Thanks, Thijs, for your mountain bike rentals - it was a great day out, and lots of fun with my son - we enjoyed the varying difficulty levels of the Veluwe. Highly recommended.
Leia as opiniões dos outros
Heel prima mountainbike service. Fietsen worden bij een grote parkeerplaats aan het begin van twee mountainbikeroutes afgeleverd, en ook weer opgehaald. Goede kwaliteit fietsen ook. Eén klein minpuntj... Ver mais
Op de afgesproken tijd was Thijs er met onze mountainbikes, je kunt daar makkelijk (gratis) parkeren en je fietst zo de route op! Hele fijne mountainbikes, netjes en goed onderhouden. De trail heeft g... Ver mais
We hebben een schitterende namiddag gehad met veel zon, top fietsen en een hele mooie MTB route. Alle afspraken makkelijk en effecient online te regelen. Het bedrijf was stipt aanwezig op de afgesprok... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Veluwe Mountainbike kun je eenvoudig online een hoogwaardige mountainbike huren en gebruik maken van de unieke haal- en brengservice in en rondom Harderwijk. Naast het huren van een mountainbike, bieden wij ook de mogelijkheid om een helm te huren en te kiezen voor SPD-pedalen. Zo ben je volledig uitgerust voor je mountainbike avontuur op de prachtige routes van de Veluwe. Boek nu online en geniet zorgeloos van een dagje mountainbiken.
Informações de contacto
Watertorenweg, 3847LG, Harderwijk, Holanda
- 0613434925
- info@veluwemountainbike.nl
- veluwemountainbike.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fijn geholpen door Thijs
Fijn geholpen door Thijs, prima service, goede mountainbikes.
Ook alles netjes volgens afgesproken tijdstippen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke mountainbike dag in Putten
Goed materiaal dat precies volgens afspraak werd afgeleverd bij het hotel. Heel prettig contact met het personeel.
Goede servive en snelle respons
Goede servive en snelle respons, aanrader
Fijne 1e mountainbike ervaring
Fijne 1e mountainbike ervaring. Heldere eerlijke communicatie toen de 1e keer verzet moest worden!
Goed mtb verhuuradres
Hey MTB freaks! We hadden voor een week's een aantal mtb nodig. Dus je ggogled wat en belt wat rond. Maar hier werd snel en positief gereageerd. De fietsen konden zonder problemen gebracht worden, dat scheelt een hoop tijd, want als je eerst het dorp in moet met de hele groep en daarna wwer gaat inleveren ben je uren extra kwijt. We zaten op een camping in voorthuizen, daar werden de fietsen keurig afgeleverd en even afgesteld op de gebruiker. Ook reserveren via de App ging prima, er kwamen telkens nog aanmeldingen binnen na sluitingstijdtijd maar alles werd keurig afgehandeld. Het materiaal was van prima kwaliteit voor onze groep met hoofdzakelijk beginners. Remmen en versnellingen werkte gewoon zoals het hoort, dat heb ik wel slechter meegemaakt. Kortom een aanrader om te huren!
KWALITEIT en EXCELLENTE service
De mountainbikes waren van TOP kwaliteit. Toevallig was die van mij hagelnieuw, maar ook de andere mountainbikes verkeerde in perfecte staat. Eerder mountainbikes gehuurd, maar deze voldeden boven verwachting.
Ideaal dat de mountainbikes worden afgeleverd bij de twee beste single tracks van de gehele Veluwe. Eigenaar (Thijs) is enorm flexibel en het was geen enkel probleem om de fietsen wat later (begin van de avond) op te komen halen omdat we graag onze (late) middag activiteit per fiets wilden doen.
Later bleek dat de mountainbike route al intensief genoeg was en na een belletje was het geen enkel probleem om binnen 20 minuten de mountainbikes toch te komen ophalen.
Flexibiliteit, kwaliteit en service is wat hier wordt geboden. Bedankt!
Tom
Super service!
Hele nette fietsen en helmen. Fijn dat de fietsen worden gebracht en opgehaald (binnen 10 min na belletje) op een startpunt van een MTB route. Super vriendelijke en snelle service!
Goed materiaal en mooie routes
Thijs is super vriendelijk en geeft je goeie tips en informatie over zowel mountainbike als omgeving! Supermooie tocht gemaakt en de mountainbikes waren top!
Erg leuke middag gemountainbiket
Erg leuke middag gemountainbiket. Thijs was super bereikbaar voor vragen van te voren en heeft de fietsen precies bij de ingang van het parcours gebracht. Erg blij mee! Fietsen waren van erg goede kwaliteit. Zeker aan te raden, dank Thijs!
Top service
Hele fijne en snelle communicatie.
Het was een goede fiets, mooi gebied en top geregeld!
Top fietsen
Een heel goed adres mocht je opzoek zijn naar mooie degelijk huur mountainbikes. Prima service voor een scherpe prijs.
Mountainbiken
Lekker rondje Ermelo gefietst op mountainbikes van Veluwe Mountainbike. Goede service mountainbikes gebracht en gehaald bij het begin punt van de routes. Aanrader voor iedereen die een rondje wil mountainbiken.
Kwalitatief goede fietsen
Kwalitatief goede fietsen, alle 8! Zeer vriendelijk en stipt en behulpzaam;brengen fietsen naar startpunt route, heel fijn!
Aanrader!
Top, heel duidelijk contact, super fietsen en alles nagekomen zoals afgesproken. En de toch was ook nog eens prachtig!
Heerlijke ronde op de mountainbike…
Heerlijke ronde op de mountainbike dankzij Thijs! Fijne fietsen op locatie gebracht. Mooie ronde. Thijs is bijzonder communicatief en vriendelijk. Enorme aanrader. Groet, Eline
Goed materieel en prettige, snelle communicatie en service!
Snelle communicatie, goed materieel en goede haal- en brengservice !
Top ervaring
Gemakkelijk om in contact te komen, super snelle reactie, flexibel hoe laat je wil starten, heel gaaf om te doen, Thijs is behulpzaam, legt het vooraf goed uit en je kunt altijd appen mocht er iets zijn.
Veluwe Mountainbike
Samen met vrienden zijn we wezen mountainbiken bij Veluwe mountainbike. Lodewijk was onze gids. Hij heeft echt verstand van het mountainbiken, kan goede technische tips geven en heeft ons meegenomen op een mooie route door de Veluwe. Een sportieve middag met een leuke gids: we raden hem zeker aan!!
Uitstekende mountainbike keurig…
Uitstekende mountainbike keurig gepoetst en onderhouden. Afgeleverd en opgehaald bij ons vakantiehuisje. Helemaal top!
Bij Veluwemountainbike voor mijn zoon een mountainbike gehuurd voor de sport-oriëntatie-keuze lessen op school. De fiets werd keurig aan huis bezorgd en de volgende dag weer opgehaald. Mountainbike was in zeer goede staat en de communicatie met Thijs verliep prettig en snel.