Valimount Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

1. Loja de estampagem de roupa

Escrito pela empresa

Exclusive products based on alpine summits. Focused on the best quality possible to be at peak for our clients personal desires - based in Sweden.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(7)

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Bra kvalite

Armband som håller länge

Köpte armband för länge sedan som har hållit i ett par år nu, pengarna väl spenderade.

24 de abril de 2025

Hej Ronald,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi vill bara förtydliga att butiken inte var i drift vid tidpunkten du skrev detta omdöme – varken hemsidan eller kontaktvägarna var aktiva. Det innebär att det inte fanns några köpvillkor tillgängliga, och därför är det svårt att förstå vilken information du syftar på.

Vi uppskattar all feedback, men i det här fallet verkar det ha skett ett missförstånd. Därför vore vi tacksamma om du överväger att ta bort eller uppdatera din recension för att spegla faktiska erfarenheter.

Verklig Huvudman

Köpte riktigt fina armband av kunnig…

Köpte riktigt fina armband av kunnig säljare på Valimount. Snabb leverans och prisvärda clean armband som funkar till allt. Mycket nöjd 5/5!

21 de agosto de 2024

Hej Peter,

Vad kul att du är nöjd med ditt köp. Det glädjer oss att läsa din recension. Varmt välkommen åter!

Verklig Huvudman

Riktigt bra kvalité och design

Riktigt bra kvalité och design, beställde en keps och två armband. Smidig leverans och kundservice. Rekommenderar starkt!

3 de maio de 2024

Hej Elias,

Kul att du beställde flera produkter av oss och blev nöjd! Tack för du tog dig tid att skriva en recension. Varmt välkommen åter.

Hälsningar, Julius
Bolagsman

Kanon

Väldigt nöjd med mössan och snabb leverans

29 de dezembro de 2023

Hej Moa,

Stort tack för din beställning. Det glädjer oss att läsa din recension. Varmt välkommen åter!

Rekommenderar!!

Rekommenderar!!

2 de maio de 2024

Hej Milo,

Vad roligt att du rekommenderar oss, det uppskattas enormt! Varmt välkommen åter!

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice
Kepsen var fin och handgjord. Rekommenderar starkt att kolla in deras butik.

25 de abril de 2024

Hej Oliver,