Van Verre Reizen Opiniões 961

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.

Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre

Privéreizen
Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
Reizen op maat, alles kan!
De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
Deskundigheid
Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
Boutique accommodaties
Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
Zorgeloos op reis
Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

961 opiniões

Rondreis Vietnam

Voor de 2e keer een reis geboekt via Van Verre. Ditmaal een rondreis Vietnam. De reis dreigde in het water te vallen ivm het conflict in het Midden Oosten, waardoor de vliegreis dreigde niet door te gaan. Door snel te anticiperen via het omboeken van de vlucht konden we toch op vakantie. Ook nu weer organisatorisch tot in de puntjes geregeld. Ze hadden een mooi programma samengesteld. De hotels waren zeer goed. Een voorbeeld van een professionele reisorganisatie met oog voor de cliënt. Wat ook opviel was de attentheid van de Travel Agency waarmee Van Verre samenwerkt. Elke keer tijdig een bevestiging van de tijdstippen van vervoer. Tot in de puntjes geregeld met kwalitatief hoogwaardig materieel. . Kortom een heerlijke vakantie waarbij wij volledig ontzorgd zijn.
Bert en Ingrid Doppenberg

23 de março de 2026

Beste Bert en Ingrid,

Bedankt voor de mooie review. Leuk te lezen dat jullie over deze tweede reis met ons weer zo enthousiast zijn. Op naar de derde reis!

Inspirerende reis

Van Verre heeft voor ons een reis samengesteld geheel volgens onze wensen. Het reisprogramma, de accomodaties en excursies waren inspirerend en afwisselend. Alles was prima afgestemd met lokale partijen

13 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn voor de derde keer met Van…

We zijn voor de derde keer met Van Verre Reizen in zee gegaan om een trip door Vietnam voor ons te regelen. Zij weten hoe ze het beste een onvergetelijke reis moeten samenstellen waar alles aan bod komt. We zijn heel tevreden over de benadering, service en de betaalbare tarieven. Ik beveel Van Verre van harte aan als je van volledig verzorgde privé reizen houd. Wat een luxe is dat. Vooral als je er al 78 en 73 bent.

31 de março de 2026

Beste Ruud,

Met veel plezier heb ik jullie geholpen bij het samenstellen van een rondreis door Vietnam, die aan jullie zou voldoen. Fijn om te horen dat jullie ervan hebben genoten!

Ik help jullie graag weer bij het samenstellen van een volgende verre rondreis door Azië.

Met vriendelijke groet, Mungledi, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Van Verre Reizen heeft ons hart…

Van Verre Reizen heeft ons hart veroverd.
Voor heel wat landen en werelddelen hebben ze een uitgebreid aanbod. Je wordt er heel vriendelijk en gemoedelijk geholpen in de zoektocht naar de perfecte reis. Tijdens de zoektocht wordt je deskundig bijgestaan door een medewerker die blijft zoeken, adviseren, en voorstellen formuleert tot je de perfecte reis hebt samengesteld. Eénmaal geboekt, word je waar nodig op de hoogte gehouden van nieuwigheden, aanpassingen en informatie die noodzakelijk zijn voor de reis. Bij ons verliep alles telefonisch en toch lijkt het alsof je bij hen op kantoor bent. Net voor de reis begint ontvang je in een map alle info en reisbescheiden die nodig zijn voor de reis.

Vervolgens verloopt de reis zoals deze werd geboekt. Geen afwijkingen, geen plotselinge aanpassingen of verrassingen maar perfect zoals voorzien. Dit geeft een hele gerustelling dat je daar geen enkele zorg over moet maken. En indien gewenst, kan je tijdens de reis in contact komen met jouw reisspecialist.

Wij hadden reeds geboekt voor de oorlog in het Midden-Oosten uitbrak. Deze brak 5 dagen voor ons vertrek uit. Alle vluchten werden zonder vragen omgeboekt en wij werden daarna - wanneer nodig - op de hoogte gehouden van alle noodzakelijke info. Door hun inzet en streven naar perfectie hebben wij geen enkel zorg of last gehad. Net alsof de oorlog er niet was. Uitstekend gedaan.

En wanneer je dan thuiskomt en er ligt in de brievenbus een welkomstkaartje van Van Verre dan weet je het: " Reizen Van Verre is altijd dichtbij!"

Hierbij gaat onze oprechte dank uit naar Renée en heel speciaal naar Rowan.

4 de março de 2026

Beste Hexas,

Wij zijn ontzettend blij dat we jullie hebben mogen helpen bij het plannen van een mooie reis naar Sri Lanka en op een veilige manier de reis hebben kunnen realiseren, zodat jullie volop hebben kunnen genieten en zelfs bij thuiskomst de napret kunnen doorzetten!

