Ze hebben alleen maar electrische…
Ze hebben alleen maar electrische instrumenten, ik wil piano leren spelen op een akoestische instrument. Wat een amateuristische muziekschool

Resposta da MijnMuziekles
De leukste muzieklessen van Eindhoven. Buiten dit platform hebben wij ook reviews op Google staan. We zijn sinds 23-6-2023 op dit platform aangemeld.
1e Wilakkersstraat 39, 5614BE, Eindhoven, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da MijnMuziekles
Super leuke lessen. Leuke docenten. En zoeken altijd met je naar een oplossing. Een echte aanrader.

Resposta da MijnMuziekles
Prima muziekschool met enthousiaste docent

Resposta da MijnMuziekles
Onze 8-jarige zoon volgt baslessen bij Mijn Muziekles. Na de proefles was hij meteen enthousiast over de persoonlijke aanpak en de manier van lesgeven. De lessen zijn afgestemd op zijn niveau en muzieksmaak. De interactie tussen docent en leerling is uitstekend. Ook het advies over materiaal, onderhoud en kosten van de instrumenten is eerlijk en zonder extra kosten. Zodra mijn jongste zoon oud genoeg is, komt hij zeker ook bij Mijn Muziekles.

Resposta da MijnMuziekles
Basgitaarlessen waar leren en plezier hand in hand gaan. Al veel geleerd zowel theorie als verschillende technieken. Bob brengt je gedoseerd naar het volgende niveau met een inspirerende manier van lesgeven.

Resposta da MijnMuziekles
Muziekschool met enthousiaste uitstraling. Te zien bij het leerlingoptreden op de voorspeeldag. De onderlinge chemie van leerling en docent is hartverwarmend. De dag wordt super gepresenteerd waar de leerling volledig tot zijn recht komt en de docent samen met zijn leerling al het applaus verdient.
Chapeau hoe alles aan elkaar gepraat wordt!

Resposta da MijnMuziekles
Een hele fijne muziekschool met kundige docenten. Er hangt ook een fijne sfeer. Ik heb er zelfessen gevolgd voor de bas. Goede klik met de docent.

Resposta da MijnMuziekles
Hier krijg je echt goed les. Toffe lessen zijn het.

Resposta da MijnMuziekles
Eindelijk een muziekschool waar je je thuisvoelt. Welk niveau dan ook, maakt niet uit. Er wordt AANDACHT gegeven. Zowel voor mij als volwassenen kerel als ook voor mijn jonge dochter. Talenten kunnen zich daar ook goed ontwikkelen! En heel leuk, een paar keer per jaar mag je , als je wilt, zelf optreden met andere leerlingen. Een aanrader dus!

Resposta da MijnMuziekles
My teacher doesn't have any music knowledge. He can't read notes. Really funny

Resposta da MijnMuziekles
Stemmen hun lessen af op wat jij wilt. Maandelijks een gemiddeld bedrag betalen zodat je maandelijks het minst betaald.