Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i træk, Sender sms om et telefon møde høre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hørte aldrig fra dem

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Med et blandet kørselsmønster, kræves enten flere størrelser biler, eller v85 til og kunne opfylde ens behov. Jeg valgte det sidste, og har ikke f... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke langt fra tanke til handling!! Lørdag aften kommer jeg i kontakt med Bjarke om en bil. Dialogen foregår hurtigt og han sætter mig op med Frederik ift. kontrakt, betaling og aflevering. Manda... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lejet bil hos V85 - indtil videre i over 1,5 år og er altid blevet pænt behandlet. Lige fra første dag har de ydet en super kundeservice - og hvis jeg har haft behov for hjælp ifbm. service... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Serviço de leasing de carros

Escrito pela empresa

V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gør, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestræber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gør vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sørger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste løsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette løsninger, så du kun skal tænke på at, tank og kør. Vi holder hvad vi lover, og gøre alt for at alle vores kunder er glade. Selvfølgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde kontakt til en der hed Mike, hele vejen igennem har han været hjælpsom og besvaret alle mine spørgsmål og jeg har haft mange😅 hurtig svartid på Messenger og en bil der bare stod klar nyvasket og serviceret, Mike har overholdt alt hvad han lovede og kan kun anbefale at leje igennem v85👍

4 de dezembro de 2025

Perfekt service.

Tid til vinterdæk skift hos V85.

Igen en god og solid kundeservice.

Kan kun anbefale alle der går i tanker om af leje en bil om af tjekke V85.

God jul til hele V85 teamet og igen tak for jer🙂

3 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jeg har leje bil ved V85 igennem…

Hej jeg har leje bil ved V85 igennem mange år og er udtrulig Glad få det de har biller i All klasser og biler til alle priser så alle kan være med og de har en super kundeservice og de er altid klar til at hjælpe og jeg kan ikke sige det få mange gange i stedet få at købe en bil så leje en bil ved V85 om du skal bruge den en dag en månde Elle et år så tøv ikke med og skrive til dem så står de kla til at hjælpe så prøv det V85 er bar god hilsen Astrid Helene leren

1 de janeiro de 2025

Resposta da v85.dk

Mange tak for din gode og lange anmeldelse til os Gustav. Det var en masse fine ord - vi sætter stor pris på!

Mvh

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Skulle bruge en bil for en kortere periode, og de almindelig udlejningsselskaber er vanvittig dyre og har ofte heller ikke verdens fedeste biler. Det kunne V85 klare, så det er en kæmpe anbefaling herfra!

3 de outubro de 2025

Resposta da v85.dk

Vi er glade for at have dig som kunde i butikken Marcus! Tusind tak for at have lejet din fine bil hos os i snart 3 år.

Vh

Super søde kompetente medarbejdere

Det har et godt koncept og super søde kompetente medarbejdere. De hjælper hele vejen igennem👏🏼😊

Resposta da v85.dk

Hej Signe, vi er glade for at have dig som kunde, tusind tak!

Signe

Nemt at låne bil
Dejligt med stort udvalg af biler, alt fra microbiler til store suv’er

Tusind tak Sebastian!

Kunne jeg give 10 stjerner

Jeg valgte det sidste, og har ikke fortrudt, ideen i jeg om sommeren køre lidt mere sporty bil, og om vinteren køre den mere fornuftige løsning, fungere bare 100% for os.

Bjarke & Frederik - Tak.

1 de setembro de 2025

Resposta da v85.dk

Hej Henrik, tusind tusind tusind tak! Vi er yderst tilfredse ved at have dig som kunde og vi håber på at du bliver ved os! Din anmeldelse er yderst betydningsfuldt.

Tusind tak

Super fin service

Super fin service, hurtigt svar på Messenger og nemt at forstå tilbud.