We staan uiteraard weer klaar voor jullie voor een eventuele volgende verre reis!

Met vriendelijke groet, Renee en Rowan, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige reis was dit

Wat een geweldige reis was dit. Voorbereiding perfect we werden op onze wenken bediend. Ook tijdens de reis werd er zonodig bijgesteld als er een vlucht vertraagd was. We hebben zuid Argentinië met Buenos Aires gedaan 21 dagen en groot gedeelte met eigen auto. Tip neem een goede auto die tegen een stootje kan de wegen zijn niet altijd goed. Volgende keer gaan we voor noord Argentinië en zeker weten met van verre reizen.

18 de fevereiro de 2026

Beste Marjolijn,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Fijn om te lezen dat jullie tevreden waren over de voorbereiding en dat de reis goed is bevallen! Wij kijken ernaar uit jullie volgende reis naar Noord-Argentinië samen te stellen.

Met vriendelijke groet, Judith, Van Verre Reizen

Goede service, maatwerk rondreis

Goede service, mooie reis, maatwerk

26 de março de 2026

Beste John,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling.

Fijn om te horen dat jullie het zo hebben ervaren. Graag helpen we jullie opnieuw bij een volgende verre reis.

Met vriendelijke groet, Puck, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

De reis naar New Zealand klopte…

De reis naar New Zealand klopte helemaal en voldeed compleet aan onze verwachtingen. Alle transfers waren aanwezig en de reis verliep zonder gedoe.

26 de março de 2026

Resposta da Van Verre Reizen

Bedankt voor deze positieve reactie!

Heel fijn dat u zo heeft genoten van het mooie Nieuw-Zeeland. Natuurlijk graag gedaan en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Lisanne, Van Verre Reizen

Een geweldige reis naar Botswana en Vic Falls

Prima, perfect naar onze wensen geregeld en uitgevoerde reis

5 de fevereiro de 2026

Beste Chris,

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat de reis naar Botswana en de Victoria Falls zo goed is bevallen en volledig naar wens is verlopen.

Graag tot een volgende reis!

Met vriendelijke groet, Eva, Van Verre Reizen

Wij waren dik tevreden over Van Verre

Alles was tot in de puntjes geregeld

17 de março de 2026

Resposta da Van Verre Reizen

Dank jullie we voor de mooie woorden.
Fijn om te horen dat alles tot in de puntjes geregeld was. Bij een volgende verre reis helpen we jullie graag weer.

Met vriendelijke groet, Natalie, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Van Verre hun grootste troeven zijn dat dat je waar krijgt voor je geld…

Van Verre hun grootste troeven zijn dat al hun mensen de meeste landen waar ze verantwoordelijk voor zijn zelf gezien hebben. Ze weten dus waarover ze spreken. Verder heb je zelf inbreng in hoe je wil dat je reis loopt + zij hebben zeer goede contactpersonen in het land van de reis waardoor je altijd iemand ter plaatse kan contacteren.

11 de março de 2026

Beste meneer Willems,

Wat fijn dat u zo positief terugkijkt op het contact met onze partner ter plaatse, en dat u en ik samen een reis op maat hebben kunnen samenstellen die goed bij u paste. Bij een volgende verre reis helpen we u graag weer!

Met vriendelijke groet, Tamara, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

De reis was vol goede excursies volop…

De reis was vol goede excursies volop afwisseling tussen natuur en cultuur, de service van het omboeken van de vlucht over Dubai was super

10 de março de 2026

Beste mevrouw Buijs,

Hartelijk dank voor jullie mooie feedback! Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van de afwisselende reis. Ik ben blij dat jullie veilig via een omweg terug in Nederland zijn aangekomen.

Met vriendelijke groet, Lara, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over onze vakantie met Van Verre.. Garantie op een zorgeloze vakantie

Zeer tevreden over onze vakantie met Van Verre Reizen. De communicatie vooraf verliep zeer vlot; geen enkele vraag was te veel. Onze reisdoelen en wensen konden volledig worden omgezet in een persoonlijke pakketreis. En er waren absoluut geen addertjes onder het gras. Gans ons traject in Laos en Thailand verliep feilloos. Het was één grote gesmeerde ketting. De beschrijving strookte volledig met wat er effectief werd aangeboden. Ik durf deze reisorganisatie zeker aanbevelen.

30 de janeiro de 2026

Beste Lief Adriaensen,

Wat ontzettend fijn te lezen dat u zo tevreden terugkijkt op uw reis door Thailand en Laos en zo te spreken bent over onze service. Bedankt voor de aanbeveling!

