Banner for Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede

Van Mossel Renault - Wijk bij DuurstedeOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB Wijk bij Duurstede, Nederland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week dinsdag (treinstaking). Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid. Bout in de band. PECH De reparatie was super snel verholpen! Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelij... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijk en de tijd genomen. Auto op halen in den Bosch was geen enkel problem ook als Ik de auto toch niet zou kopen. Wel waren er wat communicative problemen. Werd toegegeven dat dit beter had g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een jaar geleden een renault capture gekocht en ik ben tevreden over de auto. Bij de afdeling verkoop werd ik door Hidde heel keurig te woord gestaan. Ik geef de afdeling verkoop van dit bed... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Concessionário de carros usados

Sobre Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contacto

• Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB, Wijk bij Duurstede, Nederland, Holanda

• 0343 571 286
Promotion box for Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

11 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

168 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede ervaring maar kon iets beter

Bij het opleveren van onze auto zou de stuur rechtgezet worden, dat is helaas niet gebeurt. En de mat van de bestuurder zit los en de clip werkt niet meer. Hierop zijn excuses opgeboden en Ik heb goede vertrouwen in dat deze opgelost gaan worden.
Maar hierdoor kan ik helaas geen 5 sterren geven en blijft bij 4.

7 de outubro de 2025

Zeer fijne ervaring

Ik heb sinds 12 juli een mooie Clio intens gekocht bij van Mossel in Wijk bij Duurstede en ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid en ben ook zeer tevreden over Levi van Kampen heeft zeer goed zn best gedaan om mijn vorige auto met een mooi bod in kunnen ruilen met mn nieuwe auto

18 de julho de 2025

Goedemorgen mevr Groot

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Wijk bij Duurstede. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We zien ook graag weer in de toekomst terug.

Mgr Team van Mossel Wijk bij Duurstede

Fantastic service

Fantastic service. Went out of their way to help us get our car repaired. Highly recommend.

4 de julho de 2025

Hallo meneer McDonald

Gelukkig kunnen we u mooi op tijd helpen voor uw vakantie. Hartelijk dank voor deze mooie review.

Mgr Team van Mossel Wijk bij Duurstede

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week dinsdag (treinstaking).

Vorige week dinsdag (treinstaking).

Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid.
Bout in de band. PECH
De reparatie was super snel verholpen!
Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelijk doorrijden. GELUK!
Dat scheelt weer in tijd, zei hij.

Heel hartelijk bedankt,
mevrouw Heller

10 de junho de 2025

Goedemiddag Mevr. Canvas

We hebben u met plezier geholpen in toch al een vervelende situatie.

Mgr. Team van Mossel Wijk bij Duurstede

Enorm klantvriendelijk!

Bijzonder fijn en vriendelijk geholpen door Hidde Elbers bij de aankoop van mijn auto.
Werd meegedacht, afspraken nagekomen kortom blije klant.

9 de dezembro de 2024

Hallo Jacqueline
Bedankt voor je leuke reactie. We hopen dat je veel leuke en veilige kilometers gaat maken

Mgr. Team Van Mossel Wijk bij Duurstede

Classificada 5 em 5 estrelas

Bevindingen aankoop renault capture…

Ik geef de afdeling verkoop van dit bedrijf 5 sterren.
Over de werkplaats heb ik nog geen oordeel, omdat het onderhoud van de auto nog moet plaatsvinden

4 de dezembro de 2024

Resposta da Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw Renault Captur en de service die u heeft ontvangen van Hidde.

Mgr. Team Van Mossel Wijk bij Duurstede

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.