Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i træk, Sender sms om et telefon møde høre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hørte aldrig fra dem
Leia as opiniões dos outros
Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Med et blandet kørselsmønster, kræves enten flere størrelser biler, eller v85 til og kunne opfylde ens behov. Jeg valgte det sidste, og har ikke f... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke langt fra tanke til handling!! Lørdag aften kommer jeg i kontakt med Bjarke om en bil. Dialogen foregår hurtigt og han sætter mig op med Frederik ift. kontrakt, betaling og aflevering. Manda... Ver mais
Jeg har lejet bil hos V85 - indtil videre i over 1,5 år og er altid blevet pænt behandlet. Lige fra første dag har de ydet en super kundeservice - og hvis jeg har haft behov for hjælp ifbm. service... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gør, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestræber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gør vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sørger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste løsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette løsninger, så du kun skal tænke på at, tank og kør. Vi holder hvad vi lover, og gøre alt for at alle vores kunder er glade. Selvfølgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.
Informações de contacto
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Fantastisk service
Fantastisk service, lækker bil og altid til rådighed. Vi tog fra Sjælland og det var det hele værd 👍🏼
Super koncept
Super koncept og mega fleksibelt.
Jeg har været kunde i knap 4 år og været meget tilfreds.
Ringer for at lave en forspørgsel på at…
Ringer for at lave en forspørgsel på at leje en bil, får at vide man skal sende en mail. Uge senere får jeg et svar på mail, om jeg har fået svar på min forespørgsel i stedet for at faktisk svare på min forspørgsel…
Forrygende Service varm anbefaling!
Har været kunde og samarbejdet med/hos V85’i et år. Kun positive ting. Meget fair mennesker.
Frederik: God til og hjælpe og finde løsninger sammen med dig
Bjarke: Den bedste mand, han holder sine aftaler han sørger for alt spiller meget fair mand! Har kun haft de bedste oplevelser med ham. Har haft Passat, Audier, Peugot 208. Alt har bare spillet uanset bilen og mit behov. Den ene bil skulle fixes og det blev gjort! Er du utilfreds skal du blot fortælle dem om det og de løser det! Varm anbefaling herfra. Jeg har stiftet bekendtskab med Bjarke og kan fortælle jer de ting folk skriver IKKE passer. Er hverken betalt, sponsoreret eller noget.
v85 gjorde en ekstra ordinær indsats
v85 gjorde en ekstra ordinær indsats da jeg skulle have min bil udleveret. De er meget serviceminded og der er altid nogen der svarer på mine henvendelser.
Fantastisk god service det hele var så…
Fantastisk god service det hele var så let og enkelt !!
God service, og hurtig respons.
Frederik er serviceminded, og altid ved telefonen.
Ydermere spiller det ift, lejen. Ingen ekstra udgifter, og V85 overholder aftalen med alt inkl.
Jeg kan kun anbefale V85
Jeg kan kun anbefale V85, havde en rigtig god oplevelse hos dem, de er meget fleksible, åbent og imødekommende, og de arbejder på at yder den bedste service. Kan stærkt anbefalde V85.
Fremragende service fra V85…
Fremragende service fra V85 biludlejning gennem tre år
Jeg har været kunde hos V85 i tre år, og min oplevelse har altid været fantastisk. Leveringen til min adresse. Bilerne er altid i fremragende stand og meget rene.
Kundeservice har også været imponerende. de er altid hjælpsomme og reagerer hurtigt på mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale V85 til alle, der har brug for en pålidelig biludlejningsservice.
Dejligt med en fast betaling
Dejligt med en fast betaling, så man altid ved hvad bilen koster. Ingen ekstra betalinger for noget, da de står får al service, reparation osv.
Fantastisk sted at leje bil
Fantastisk sted at leje bil, kan ikke sætte en finger på min oplevelse
Altid god service når man kommer hos V85. Det fungere godt i hverdagen med en lejet bil og når man ringer/sms får man en fantastisk service hver gang.
Varm anbefaling herfra
Har været kunde ved V85 i 3 måneder nu, og er super tilfreds!
Fik en fair pris og det var nemt og hurtigt.
Varm anbefaling herfra
V85 - kør bil trygt og uden bekymringer!
Kom og skulle leje en Mercedes C-klasse i en måned.
Mødte både Louise, Frederik og Bjarke da jeg kom.
Frederik hjalp mig med at finde bilen og forklarer mig at jeg kunne køre bil helt uden bekymringer.
Super god service, gode til at svare på mine spørgsmål og godt humør!
Jeg kommer med glæde igen!
De er profesionelle i deres fag! 🏆
Super service og fantastisk bil
Super service og fantastisk bil.
Mega fedt koncept, kan varmt anbefales
Mangen til dårlig service skal man lede…
Mangen til dårlig service skal man lede længe efter!
Vi har været flere biler igennem hos…
Vi har været flere biler igennem hos v85 og må bare sige at Frederik og Bjarke lever op til den standart hvis ikke højere man kan forvente. Imødekommende og løsningsorientering er hvertfald kvaliteter de besidder. Det her er en varm anbefaling herfra. Stor ros.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.