Schoenen gekocht die helaas klein scheurtje kregen. Zijn meteen omgeruild. Echt heel fijn hoe dit werd afgehandeld.
Leia as opiniões dos outros
Zeer goed online verlopen! Ze reageerden snel op mijn verzoek per e-mail voor extra informatie mbt een bepaald artikel. Zeer attent verpakt met vloeitje erom gewikkeld en een fijne pen met touchscreen... Ver mais
Vandaag heb ik 2 artikelen in de sale gekocht. Heel blij mee. Maar vooral blij met de deskundige hulp, de eerlijkheid en de heel persoonlijke benadering. Altijd een luisterend oor, een kopje koffie.... Ver mais
Hele fijne webwinkel met een mooi assortiment. Helaas had ik van mijn bestelling de verkeerde maten ontvangen, maar de volgende dag ontving ik al mijn juiste maten. Een leuk cadeautje was bijgevoegd.... Ver mais
Informações sobre a empresa
De webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) is niet langer actief. In september 2023 zijn de winkels van Van der Kam in Friesland overgenomen door Van Uffelen Mode. Hierdoor is de webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) niet meer actief en bereikbaar. Voor het vertrouwde aanbod aan dames- en herenkleding en dezelfde service kunt u terecht bij Van Uffelen Mode, zowel in onze vernieuwde winkels als online via www.vanuffelenmode.nl.
Informações de contacto
Lindegracht 11, 8441 GJ, Heerenveen, Holanda
- 0513623242
- shop@vanderkam.nl
- vanderkam.nl
De bestelling werd heel snel geleverd.
De bestelling werd heel snel geleverd.
Ondanks dat er een fout was gemaakt heeft Van der Kam mode dit naar volle tevredenheid opgelost.
aardige verkoper,erg behulpzaam goede…
aardige verkoper,erg behulpzaam goede aviezen
Levering zoals afgesproken
Levering zoals afgesproken, leuk en zorgvuldig verpakt!
klant vriendelijk, meedenken, kunnen waarmaken wat ze beloven
Door een stomme fout had ik een duur overhemd verpest. Op internet "van der Kamp" gevonden , ze hadden nog 1 overhemd van het merk wat ik nodig had. Ik werd onvoorstelbaar vriendelijk te woord gestaan. Er werd erg met mij meegedacht, wat de verkoper beloofde werd ook daadwerkelijk gedaan. De volgende dag had ik het overhemd al in bezit. Kom zeker terug bij dit bedrijf.
Prima product voor redelijke prijs en…
Prima product voor redelijke prijs en uitstekendende service (= levering aan huis)
Snel en netjes verpakt met aandacht…
Snel en netjes verpakt met aandacht geleverd.
Snelle levering in stevige verpakking.
Snelle levering en mooi verpakt!
Wat een fijn bedrijf goede service!!!!
Wat een fijn bedrijf goede service!!!!
Aanrader!!!
Altijd vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk personeel, behulpzaam en advies gevend.
Ook wijzen ze op gespaarde punten wat zorgt voor extra korting
Toplaag!
keurig verpakt
keurig verpakt, maar geen 5 sterren omdat de bezorgingstijd te laat was, terwijl het door de brievenbus kon
Helaas waren de twee truien die ik…
Helaas waren de twee truien die ik secuur had uitgezocht te groot. Ik moest ze helaas terugsturen naar Van der Kam mode. Tot mijn grote verbazing kon het pakketje niet gratis teruggestuurd worden, maar moest ik 7, 25 euro betalen bij Bruna. ( loket post nl ).
Ik baalde daar enorm van, mede het feit dat dat ik zelden iets terugstuur.
Vriendelijke groeten.

Resposta da Van der Kam Mode Heerenveen & Leeuwarden
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Snelle verzending. Goed product tegen scherpe prijs👍
Leuk handgeschreven briefje erbij
Leuk handgeschreven briefje erbij. Prima verpakt. Leek wel een kadootje
Super snel bezorgd …
Super snel bezorgd en ook fijn 25% korting op mijn jas met Black friday.
Goede service. Klein probleempje maar werd direct opgepakt en netjes opgelost!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.