Resposta da v85.dk

Tusind tak Camilla, vi er glade at have dig som kunde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig nemt og overskueligt hvis man…

Virkelig nemt og overskueligt hvis man står og mangler en bil uanset hvor længe man har brug for det, Et kæmpe plus er de har biler i alle prisklasse 👍🏻

Resposta da v85.dk

Simpelthen! Det er det vi stræber efter, tusind tak Jan for din yderst gode anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Super hjælpsom virksomhed

Super hjælpsom virksomhed, Som står klar til og gøre en indsats for og hjælpe dig med lige præcis den bil man gerne vil ud og køre i
Kan klart anbefales hvis man søger en lejebil 😊

21 de novembro de 2025

Resposta da v85.dk

Mange tak Mike! Vi sætter pris på din anmeldelse! Det var virkelig pænt af dig, tusind tak!

Min oplevelse hos V85 biludlejning

Jeg har lejet en VW Up hos V85, og hele oplevelsen har været virkelig positiv. Processen var hurtig og nem, og personalet var hjælpsomme helt fra starten. Bilen var i rigtig fin stand, ren og klar til brug, og den har kørt fejlfrit lige siden.

Det jeg især sætter pris på hos V85, er fleksibiliteten og den gode kommunikation. Der er ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser – det hele er meget ligetil. Hvis jeg har spørgsmål, får jeg altid hurtigt svar, og man føler sig godt behandlet.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale V85 til andre, der ønsker en problemfri og troværdig biludlejningsløsning!

14 de agosto de 2025

Resposta da v85.dk

Hej Marius, tusind tak for din tilfredse anmeldelse! Vi er utrolig glad for at have dig hos os! Tusind tak igen, det vi glade for.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse hos V85

Dårlig oplevelse hos V85

Min oplevelse med V85 var desværre rigtig skuffende. I starten var de helt indstillet på at leje en bil ud til mig, og der var ingen problemer med min alder. Men så snart jeg spurgte ind til muligheden for ekstra kilometer, ændrede deres holdning sig fuldstændigt. Pludselig blev min alder et problem, og de ville ikke længere hjælpe mig på de vilkår, vi ellers havde talt om.

Det føltes meget uprofessionelt, som om betingelserne ændrede sig uden nogen klar forklaring. I sidste ende endte hele forløbet bare med at spilde min tid, fordi jeg troede, alt var i orden, indtil de pludselig trak i land.

20 de novembro de 2025

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse – det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal føle det hos V85.

For at være helt transparente: Vi udlejer kun biler, når alle kriterier kan opfyldes, og det gælder både alder, depositum, kørselsmønster og ønskede kilometerpakker. I nogle tilfælde kan ekstra kilometer ændre den samlede vurdering af en udlejning, og derfor kan vi være nødt til at sige nej – også selvom det så tidligere ud til at kunne lade sig gøre.

Det har intet med dig som person at gøre, men udelukkende med vores interne retningslinjer og forsikringskrav, som vi skal overholde.
Jeg er ked af, hvis det har virket uprofessionelt eller uklart – det er bestemt ikke meningen, og vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre kommunikationen.

Hvis du ønsker det, hjælper vi dig meget gerne med at finde en løsning, der passer til dine behov. Du er velkommen til at skrive til os direkte på Messenger, hvor vi håndterer alle henvendelser.

V85 Teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

Find et andet alternativ

Find et andet alternativ. Vender ikke retur på henvendelser.

1 de novembro de 2025

Hej Morten,
Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder – også dig. For at vi kan gøre det, har vi dog brug for, at de spørgsmål vi sender bliver besvaret, og at vores kriterier følges. Det er den eneste måde, vi kan sikre en fair og korrekt udlejning efter vores retningslinjer.

Vi har rigtig mange glade og tilfredse kunder, som forstår og følger processen – og vi vil naturligvis også meget gerne hjælpe dig, så snart vi har de nødvendige oplysninger.

Du er velkommen til at skrive til os igen, så tager vi den derfra 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais