Har handlat både via nätet och vid besök i butiken Bra butik med bra utbud och trevlig personal och snabb leverans. Kommer fortsättningsvis handla här så länge dom uppfyller "bra butik, trevlig per... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Stort utbud på 10 ml e-juice och snabb leveranstid. Snabb respons i kundtjänsten. Ingen gratis frakt, något svårnavigerad webb sida och det finns en mismatch mellan poddar och vape. Dåligt utbud på s... Ver mais
Jag har två föräldrar som har rökt, men jag har själv aldrig velat röka cigaretter, de stinker och smakar illa, plus jag vill inte bli nikotinberoende, så jag sökte efter nikotin fria engångs vapes, e... Ver mais
Mikael Lagerberg behöver en retursedel då jag finner att inga av dessa produkter funkar med vänliga hälsningar Mikael Lagerberg Djurgårdsgatan26 41462 Gbg 0738090503
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Bra utbud och snabb leverans
Bra utbud och snabb leverans. Kommer självklart handla här igen.
Snabb levers och bra service
Snabb leverans och bra service! ⭐️
Lång leveranstid
Bra varor och priser. Absolut inte snabb leverans! Räkna minst en vecka! Snabbare än så har jag aldrig varit med om.
Service är bra och köper var smidigt…
Service är bra och köper var smidigt och snabbt.
Är så besviken
Är så besviken, första beställningen av Angel2400 fungerade kom efter ett par dagar och allt fungerade. Gjorde sedan en likadan beställning åt min väninna, beställde nya smaker till mig själv samtidigt, tog en veckas tid innan den kom, helt okej tid, men en av poddsen fungerar inte och hennes fungerar ingenting på, mejlade och fick svar att jag skulle fota hennes utan topp ovanifrån vilket jag gjorde och skickade in, över en vecka sedan och fortfarande inget svar, då har jag skrivit flera mejl och undrat vad jag ska göra, om jag ska skicka tillbaka den eller, inget svar. rena lurendrejeriet
Väldigt bra service
Väldigt bra service, fick jättefin hjälp och pengar tillbaka när en vara hade produktionsfel. Vid nästa leverans fick jag en extra vape! Toppbetyg!!!
Beställde pods till min Angel2400
Beställde pods till min Angel2400. Vissa pods var trasiga /fungerade inte alls. Mailade dom och förklarade situationen och fick till svar att dom skickar nya. Har nu gått 2 veckor sedan dom sa att dom postade det och har fortfarande inte sett röken utav dom. Det var första och sista gången jag beställer ifrån dom.
Bra och seriösa
Fick snabb hjälp i mitt supportärende så väldigt nöjd, Allmänt bra utbud på produkter också, kommer handla här fler gånger.
Otroligt snabb leverans och bra produkt…
Otroligt snabb leverans och bra produkt (Angel 2400).
Rekommenderas!
Köpte två el cigg creamy tobacco den…
Köpte två el cigg creamy tobacco den första var bra den andra tog slut mellan 20-30bloss.
Snabbt enkelt,men dyr frakt
Snabb leverans 👍
Snabba leveranser
Snabba leveranser, bra packat, bra priser, stort utbud, kunnig personal och aktiva att svara om det är något man undrar
Det är bra service och snabbat vi…
Det är bra service och snabbat vi levernes. Priser är rimliga.
Den smakade bra
Den smakade bra. Och minskat mycket med vanliga cigaretter
Jag har bara handlat online
Jag har bara handlat online, tycker det varit snabb och bra leverans. Bra priser.
Bra utbud och snabb leverans- men lite…
Bra utbud och snabb leverans- men lite dyr frakt och att det inte skickas hem till brevlådan!!
Nöjd
Beställde engångs vapes fanns massa olika smaker att välja mellan, mina 2 favoriter fanns. Snabb leverans, inga problem eller konstigheter för min del ☺️
Enkelt att hitta & beställa
Enkelt att hitta & beställa på nätet, snabb leverans! Petfekt