De reparatie aan de auto is prima gelukt De ervaring met de leenauto was zeer teleurstellend Geen gebruik van kunnen maken
Snel en correct geholpen na de hagelschade van eind juni j.l. Een leenauto meegekregen waar ik overigens weinig gebruik van heb moeten maken
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Ze waren vriendelijk en beleefd. Mijn voorstel om het totaalbedrag af te ronden werd zonder problemen geaccepteerd. Mijn Aixam is heel netjes geworden. Ze hebben top werk geleverd tegen een bodemprijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
goed geinformeerd over de gang van zaken
goed hersteld

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super geholpen, duidelijke afspraken, vervolg communicatie heel duidelijk

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel geholpen en kreeg een leenauto mee. Schade was na reparatie niet meer detecteerbaar.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De hagelschade is snel en vakkundig hersteld!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alle afspraken die gemaakt worden kloppen gewoon en de reparatie is perfect uitgevoerd

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ondanks drukte vanwege hagelschade,ben ik toch er tussendoor geholpen met een probleem aan mijn achterklep
Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super snel en goed geholpen door het personeel van de vestiging in Middelburg.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aardige dame en heren aan de ontvangst balie. Dit geef je als klant een goed gevoel.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Duidelijke uitleg , snel en goed afgehandeld , vriendelijk en behulpzaam personeel.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snelle afhandeling een goede service vriendelijk personeel

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie de boel geannuleerd! Ik ben naar van Mossel in Middelburg gegaan. Binnen 2 weken was mijn auto hersteld! Klasse van Mossel! Zo kan het dus ook.

Erg tevreden!
Zowel met hoe de schade hersteld is als met de vriendelijkheid van het personeel!!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alles is volgens afspraak volledig opgelost.”Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” Grote klasse! Van Mossel maakt het waar!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Heel erg tevreden. Onze auto had schade, deze van te voren aangemeld voor een afspraak. We konden de auto smorgens brengen en kregen netjes een leen auto mee. Na 1,5 dag, werden we keurig gebeld, dat de auto klaar was en als nieuw!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Auto is aan achterkant en zijkant gespoten door lakschade van een pauw. Vakkundig gedaan. Prima services.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De vriendelijke dames bij de receptie hebben ons goed geholpen met papierwerk en onze Aygo kwam als nieuw uit de werkplaats. Als verrassing waren de kappen van de koplampen gepolijst. Fijn bedrijf. Dank jullie wel