Er wordt snel en inhoudelijk goed gereageerd op een bezorgklacht. Idee dat er wordt geluisterd en dat de klacht serieus wordt genomen. De afdeling klantenservice ( website) doet haar werk heel goed.
Leia as opiniões dos outros
Zowel on line alsook in de winkel perfecte ervaring met de service. Klantvriendelijk. Kwaliteit van de kleding is geweldig.
Het assortiment van Van Dal is uitgebreid en van uitstekende kwaliteit en dat voor een concurrerende prijs. En er is voor elk wat wils, ook prettig
Wat er mis ging? Na dertig jaren trouwe klant te zijn werd ik na een serieuze klacht afgebekt door de klantenservice. Klacht werd omgedraaid zodat de klantenservice het gerechtvaardigd vindt om me oo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Van Dal mannenmode biedt een uitgebreide collectie eigentijdse mannenmode met de nadruk op casual en vrijetijdskleding. Voor een mooi kostuum of een goed passend colbert ben je bij Van Dal mannenmode evengoed op het juiste adres. Onze 50 winkels zijn verspreid over heel Nederland. Iedere winkel is ruim opgezet, zodat je in alle rust onze herenkleding kunt bekijken. Omdat onze winkels niet middenin het stadscentrum liggen, maar net daarbuiten, is de bereikbaarheid optimaal en is parkeren geen enkel probleem. Bij Van Dal mannenmode zijn we gezellig en altijd eerlijk. Een persoonlijke winkelervaring hoort daar ten volle bij. Die krijg je in onze winkels met vers gezette koffie en eerlijk modeadvies. Neem gerust een kijkje in een van onze winkels!
Informações de contacto
Gijzenveld 6, 4817ZE , Breda, Holanda
- 088 010 35 00
- klantenservice@vdal.nl
- vdal.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Geachte firma van Dal/te hoge prijzen.
Geachte firma van Dal. Na jarenlang mijn kleding bij v.Dal te hebben gekocht ga ik nu afhaken. Het was voorheen goed betaalbaar maar de prijzen zijn zodanig gestegen dat ik me daarbij niet meer happy voel.
Het begint er zo langzamerhand op te lijken dat de "gewone" man niet meer zijn draai kan vinden in uw winkels.
IK ga ergens anders shoppen!
P.J.Jansen - Hilversum
PS. wilt u mij uitschrijven voor uw mailing .
Super service
Zeer goed service bij van dal in Barneveld poloshirt gekocht jongstleden een keer gewassen 30 graden helaas gekrompen polo mee genomen naar de winkel in Barneveld de (aardige) en vriendelijke bedrijfsleider hielp ons en mochten een nieuwe uitzoeken zonder vragen nieuwe was nog duurder ook ik zij hoeveel krijg je nog er bij hij zei niks wij vinden dat super service vriendelijk dank. Met vriendelijke groeten Ronald en petra van Hemsbergen
Overhemden flink gekrompen in de was
Dit najaar twee mooie overhemden met lange mouwen gekocht. Nu, na enkele maanden en wasbeurten (40 gr ) verder, blijken beide overhemden flink gekrompen te zijn.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Vriendelijk in klantencontact. Makkelijk om verschillende items op de website te vinden.
Mooi gebaar!
Ik reageer op onderstaande klacht van 23 november. De volgende dag was het geld op onze rekening gestort met excuses van Van Dal herenmode voor de gang van zaken.
Vandaag waren we voor iets anders in de buurt van de Dorpstraat en ik had nog steeds die ene trui in gedachten die ik uit boosheid om de gang van zaken niet meer had gekocht. Toch naar binnen gestapt, het was druk in de winkel. Ik vond wat ik zocht en de trui was er in mijn maat, passen en wegwezen. Bij het afrekenen verontschuldigde de medewerker dat hij ons geen aandacht had kunnen geven, excuses hiervoor zei hij. Bij het afrekenen zocht hij onze klantennummer op voor de 10% korting. Daarop zag hij onze naam en vroeg of inmiddels alles goed is afgehandeld, waarop wij zeiden: ja uiteindelijk wel. De medewerker haalde iets onder de balie vandaan met onze naam erop wat daar al die tijd al lag, terwijl wij ons hadden voorgenomen nooit meer een stap in deze winkel te zetten. Maar o wat jammer, want eerlijk is eerlijk Van Dal herenmode is een mooie herenmodezaak met betaalbare prijzen! De medewerker verleende ons naast de gewoonlijke korting van 10% ook nog een extra korting van nogmaals 10%! Dit vonden wij een zeer mooi gebaar van Van Dal en dat waarderen wij zeer. Bij het weggaan zeiden we dan ook: tot ziens!
