van Gas naar Inductie Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas

Van Gas Naar Inductie is de expert inductiekookplaten en de installatie daarvan. Wij bieden top merken inductiekookplaten inclusief de montage/installatie daarvan aan voor een all-in prijs. Voor een aantrekkelijk all-in bedrag heeft u: geen voorrijkosten, nieuwe kookplaat en montage en materiaal inbegrepen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Nieuwe inductieplaat

Inmiddels is mijn inductieplaat een paar weken geïnstalleerd en ik wil graag een positieve review schrijven over dit bedrijf. Het hele traject van offerte, planning en installatie is heel vriendelijk, deskundig en soepel verlopen, ik ben heel blij met de inductieplaat. Complimenten voor dit bedrijf!

30 de julho de 2026

Nette werkers, goede service

Ons 5-pits gasfornuis begaf het in december 2023, tijd voor inductie. Alleen de voorhanden platen waren net iets groter. De geraadpleegde keukenspecialisten durfden allemaal niet te zagen in onze prachtige granieten werkblad. Bruyn montagegroep, het bedrijf achter Vangasnaarinductie.nl deed het wel en ook nog eens met voorrang, want Kerst stond voor de deur. In 2024 hielpen ze ons ook nog bij de definitieve keukenrenovatie. Waarom zo'n late review? Omdat je pas na verloop van tijd kan beoordelen hoe goed iets is gemaakt. Na een snelle reparatie, werkt inmiddels alles al twee jaar perfect. Prettige, keurig werkende medewerkers en goede service. We zijn nog steeds blij met de zwaardere stroomaansluiting waartoe we in 2023 werden geadviseerd!

3 de julho de 2026

Makkelijk van je gas af

Er gingen een paar kleine dingen mis, maar dat is uiteindelijk goed opgelost. Toen de bestelling eenmaal was geplaatst duurde het ook even voordat de installatie plaatsvond. Op de dag van de bestelling was de installatie zo gedaan. Ze hebben een groep aangemaakt voor de inductiekookplaat en hebben deze ook netjes geïnstalleerd. Hij werkt perfect en we zijn er heel tevreden mee. De oude gaskookplaat hebben ze voor ons afgevoerd.

6 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Seamless experience from start to finish!

I recently had a new induction hob installed, and the service was exceptional. Communication was proactive from the very beginning; they even called the day before with a specific ETA. On the day of the appointment, the team arrived exactly on time.

The two installers were clearly experts who worked in perfect sync—one handled the electrical setup while the other precision-cut the countertop for a perfect fit. They were incredibly fast, professional, and left the kitchen spotless. It’s rare to find this level of coordination and efficiency.

Highly recommended!

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over "van Gas naar…

Zeer tevreden over "van Gas naar Inductie". Fijn om alles in 1 hand geregeld te krijgen. Door vriendelijk, deskundig en communicatief personeel. Creatief in het vinden van oplossingen bij problemen. Keurig en goed werk geleverd: vernieuwing en uitbreiding van de groepenkast, aanleggen van de elektriciteitskabel via de kruipruimte en plaatsen van nieuw fornuis met inductie kookplaat. Kortom: zeer tevreden.

4 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig en heel goed werk geleverd

Keurig en heel goed werk geleverd. Duidelijke uitleg vooraf na huisbezoek om situatie in te schatten.
Alles keurig op tijd, opgeruimd, schoongemaakt, uitgelegd. Niets, maar dan ook niets als minder positief punt te noemen.

22 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden met de firma "Van Gas…

- Goede communicatie van af het begin
- Deskundige uitleg in de showroom als hulp bij het
kiezen van de juiste kookplaat
- De verdere info tijdens het aankoop en installatie-
traject was goed
- Aansluiting elektriciteitskabel vanuit meterkast door
de kelder en onzichtbaar naar de kookplaat bevestigen was best we een ding, maar de mannen, onder leiding van Jeffrey hebben een top-job hebben geleverd: attent, communicatief en vakkundig
en heel netjes geïnstalleerd en afgewerkt.

Complimenten!!

11 de abril de 2024

Prima bedrijf

Netjes en met alle geduld geholpen om een keuze te maken in Inductieplaat. De monteurs hebben netjes en professioneel hun werk gedaan. Mijn stenen aanrechtblad is op maat gemaakt. De inductie ligt er prachtig bij. Het was een goed idee om met " van Gas naar Inductie" in zee te gaan.

8 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Heden door " van gas naar inductie "…

Heden door " van gas naar inductie " een Bosch inductieplaat geplaatst. 2 groepen in de meterkast gemonteerd en het gat in het aanrechtblad ( composiet hard materiaal ) vergroot.
Moesten een leiding via de kruipruimte naar de meterkast brengen. Alles ging gesmeerd. Handig één partij die alles regeld. Hangt wel een hoger prijskaartje aan vast. Fijn bedrijf om zaken me te doen.

3 de janeiro de 2024