Leia as opiniões dos outros
Snelle levering Lieve kaart erbij Mooie blauw/ groene urn in druppelvorm voor ons overleden hondje
Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Urnencenter
Gratis verzending
Wij rekenen geen verzendkosten.
Achteraf Betalen
Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.
Klantvriendelijk
Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
Over Urnencenter
* Gratis verzending.
* Veilig winkelen met SSL verbinding.
* Achteraf betalen.
* 100% niet goed geld terug.
* Altijd 30 dagen bedenktijd.
Voor een gericht advies kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@urnencenter.nl. Bekijk het gehele assortiment op Urnencenter.Informações de contacto
Europalaan 22, 3526KS, Utrecht, Holanda
- klantenservice@urnencenter.nl
- urnencenter.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Snelle en mooie levering
Lieve kaart erbij
Mooie blauw/ groene urn in druppelvorm voor ons overleden hondje
Een mooie handgemaakte urn
Een mooie handgemaakte urn, als dierbare herinnering aan mijn geliefde huisdier.
Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit. Ik heb hier een handgemaakte urn voor mijn kat besteld en ben zeer tevreden over de service. De levering was erg netjes en respectvol. Dankzij deze urn heeft hij een heel mooie en waardige rustplek gekregen. Enorm blij mee!
De prachtige urn
De urn was zeer goed verpakt! Hij zat in een prachtige fluwelen doos! De urn zelf was zonodig nog mooier! Precies het goede formaat en hij staat nu bij de foto van mijn man.
2 vogeltjes
De miniurnen die ik uitgezocht heb, die heb ik besteld.
Kreeg heel snel een reactie dat de bestelling ontvangen was en informatie over de ontvangst.
De verpakking was erg goed , daar is met zorg voor gezorgd,
Informatie over het vullen van de urn was dik in orde.
Ik ben erg blij mee, een liefdevol aandenken.
Veel keuze
Veel keuze in verschillende prijsklassen. Een vlugge levering en begeleiding.
Fijne webshop, snel en netjes bezorgd
Goed werkende webshop, mooie urnen om uit te kiezen. Fijn dat de details en opties zoals afmetingen duidelijk vermeld staan en daardoor in 1x de juiste keuze gemaakt. Snelle, nette levering! Bedankt voor het maken van (in ons geval) een mooie vlinder als herinnering aan onze overleden dierbare.
Heel mooi precies zoals op de foto
Heel mooi precies zoals op de foto
Staat mooi bij ons met in ons hart mooie herinneringen ❤️
Duidelijke site
Duidelijke site, veel keuze. Prijs kwaliteit klopt. En zeer fijne communicatie over lever moment.
Zeer tevreden
Het persoonlijke bericht ter ontvangstbevestiging was erg fijn.
We hebben de prachtige urn, goed veilig verpakt mogen ontvangen.
Slechte communicatie en bereikbaarheid
Op woensdag bestelling gedaan. Na het betalen van mijn bestelling een betaalbevestiging ontvangen in mijn mailbox zo ook een mail dat we de bestelling volgende week zullen ontvangen. Wat toch wel een ruim begrip is. Op vrijdag een bevestiging van verzending van een ander bedrijf Limitless Digital. Hebben moeten googelen om er achter te komen dat dit Urncenter is. Echter na een aantal dagen geen pakket ontvangen. Indien er vertraging is van het product wil je graag op de hoogte worden gesteld. ( update Indien je een bevestiging van verzending ontvangt verwacht je ook dat het verzonden wordt en niet een week later! )Telefonisch niet bereikbaar ook op mail geen reactie. Na vaak geprobeerd telefonisch contact werden we uiteindelijk teruggebeld. ( update echt vaak geprobeerd telefonisch contact maar telefoon werd niet opgenomen ) Product bleek niet op voorraad. Geen communicatie dat product later bezorgd zou worden. Ook blijkt dat het vakantieperiode is. Blijkbaar werkt er dan niemand! Wij hebben echt geen excuses gekregen niet per telefoon ook niet per mail. (UpdateNa bericht hieronder nogmaals nagekeken maar er staat nergens excuses. Dus reactie hieronder klopt niet. )Niet de persoonlijke service die ze wel zeggen te geven. ( update Geld inmiddels ontvangen dat klopt wel. )

Resposta da Urnencenter
Een hele mooie urn
Een hele mooie urn, niet zo standaard. Het staat inmiddels gevuld in de kamer ben er erg blij mee. Hij veel reacties over de mooie urn.
Goede service en vriendelijke mensen
Goede service en vriendelijke mensen! Er was een "schroefje" van de urn kwijt geraakt, er is vlot en kosteloos een nieuwe opgestuurd.
Mooie urn
De urn was snel binnen, en is heel mooi. Goede kwaliteit. Een mooie laatste rustplaats voor mijn lieve Bibi
Goede service en precies wat ik zocht
Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnencenter. De glazen vogel in meerdere kleuren is precies wat ik zocht ❤️❤️
Urn voor hondje
Bedrijf houdt je op de hoogte van verzending. Vriendelijk en urn goed verpakt.
Mooie producten en snel ontvangen
Voor mijn moeder, broer en mijzelf verschillende mini urnen besteld en snel ontvangen. Mooie urnen, we zijn er erg blij mee.
Ik ben heel blij met de urne
Ik ben heel blij met de urne, màar, ze is heel anders dan degene die ik besteld had. Ik denk bij multi gekleurde glazen druppel urnes dat het er nooit hetzelfde uitziet als op foto. eerst wou ik ze daarom terugsturen maar ze is toch mooi dus gehouden.
Mooi product en netjes ingepakt geleverd
Mooi product en netjes ingepakt geleverd
Ik wist wat ik nodig had en heb mijn…
Ik wist wat ik nodig had en heb mijn bij urnencenter besteld.
Normaal 6 weken levertijd maar een paar dagen later had ik hem al in huis.
Dus snelle levering goed verpakt.
Contact had ik maar via mail en dit verliep super
Bedankt voor de service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.