Har handlat både via nätet och vid besök i butiken Bra butik med bra utbud och trevlig personal och snabb leverans. Kommer fortsättningsvis handla här så länge dom uppfyller "bra butik, trevlig per... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Stort utbud på 10 ml e-juice och snabb leveranstid. Snabb respons i kundtjänsten. Ingen gratis frakt, något svårnavigerad webb sida och det finns en mismatch mellan poddar och vape. Dåligt utbud på s... Ver mais
Jag har två föräldrar som har rökt, men jag har själv aldrig velat röka cigaretter, de stinker och smakar illa, plus jag vill inte bli nikotinberoende, så jag sökte efter nikotin fria engångs vapes, e... Ver mais
Mikael Lagerberg behöver en retursedel då jag finner att inga av dessa produkter funkar med vänliga hälsningar Mikael Lagerberg Djurgårdsgatan26 41462 Gbg 0738090503
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Stort utbud på 10 ml e-juice och snabb…
Stort utbud på 10 ml e-juice och snabb leveranstid. Snabb respons i kundtjänsten. Ingen gratis frakt, något svårnavigerad webb sida och det finns en mismatch mellan poddar och vape. Dåligt utbud på startpaket.
Återvänder gång på gång tack vare det stora sortimentet på e-juice 10 ml.
alltid lika nöjd
Snabb leverans och bra produkter 🤩
bra priser
bra priser, billigaste jag hittade på nätet. Snabb leverans också.
Bra service
Blev Förvånad hur bra service de hade. Behövde hjälp med batterier och de fixade biffen.
Smidig hemsida och snabb leverans
Smidig hemsida och snabb leverans. Klockrent!
Superbra.
Snabb och bra service. Ingenting att klaga på. Perfekt. 😍
Snabb leverans och bra grejjor!
Beställde en den 12e men har ej kommit…
Beställde en den 12e men har ej kommit och har skickat mail men inget svar😡😡😡
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Allt stämde som som det stod i produkt beskrivning.
Rekommenderas.
Lång hanterings och leveranstid…
Lång hanterings och leveranstid (beställde fredag och inte förrän kommande fredag fick jag mejl om att de packade varan). Ingen tracking medföljer så får gissa när paketet ska komma. Har beställt 3 ggr och gång 1 och 3 har det varit lång hanteringstid vilket tyvärr får konsekvensen att jag beställer från andra ställen där leveransen kommer nästa dag.
Fick en annan smak än jag beställt
Fick en annan smak än jag beställt. Det gjorde dock inget för den visade sig vara ännu godare.
Väldigt nöjd med samtliga av mina köp.
Väldigt nöjd med samtliga av mina köp.
Det enda jag kan önska är att paketen skickas hem, och inte måste hämtas ut på utlämningsställe
Inte tobakssmak
Jag har beställt genom nätet. Köpte en vape som skulle smaka tobak och noll nikotin. Jag har inget till övers för fruktsmaker osv så tänkte nu kanske jag kan sluta att röka! Tyvärr finns det en "chokladig" bismak i vapen. Använder den men är inte helt nöjd.
Russian Rulett
Beställde 4 flaskor E-liquid på rea , men det stod på hemsidan att det kan vara utgången datum på vissa produkter, vist men då borde man specificera vid den enstaka att den är utgått , stor inte tydligt då betraktar man som ok , men nej Vapenation låter sina kunder spela Russian Rulett, så 2 av dem var utgången best före datum, men det värsta är att de tog betalt lika mycket för det som för rediga.
Jag påpekade detta till dem och att jag vill ha nya produkter men deras svar är att jag ska returnera dem på min bekostnad för de skickade ingen retursedel.
Det här tyder bara på lathet och nonchalans ,säkert deras motto är "Det blir nog bra" eller "Det löser sig"
Bra butik!Alltid snabba leveranser å ett hyfsat…
Alltid snabba leveranser å ett hyfsat Stort utbud av produkter.