Vakantieadressen.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele organisatie, ik werk er al meer dan 20 jaar heel fijn mee samen! Ik krijg goede adviezen en wij verhuren onze accommodaties via hun. Ze hebben veel verstand van zaken en kennen de markt.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als verhuurder moet ik collega’s waarschuwen voor deze organisatie. In hun voorwaarden staat dat ze je er binnen 24 uur uit kunnen mikken. En dat doen ze dan ook 😂. Onze gemiddelde in 2025 w... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het aanbod is zeer ruim! Voldoende keuze en nu goed geslaagd bij een mooie locatie. Wat wel beter kan is de annuleringstermijn! Bij de meeste boekingskantoren is er een periode van gratis annulering... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Alojamento para grupos
  2. Acomodação de férias
  3. Casa de férias
  4. Alojamento para férias
  5. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias
  6. Arrendamento para férias

Op Vakantieadressen.nl vind je 1.000+ groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa's en vakantieboerderijen in Nederland. Vind de perfecte locatie voor je familieweekend, vakantie of weekendje weg met vrienden, vriendinnen of collega's. Wij bieden je volop unieke en bijzondere grote vakantiehuizen van nieuwe luxe groepsaccommodaties tot goedkope vakantiehuizen voor groepen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

73 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Druk op de knop

Duidelijke website. Alleen jammer dat je niet meteen het adres van het gekozen object te zien krijgt. Fijne mogelijkheid om een optie van enkele dagen vast te leggen. Werd ook prompt op gereageerd. Omzetten van optie naar boeking is een druk op de knop.

2 de agosto de 2025
logótipo da Vakantieadressen.nl

Resposta da Vakantieadressen.nl

Beste,

Bedankt voor je positieve review en fijne feedback! Wat goed om te horen dat je de website duidelijk vond en tevreden bent over de optie- en boekingsprocedure. Wat betreft het adres van het gekozen vakantieadres: in verband met het waarborgen van de privacy van onze verhuurders kunnen we deze gegevens niet direct op de website tonen. Deze informatie wordt uiteraard op een later moment met je gedeeld.

Mathilde van Vakantieadressen.nl

Vakantieadressen.nl

“We hebben snel en makkelijk een vakantiehuisje geboekt via Vakantieadressen.nl. Het aanbod was duidelijk en de boeking verliep zonder problemen. Binnen korte tijd was alles geregeld. We kijken uit naar ons verblijf!”

19 de julho de 2025

Check this out!

Deze site biedt een goed overzicht van mooie groepsaccommodaties. Beslist dat je er wat tussen vindt dat aan je verwachtingen voldoet. Beslist een aanrader!

8 de março de 2025

Filters werken goed

Filters werken goed, we kwamen op de huizen uit met het gewenste aantal personen en datum. Mooie foto’s en heldere communicatie.

13 de janeiro de 2025

Super handige site

Fijne site om een locatie te vinden voor een groep. Handige zoekopties, mogelijkheid tot het plaatsen van een optie, gelijk duidelijk wat de kosten zijn.

31 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen in m'n zoektocht

Goed geholpen in m'n zoektocht. Fijn dat er ook een plattegrond bij zit en veel foto's en filmpjes. En toen ik toch van huis wilde veranderen werd er echt meegedacht met m'n wensen. En snel reactie ook nog.

23 de outubro de 2024