te installeren en daarna vrijwel geen omkijken meer naar. Alleen af en toe je budget aanpassen.

15 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen aanrader

Geen aanrader, ik zit nu ongeveer 1,5 maand bij uptmz iest meer als 100 euro uitgegeven aan advertentie kosten en kosten aan uptmz maar geen enkele sale gekregen. Volgens uptmz duurt het ongeveer 3 maand voor dat het goed zou lopen.

Personeel is wel vriendelijk en reageren snel

2 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Als je hoge ROAS wilt behalen is UPtmz…

Als je hoge ROAS wilt behalen is UPtmz een echte aanrader.

Wat beter kan:
Pro actief benaderen van huidige klanten met stand van zaken en alert zijn indien een canpagne niet zo goed draait.

25 de outubro de 2023

Resposta da Uptmz

Bedankt voor je aanbeveling en het delen van je ervaring met Uptmz Freek! vooral met betrekking tot het behalen van een hoge ROAS.

We waarderen ook je feedback over wat beter kan, zoals het proactief benaderen van huidige klanten met updates en alert zijn op campagnes die niet zo goed draaien. We nemen deze graag mee om onze dienstverlening te verbeteren. Bedankt voor je hulp en vertrouwen! 😊👍📈

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden over de service van…

Super tevreden over de service van uptmz, heel vlotte communicatie en ondersteuning bij problemen. Ik kan hun zeker aanbevelen om je webshop op de kaart te zetten!

17 de outubro de 2023

Resposta da Uptmz

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn ontzettend blij te horen dat je super tevreden bent met de service van Uptmz, vooral onze vlotte communicatie en ondersteuning bij problemen. Jouw aanbeveling om Uptmz te gebruiken voor het promoten van webshops betekent veel voor ons. Bedankt voor het vertrouwen in ons team en we blijven ons best doen om je de beste service te bieden! 😊 🌐 🚀 Team Uptmz

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.