10 weken wachten op bestelling, en niets!
Helaas, inmiddels wacht ik 10 weken op mijn bestelling, en krijg ik op mijn emails geen reactie meer van ze. Bizar slechte afwikkeling. ik heb betaald en wacht nog steeds. Is dit een legitiem bedrijf? Remco
Ik heb online 3 blouse besteld
Ik heb online 3 blouse besteld . Was onduidelijk op de site of de 10% korting klantenkorting verrekend was. Telefonisch contact gehad met een medewerkster uit Weert, zij heeft een duidelijke uitleg hierover gegeven. Complimenten dames in Weert.👍👍👍
Online 2 jacks besteld.
Online 2 jacks besteld in maat 48 en 50. De laatste paste perfect. De andere teruggestuurd. Geen probleem. Alles naar wens afgehandeld. prima!
De broeken van mijn vader.
Ik ben met mijn vader naar Van Dal op Cityplaza in Nieuwegein gegaan om nieuwe broeken te kopen. Mijn vader is al jaren vaste klant bij deze Van Dal.
Na drie jaar met de ziekte van Parkinson is hij sterk vermagerd en ook nog eens klein van postuur.
We hebben drie broeken gevonden en deze zijn vervolgens aangepast aan zijn lengte en postuur.
Helaas vond hij later twee broeken toch te strak zitten.
Bij Van Dal zij men geen probleem, we passen de broeken geheel vrij van kosten aan aan uw wensen.
De eerste broek is zonder probleem gelukt.
De tweede broek vond de verkoper bij Van Dal niet meer echt mooi na de aanpassing.
Ze hebben gratis een nieuwe broek besteld ergens in Nederland want deze was in de winkel zelf niet meer op voorraad.
Ook deze is gratis op maat gemaakt.
De minder mooie broek heeft hij ook mogen houden.
Mijn vader heeft nu weer een vier tal broeken die goed zitten en ook comfortabel.
In deze winkel heeft men letterlijk kosten nog moeite gespaard om dit te realiseren.
Bij deze bedankt namens mijn vader.
3 polos besteld
3 polos besteld. Nu bijna 2 weken verder nog niks geleverd. Zeer slecht
Web winkel functioneert niet.
Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn bestelling. Er wordt slecht/ niet gecommuniceerd, niet klantgericht, op telefoontjes mijnerzijds komt geen vervolg en achter de schermen lijkt mij weinig coördinatie. Ik raad de web winkel dan ook af.
Online dienstverlening slecht georganiseerd.
Van Dal in duidelijk slecht georganiseerd mbt hun online dienstverlening. Op 29 jan 21 heb ik 3 items besteld. Na 1 week wachten heb ik gebeld. Ze hadden het erg druk en hadden te weinig mensen om de orders te verwerken. Bovendien moesten alle items uit diverse winkels eerst naar de locatie vd webshop gebracht worden. Hun eigen vrac htwagens rijden langs hun winkels slechts 1 of 2x per week. Men verzekerde dat alles geleverd zou worden. Na 8 dagen, op 6 feb ontving ik 1 item uit 3. Op 7 feb ontvang ik bericht dat een 2e item onderweg is, echter heden op 11 februari heb ik deze nog niet ontvangen. Gisteren 10 februari, 12 dagen na orderdatum, krijg ik bericht dat item 3 door hun geannuleerd is. Nu maar hopen of ik mijn geld terug krijg.
Voor een webshop in Nederland verwacht je leveringen binnen 1 a 2 dagen, niet bijna 2 weken.
Ik ben hier niet over te spreken. Ik heb jaren mijn kleding bij v Dal in haar winkels gekocht, maar mijn teleurstelling in haar online dienstverlening overheerst nu. Ik raad hun webwinkel dan ook af.
Super!
Super!
Scherp geprijsd en snel geleverd.
Goede kwaliteit en prima service.
Perfect!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.