We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Ver mais
Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen
Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Ver mais
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen.
Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden.
Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak.
In September kont de nieuwe.
Kortom tevreden klant .

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Na een ongelukkig misverstand ben ik alsnog uitstekend geholpen. Zeer tevreden!!!

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Ik ben private leaser. Ik heb vaak het idee dat ik bij vragen wn klachten niet goed gehoord wordt. Dan wordt speelbal tussen garage wn leasemaatschappij. Erg vervelend.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Van Mossel laat zien dat zij een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf is. Alleen maar lof.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
De onderhoudswerkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraak gestart. Na afloop van de onderhoudswerkzaamheden werd keurig netjes aangegeven wat er gedaan is en of er evt. nog aandachtspunten waren.
Prima feedback!

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Men heeft zich uitstekend aan de afspraken gehouden

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Goed geholpen met aankoop nieuwe auto. Vriendelijk personeel.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Heb met aankoop een mooie kia verkregen, we hadden oorspronkelijk een lagere aankoopprijs afgesproken, door miscalculatie moest er wat geld bij. Afwikkeling van vorige leasecontract gaat erg bureaucratisch. Hopelijk deze week finaal.

Auto voldoet aan.mij verwachting
Alleen de controle bij aflevering kan beter

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Alles ging zoals het hoort
Makkelijk een gesprek aangaan en klantgericht

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Goed geholpen door Daan, vriendelijk, behulpzaam. Goede service kom er graag weer!

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Super service bij Van Mossel Kia Hengelo. Alles is correct en netjes afgehandeld. Daarnaast prettig contact gehad met Joy Gemser. Zeker een aanrader!

Goede service vriendelijk personeel
Prijs indicatie vooraf
Gewoon top

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Meegedacht in een vervelende situatie in een vervelende tijd, waardoor onze auto tijdig weer beschikbaar was voor ons. Vriendelijk te woord gestaan.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Ik vind de service niet professioneel genoeg. Als er in de voor planning via internet gevraagd word of jullie mijn auto mogen wassen dan moet je het ook doen. Als de balie medewerker vraagd of er bijzonderheden zijn en ik zeg koplampen staan te hoog. Merk ik dat er niets aan gedaan is. Vind ik erg jammer.
Dit mag niet voor komen bij zo'n mooi bedrijf als van Mossel.