ik vind het vooral heel goed dat jullie begaan zijn met wat de klanten echt nodig hebben bekijken voor welke last zij een zadel zoeken en dat jullie een oplossing zoeken voor elk specifiek probleem d... Ver mais

Ik zocht een zadel voor mijn loopfiets die ik gebruik i.v.m. een spierziekte. Dat is best een uitdaging voor een bedrijf dat zich specialiseert in aangepaste fietszadels. Emailoverleg met mijn vraag,... Ver mais

Zadel kiezen online is lastig maar deze webshop maakt het een stuk makkelijker. Heel veel support info op de website en ook voor aanvullende vraag per telefoon uitstekende hulp. Alle lof. Het produk... Ver mais

Begin maart diverse Rotor producten besteld. Diezelfde dag verzonden. De GLS status verschuift iedere dag naar de volgende werkdag. Op mijn herhaaldelijk mailen maar één keer antwoord gehad: 'Volg... Ver mais

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Ciclismo de estrada

Escrito pela empresa

VELOPRO biedt een groot assortiment aan fietsservices aan. Van eigen fietsen en wielen tot en met ROTOR en Shimano onderdelen en ISM zadels. Advies nodig? Bel of mail gerust voor persoonlijk contact.

4,3

Excelente

Não respondeu a opiniões negativas

het gaat om ism pr 3.0 en metro zadel…

het gaat om ism pr 3.0 en metro zadel rechtstreeks en via een andere fietswinkel bij velo pro gekocht
de levering gaat snel en is eenvoudig te bestellen.je kunt ook nog via mail of telefonisch kontakt hebben over de afstelling.maar omdat een zadel voor mij echt moeilijk is zou je misschien best langs kunnen gaan.maarja vanuit midden limburg wel een eind rijden.iets om nog eens over na te denken

12 de março de 2025

Bestelling nooit ontvangen. Geen antwoord op mails.

Op mijn herhaaldelijk mailen maar één keer antwoord gehad: 'Volgens GLS komt uw bestelling morgen'. Daarna radiostilte.

6 de março de 2025

Ditta correttissima

Ho acquistato una sella ISM dopo poche uscite si è mostrata difettosa dopo aver contattato Velopro via mail, ho concordato con loro l invio della sella in ditta per una revisione, dopo una settimana mi hanno accreditato l'importo che avevo speso per l'acquisto, io ho prontamente ricomprato un'altra sella, con la quale mi trovo benissimo

6 de fevereiro de 2025

Q-ring kettingbladen van Rotor.

Bij Velopro een set Q-ring kettingbladen en een set bladbouten van Rotor en besteld.
Deze werden snel geleverd.
Echter kwam ik er achter dat ik de verkeerde bladbouten had besteld.
Na contact via de mail heb ik de juiste besteld en de verkeerde kon ik terug sturen waarna ik mijn geld teruggestort kreeg.
Ook met wat technische vragen ben ik goed geholpen en werd mijn vraag snel beantwoord.
Ik ben zelfs opgebeld na aanleiding van een vraag over het inkorten van een ketting bij ovale kettingbladen, top service.

Arthur Schluter

17 de fevereiro de 2025

Betrouwbaar en snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering.

In eerste instantie kocht ik mijn rotor onderdelen bij rotor zelf, maar dit duurde altijd erg lang en de officiele rotor website is eerlijk gezegd niet goed.

Rotor-shop.nl vertrouwde ik in eerste instantie niet, omdat er ergens 'officiele rotor dealer' stond, terwijl ik dat op de officiele rotor website niet terug kon vinden.

Toch iets besteld, en de levering was snel en goed, wat ik dus niet had verwacht. Vanaf dat moment al m'n baanfiets rotor onderdelen bij rotor-shop.nl besteld, en dat blijf ik doen ook.

5 de dezembro de 2024