De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Ver mais
Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Ver mais

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik ben door Ryan en zijn team professioneel, snel en vakkundig geholpen. Bij toekomstige schade zal ik hier zeker terugkeren.
Hele snelle service en bij problemen gelijk bellen en overleggen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Duidelijke communicatie, uitstekend herstel, heldere uitleg van uitgevoerde werkzaamheden, goed vervangend vervoer en auto was meteen nagelopen op een aantal punten én gewassen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Ik ben snel en goed geholpen door Orlando. Hij dacht goed met mij mee en zorgde ervoor dat het voor mij vlekkeloos kon verlopen. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Fijn bedrijf.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Ze waren vriendelijk en beleefd. Mijn voorstel om het totaalbedrag af te ronden werd zonder problemen geaccepteerd. Mijn Aixam is heel netjes geworden. Ze hebben top werk geleverd tegen een bodemprijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Met name het meisje van de receptie maakt dat ik deze score geef. Heel vriendelijk en behulpzaam. De schade expert was een norse man, slecht in contact.
Heb ook het idee dat er langs elkaar heen wordt gewerkt. Vooral wb het bellen over het geven/vragen van informatie van de afspraak.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Onze auto is perfect hersteld, persoonlijke aandacht aan de balie en duidelijke uitleg over wat er allemaal is gedaan aan de auto.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Vreselijke slechte communicatie. Totaal niet op de hoogte gehouden. Wij moesten steeds bellen om informatie te krijgen over de stand van zaken. Marco vd Weele onze contactpersoon bij Renault Bardendrecht deed niets. Op zijn visitekaartje staat een mobiel nummer. Waarom hij deze heeft vraag ik mij af. Je kunt hem bellen waarna niet wordt opgenomen en voicemail inspreken, om niet te worden terug gebeld. Ik kan wel blijven schrijven maar voor schade (wat hopelijk voor ons niet meer gebeurd) nooit meer Renault, maar direct een ander schadebedrijf.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Waar andere schade herstelles een wacht tijd van 10 weken hadden bij hagel schade kon ik bij v Mossel na 2 weken al terecht. Na 2 dagen kon ik de auto al weer ophalen. Vriedelijke medewerkers en auto weer als nieuw. Werken met een scan apparaat om zelfs de kleinste hagel putjes te ontdekken.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Slechte communicatie. Bellen niet terug. Verplaatsen op het laatste moment de afspraak. Reparatie duurt langer dan gepland. Reageren niet op berichten.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over ingelicht. Schade was keurig hersteld .Samen met medewerker de auto bekeken op herstel. Kortom naar tevredenheid geholpen door Van Mossel schadeherstel.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Hele fijne ervaring gehad bij van Mossel Rotterdam. Super snel klaar en een fijne service!!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Hele fijne service. De man achter de balie was ook super aardig en vrolijk. Heel blij dat ik m’n auto terug heb.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service die ik heb mogen ontvangen.
In het bijzonder wil ik Orlando Gambier bedanken voor zijn vriendelijke hulp, het flexibele handelen en het vakmanschap dat is geleverd. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van mijn auto ben ik op een professionele, klantgerichte en betrokken manier geholpen.
Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om zoveel betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit te ervaren. Juist daarom vond ik het belangrijk om mijn waardering hiervoor uit te spreken. Orlando denkt echt met de klant mee en doet er alles aan om tot een goede oplossing te komen. Dat heb ik enorm gewaardeerd.
Mijn auto is perfect afgeleverd en ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Het geleverde vakmanschap is duidelijk zichtbaar en geeft veel vertrouwen. Jullie inzet en service verdienen dan ook een groot compliment.
Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite, de prettige communicatie en de uitstekende dienstverlening.
T-ROC