Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetøj til en rigtig fornuftig pris på tilbud. Stoffet er super lækkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne på hjemmesiden. Leve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tjekkede selvfølgelig på Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun været en god oplevelse, så jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn)... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu forsøgt at få fat i Valdi i halvanden-to måneder med hhv. 2 mails og brugt deres chatfunktion på hjemmesiden, men uden held. De svarer simpelthen ikke. Har en reklamation på et produkt, som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Hos Valdi bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriør. Heriblandt isolerende gardiner, mørklægningsgardiner, håndklæder, badeforhæng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere højkvalitets europæiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjælpsomme medarbejder, som altid bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig levering, super kvalitet… Dog en anden størrelse bademåtte end bestilt og betalt for.

8 de janeiro de 2025
logótipo da Valdi

Resposta da Valdi

Hej Pia

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og leveringstiden. Vi beklager dog meget, hvis du har modtaget en anden størrelse bademåtte, end du bestilte. Det er bestemt ikke meningen, og vi vil meget gerne rette op på det.

Du må gerne sende en mail til Info@valdi.dk, så kan vi finde en løsning - enten en ombytning eller en anden kompensation, der passer dig bedst.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få mulighed for at rette fejlen.

De bedste hilsner,
Thor Søe
Valdi.dk

Levede fuldt ud op til forventningerne

Levede fuldt ud op til forventningerne
Bestilte 2x bambus sengetøj til en rigtig fornuftig pris på tilbud. Stoffet er super lækkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne på hjemmesiden. Leveringen tog kun 1 dag. Kæmpe anbefaling.

25 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais