Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

A skilled carpenter who loves what he does! His passion for his work shows through in his knowledge, skill and attention to detail. A personal service, great communication, ideas and advice. He liste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação de móveis
  2. Serviço de restauração de móveis antigos
  3. Fábrica de móveis

Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

118 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Onze bank was stuk

19 de junho de 2025

Betrouwbaar en professioneel

De deur van mijn antieke kast was eruit gevallen door ouderdom. Gerald heeft deze kast zorgvuldig gerepareerd. Ik kan geen minpunten noemen alles werd correct afgehandeld. Een adres om te bewaren.

1 de junho de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Ik heb er niets aan toe te voegen. Dankjewel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service en kwaliteit.

Prima service. Wij kregen een deskundig advies, duidelijke offerte en werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, die keurig is uitgevoerd.

31 de maio de 2025

Dankjewel!

Verandering eettafel.

Gerald is komen kijken naar onze tafel en gaf goed advies over de mogelijkheden van de aanpassing.
Hij heeft een goede luisterhouding.
De tafel is van rechthoekig naar ovaal gemaakt en ook het blad is dunner geworden.
Onze nieuwe tafel is prachtig.

22 de maio de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Goed om te horen! Dankjewel!

Beste Gerald,

Beste Gerald,

We zijn erg tevreden over jou geleverde diensten, onze tafel ziet er weer geweldig uit!!!.
Je bent eerlijk en betrouwbaar en levert je werk af zoals vooraf afgesproken.
Dikke pluim verdiend.

5 de abril de 2025

Dankjewel!

Gerald is een vakman

Gerald is een vakman, correct en integer.
Goede restauratie aan 2 stoelen voor een billijke prijs!

9 de abril de 2025

Fijn, dank!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het werk wat hij maakt is heel netjes.

Het werk wat hij maakt is heel netjes.
De voor bereiding moet echt in overleg met hem. Hij heeft vragen en aanwijzingen waar je zelf echt niet bij stilstaat.
Hij is heel rustig , vriendelijk en behulpzaam
Een top adres voor uw meubelwerk.
RJM Gommers

7 de abril de 2025

Mooi! Dankjewel!

Vakwerk!

De winkel zei dat het niet kan. Maar dat staat niet in het vocabulair van Gerald. Natuurlijk kan die tafel rond gemaakt worden. Vakwerk!

13 de março de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Dit is precies waar we voor staan. Goed zijn in bijna alles waar een ander liever voor wegloopt. Op het gebied van meubels dan. Dankjewel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer blij met tafel & tv kast

Ontzettend mooi, kwaliteit, duurzaam, en fantastisch geadviseerd

22 de fevereiro de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Dankjewel voor deze positieve feedback. Veel plezier ermee!

Meubelmaker voor restauratie

Wij zochten een meubelmaker die onze vintage houten Finse design stoelen kon repareren. En we zijn heel tevreden over het resultaat! Prettige communicatie en een deskundige aanpak!

28 de janeiro de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Fijn om te horen, met plezier gedaan!

Echte vakman!

Voorafgaand aan de opdracht heb ik goed en fijn advies gekregen. Contact verliep makkelijk via telefoon, mail en chat. Er werd meegedacht en ook tijdens de opdracht nog afgestemd. Eindresultaat was precies wat we gehoopt hadden. Een echte vakman, dus heel blij!

21 de janeiro de 2025

Resposta da Uw Meubelmaker

Precies de boodschap die we graag horen natuurlijk. Dankjewel!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.