Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

duidelijke website, snelle verzending, product goed verpakt, helemaal top! kleine tip: 6x mail over het verzenden mag wel iets minder.. beetje dubbel om van dpd EN mysendle hier zoveel mail over te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn vaste winkel verkoopt mijn merk muesli niet meer dus ik moest heel snel ergens online bestellen om te voorkomen dat ik zonder zat. Ik heb hier woensdag besteld, donderdag al in huis echt super f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top! Voordeliger en sneller geleverd dan elders. Ook fijn: metazoa kun je ook in grotere hoeveelheden kopen dan elders waar je vaak maar 1 zak kan laten leveren per bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Was weliswaar een paar dagen te laat vanwege een nieuwe verpakking maar dit stond keurig op de site vermeld. Daarna goed geleverd. Kan niets verkeerds vinden. Bestellen was eenvoudig en snel. Prima..

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação
  2. Loja de ração
  3. Loja de artigos para animais de estimação

Uwdiervoeding.nl is een jonge online onderneming met maar één doel voor ogen. Wij willen u de beste service leveren tegen de best mogelijke prijs. Ons aanbod bestaat zoals de naam al zegt voornamelijk uit diervoeding. Wij verkopen diervoeding, snacks, medicijnen, benodigdheden en verschillende soorten accessoires voor uw geliefde huisdier. Ons bedrijf richt zich volledig op het welzijn van uw huisdier of huisdieren. Hiervoor hebben wij de juiste producten op onze website staan. Wij willen dat uw huisdier zich tot het uiterste kan ontwikkelen, met deze reden in ons achterhoofd verkopen wij alleen de producten die kwalitatief het beste zijn voor uw huisdier. Wij zijn dit bedrijf begonnen met de ambitie om beter voor uw huisdier te kunnen zorgen dan de andere actieve bedrijven binnen onze branche. Onze passie ligt bij huisdieren, omdat deze vaak iemands beste vriend zijn. Eigenaren kunnen niet zonder hun allerbeste vriend of vriendin. Wij kunnen helaas niet zeggen dat wij net zoveel van uw huisdier houden als dat u zelf doet, maar we kunnen wel met trots zeggen dat wij daar heel erg bij in de buurt komen!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

390 opiniões

Snelle en vriendschappelijke…

Snelle en vriendschappelijke communicatie & levering naar afspraak!

11 de janeiro de 2026

Resposta da Uwdiervoeding

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze webshop. We hopen je nog eens terug te zien ;).

snelle verzending , prima prijs

snelle verzending , goede prijsverhouding, fijne overzichtelijke website

7 de janeiro de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Aan rader!!

Netjes op tijd bezorgd.Goed verpakt.Zo te zien goede kwaliteit.

5 de janeiro de 2026

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

18 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Vergeten huisnummer in te vullen

Vergeten huisnummer in te vullen. Kreeg netjes en email met de vraag om het huisnummer te sturen. Daarna is het meteen opgestuurd. Netjes. Ik ben tevreden!

21 de novembro de 2025

28 de novembro de 2025

Resposta da Uwdiervoeding

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering. We hopen je nog eens terug te zien ;).

Top!

Top, goede prijs zeer snelle levering!

21 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima website en wordt snel geleverd

Prima website en wordt snel geleverd. Ik bestel hier zeer regelmatig en het bevalt nog steeds.

11 de novembro de 2025

snelle service

snelle service

27 de outubro de 2025

Snel geleverd goede prijs

26 de outubro de 2025

Resposta da Uwdiervoeding

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze levering & prijs. We hopen je nog eens terug te zien ;).

Supersnelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering.
's Middags besteld en de volgende ochtend werden de 2 grote zakken kippenvoer keurig in 2 dozen bezorgd.

24 de outubro de 2025

Snel geleverd

Vrijdag middag besteld en binnen 24 uur het juiste artikel geleverd in perfecte staat

24 de outubro de 2025

Snelle bezorging

'S avonds iets voor 10 uur besteld en de volgende dag was het al bezorgd. Ook netjes overgedragen. Wel miste ik een vorm van 'track and trace'. Gezien het gewicht van het pakket was het maar goed dat ik ook juist op dat moment thuis was.

9 de outubro de 2025

Resposta da Uwdiervoeding

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze webshop. Helaas beland de track & trace mail af en toe in de spambox. We hopen je nog eens terug te zien ;).

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke site. Goede prijzen en snelle levering

28 de setembro de 2025

Snelle levering top

12 de setembro de 2025

Resposta da Uwdiervoeding

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering. We hopen je nog eens terug te zien in onze shop.

Stan Legebeke

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.