Schoenen gekocht die helaas klein scheurtje kregen. Zijn meteen omgeruild. Echt heel fijn hoe dit werd afgehandeld.
Leia as opiniões dos outros
Zeer goed online verlopen! Ze reageerden snel op mijn verzoek per e-mail voor extra informatie mbt een bepaald artikel. Zeer attent verpakt met vloeitje erom gewikkeld en een fijne pen met touchscreen... Ver mais
Vandaag heb ik 2 artikelen in de sale gekocht. Heel blij mee. Maar vooral blij met de deskundige hulp, de eerlijkheid en de heel persoonlijke benadering. Altijd een luisterend oor, een kopje koffie.... Ver mais
Hele fijne webwinkel met een mooi assortiment. Helaas had ik van mijn bestelling de verkeerde maten ontvangen, maar de volgende dag ontving ik al mijn juiste maten. Een leuk cadeautje was bijgevoegd.... Ver mais
Informações sobre a empresa
De webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) is niet langer actief. In september 2023 zijn de winkels van Van der Kam in Friesland overgenomen door Van Uffelen Mode. Hierdoor is de webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) niet meer actief en bereikbaar. Voor het vertrouwde aanbod aan dames- en herenkleding en dezelfde service kunt u terecht bij Van Uffelen Mode, zowel in onze vernieuwde winkels als online via www.vanuffelenmode.nl.
Informações de contacto
Lindegracht 11, 8441 GJ, Heerenveen, Holanda
- 0513623242
- shop@vanderkam.nl
- vanderkam.nl
Een heel mooi assortiment en daarbij…
Een heel mooi assortiment en daarbij alweer perfect geholpen bij mijn aankopen.
Nette en snelle levering
Hele fijne vriendelijke mensen die van…
Hele fijne vriendelijke mensen die van een grapje houden en luisterent oor hebben kortom mooie zaak en beste mensen
Ik was blij dat ik de broek bij jullie…
Ik was blij dat ik de broek bij jullie nog kon bestellen. Ik kon hem in Leeuwarden afhalen.
PrimaPrima service en een snelle reactie op…
Prima service en een snelle reactie op mijn mail.
Fijne en snelle service zoals ik dat…
Fijne en snelle service zoals ik dat van jullie gewend ben. De toevoeging van een persoonlijke noot is erg fijn en erg klantgericht en vriendelijk!
Top!
Zeer klantvriendelijk en snelle…
Zeer klantvriendelijk en snelle levering,ook heel leuk ,een persoonlijk kaartje erbij,helaas viel de aankoop tegen.
Maar ook het retourneren en terugbetaling verliep allemaal snel
Dank daarvoor
Prima snelle levering
Ik weet dat ik bij Van der Kam kwaliteit koop.
Ik weet dat ik bij Van der Kam kwaliteit koop. Dus durf ik rustig ook af en toe online iets te bestellen. De levering was tot slot weer vlot en goed!
Prima telefonisch contact gehad
Prima telefonisch contact gehad.
Gewoon lekker snel
Gewoon lekker snel
En goed. Bovendien hadden jullie wel voorraad waar Bijenkorf en Studio Anneloes dat zelf niet hadden
Oplossingsgericht!!
Heel goed geholpen door de verkoopster
Heel goed geholpen door de verkoopster. Ze geeft haar eerlijke mening. Plezierige ervaring.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Worden altijd uitstekend geholpen en zijn vaste klant!!
Erg blij met de supersnelle levering…
Erg blij met de supersnelle levering van m’n fantastische Bleu Industry overhemd!
Dhr.
Ik had zaterdagmorgen 17-9-2022 via internet een broek van Hugo Boss bestelt en deze bij de winkel in Leeuwarden laten reserveren omdat dit de laatste wasvan maat 36/36 ( lengte en waist ). Ik kom maandagmiddag bij de winkel en constateert de verkoper dat de gereserveerde en verkochte broek qua lengte veel korter te zijn. Een grove fout in het verkoopsysteem en in de winkel want men had dit in
eerste instantie bij de reservering ook niet opge-
merkt. In de winkel bood men mij niet aan een broek
met de bedoelde maat 36/36 uit het rek uit te zoeken
met dezelfde korting die op de aangekochte broek zat. Een slechte beurt van van der Kam ondanks het
bijgesloten briefje van van der Kam bij de eerst aan-
gekochte broeken via internet bij van der Kam met de maten 35/36 en 36/36 met de mededeling , ik hoop
dat de goede maat er voor u bij zit.

Resposta da Van der Kam Mode Heerenveen & Leeuwarden
Snel en netjes
Dik in orde …
Prettige zaak van ons mag er nog wel een iets meer uitgesproken heren merk bij komen
Retour vd website zou kostenloos moeten zijn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.