Vakantie Maleisië

Mandy heeft ons heel goed geholpen met onze vakantie naar Maleisië. Alles verliep soepel en zorgeloos, zoals een vakantie hoort te zijn.

5 de fevereiro de 2026

Beste Kin Foon,

Ik ben blij om te lezen dat jullie reis zo goed bevallen is. Wij helpen jullie graag weer verder bij een volgende reis.

Met vriendelijke groet, Mandy, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige reis door Vietnam

Wat een geweldige reis door Vietnam via Van Verre Reizen. Vanaf het eerste contact met Gionne van Wijnen hadden we meteen al een vertrouwd gevoel bij Van Verre. Alles is zo goed geregeld. Op onze reis werden we constant op de hoogte gehouden. Vervoer en gidsen waren steeds keurig op tijd. En de hotels van uitstekende kwaliteit. Van Verre Reizen en met name Gionne, hebben voor ons voor een onvergetelijke reis geregeld. Dank jullie wel. We hopen volgend jaar wederom iets moois bij jullie te boeken.

10 de janeiro de 2026

Beste Andre,

Wat een enthousiaste reactie. Ik vind het heel leuk te lezen dat u zo heeft genoten en dat ik jullie heb mogen helpen aan een prachtige reisherinnering. Tot de volgende reis!

Hartelijk dank Van Verre

Van Verre heeft gezorgd voor prima accomodaties, alle excursies en het vervoer waren goed geregeld. Het contact was prima en aanpassingen werden snel en goed gedaan. Dit alles (en Nieuw Zeeland zelf) maakten dat wij een onvergetelijke reis hadden.

29 de janeiro de 2026

Beste John & Linda,

Bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn dat alles zo goed geregeld was en jullie een onvergetelijke reis in Nieuw Zeeland hebben gemaakt. Met veel plezier heb ik geholpen bij het samenstellen van deze mooie reis. Uiteraard zijn we jullie in de toekomst graag weer van dienst!

Met vriendelijke groet, Annet, Van Verre Reizen

Rondreis Vietnam

Kan een rondreis perfect zijn? Wij kunnen na een rondreis van 4 weken met Van Verre dit volmondig beamen.
Het was een heel gevarieerde reis, met geweldige accommodaties, vakkundige gidsen en een zeer betrokken locale agent.
Dit zal niet onze laatste reis met Van Verre zijn.

29 de dezembro de 2025

Beste Roel,

Wat fijn om te lezen dat jullie rondreis door Vietnam zo goed is bevallen! Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden, we helpen jullie graag weer bij een volgende verre reis.

Met vriendelijke groet, Mariska, Van Verre Reizen

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles was super goed geregeld.

Alles was super goed geregeld.
Vanaf Schiphol heen tot de dag dat we weer Thuis kwamen.
Wij zijn dik tevreden met Van Verre Reizen

21 de janeiro de 2026

Beste Karin,

Wat fijn te lezen dat het zo goed bevallen is. Bij een volgende verre reis helpen we jullie graag opnieuw.

Met vriendelijke groet, Fleur, Van Verre Reizen

Goed georganiseerd!

Wij hebben met ons gezin in december 2025/januari 2026 een reis in Amerika gemaakt, van New York naar Florida. Alle vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto en een aantal losse tickets heeft Christel in een totaalpakket voor ons geregeld. Een fijn idee dat dit goed georganiseerd was en we dit zelf los konden laten!
Communicatie over onze wensen, de planning rondom de feestdagen, alle mogelijkheden en overige tips verliep zeer soepel en vlot.
Tijdens de vakantie liep alles zoals gepland en op het moment dat we voor een geannuleerde terugreis (ivm weersomstandigheden) ruggespraak nodig hadden was collega Lara goed bereikbaar. Kortom: zeer positief. Bedankt!

12 de janeiro de 2026

Beste Elly,

Wat fijn dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie reis in Amerika. Met een combinatie van New York en een uitgebreide rondreis door Florida is het echt een droomreis geworden.

Bedankt voor het vertrouwen dat wij deze reis voor jullie hebben mogen organiseren.

Hartelijke groet, Christel, KidsReizen

Reis naar Costa Rica

Van Verre reizen heeft voor ons opnieuw een perfecte reis samengesteld. Problemen worden kordaat aangepakt. Reeds meerdere rezien hebben we laten samenstellen door deze mensen. Telkenmale perfect georganiseerd.

5 de janeiro de 2026

Beste Hein,

Wat fijn om te lezen, dank voor het delen van uw ervaring. Mooi dat we opnieuw een reis mochten samenstellen en dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen voor een volgende reis.

Met vriendelijke groet, Fleur, Van Verre Reizen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.