Juwelier van der Kooij Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ring bekeken en de prijs op het plakkertje was binnen mijn budget. Echter bij het afrekenen was hij ineens 100 euro duurder door goud koers ..dat binnen 1 sec. Ik vind dat echt niet kunnen. Ik ga da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Op basis van mijn wensen, waar heel goed naar is geluisterd, is er een ontwerp gemaakt om van mijn trouwring een herinnering/gedenksierraad te maken. Het result... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Batterij van mijn horloge moest vervsngen worden. Horloge was bij van der Kooy gekocht dus daar ook naar toe voor vervanging. Toen ik hem kwam ophalen bleek de wijzer afgebroken. Werd heel laconiek... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Joalheiro

Onze oorsprong als goudsmid ziet u terug in ons atelier. We ontwerpen, repareren maken én vermaken sieraden – zoals bijvoorbeeld herinneringssieraden – met een heel persoonlijk en eigen karakter. We bieden u daarin onze jarenlange ervaring maar vooral onze creativiteit, passie en vakmanschap. We zijn méér dan juwelier. Een bijzondere collectie bieden, unieke ontwerpen maken in ons atelier, aandacht en tijd hebben voor de klant: dat is waar Van der Kooij edelsmeden voor staat. U bent van harte welkom.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

47 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Het armbandje

Bij deze verander ik mijn review met heel veel plezier !aangezien mijn vorige pakketje niet terecht is gekomen .waar jullie trouwens niets kunnen aan doen ..Hebben jullie contact met me opgenomen om als nog een nieuw armbandje te versturen ik vind het heel tof dat ik mijn nieuwe armbandje tijdig in huis heb na heel veel gedoe is dit toch fijn een mooie armbandje te mogen ontvangen alvast een dikke Mercikes!!!

8 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling werd na telefonisch…

De bestelling werd na telefonisch overleg keurig thuisbezorgd op een van tevoren afgesproken tijdstip.
Het tasje was net een cadeautje! Netjes ingepakt, versnapering erbij, kortingsbon! Kortom, een verademing om te ontvangen. Er was veel aandacht aan besteed ! Dankuwel, Van der Kooij Edelsmeden.
Met vriendelijke groet, Coby Hegeman uit Zoutelande

27 de janeiro de 2021

Super service

Ondanks alle beperking in deze moeilijk tijd voor ondernemens: zeer fijn telefonisch contact, goede service, meedenkend. En online kunnen zien en bestellen. En aan huis gebracht! Ook de verpakking is al een geweldig kadootje! SUPER!!!

8 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

In verband met de sluiting van de…

In verband met de sluiting van de winkel ivm met de maatregelen vroeg ik me(eind december) af wat de mogelijkheden waren om toch een kado-bon te kunnen bestellen om er iemand mee te verrassen.
En het kon!!!De vriendelijke medewerkster van van der Kooij Edelsmeden vertelde me,dat wanneer ik geld over zou maken,de kado-bon de volgende dag bezorgd zou worden.Geweldig,ik was er zo blij mee.

Wat een service!!!!!En creatief om met deze omstandigheden toch de klanten te kunnen helpen!
Echt geweldig om op deze manier toch een kado te kunnen kopen en te ontvangen!!!
De jarige was zeer verrast :)

Veel succes voor alle medewerkers van Van Der Kooij Edelsmeden.

3 de janeiro de 2021

Bestelling

Na de afgegeven lockdown, hebben we toch alles kunnen regelen zodat het cadeautje alsnog op tijd bezorgd werd bij ons. Schitterend verpakt en een tevreden klant.

3 de janeiro de 2021