Hade riktigt otur med mitt köp, skärmen var defekt och direkt efteråt tog resten av skärmarna slut i lager och leverantören kunde inte kunde fixa någon ersättning inom överskådlig tid. Trots det... Ver mais
Köpte en MacBook Pro. De svarade väldigt snabbt på min förfrågan om leveranstider och leveransen skedde redan dagen efter. De följde dessutom upp med ett bekräftelsemail. Snabb kundsupport med stark k... Ver mais
Snabbt att beställa men själva leveransen blev sådär, det kanske är Brings fel men jag behövde ringa in och be om att leverera paketet till rätt ställe, den tjänsten var iofs väldigt bra (AI) eftersom... Ver mais
Verbit är en svensk e-handel med ambition är att, på enklaste och absolut smidigast sätt, visa rätt produkt för dig och dina önskemål. Vi har över 60 års erfarenhet inom e-handel och IT. Med ett noga utvalt sortiment i kombination med en logistik i världsklass och effektiva inköpsprocesser så kan vi erbjuda dig som kund en bättre köpupplevelse. Smidighet är vårt mantra. Vi lovar dig som kund en enkel och tydlig navigering, tydlig och relevant information och snabba leveranser. Såklart alltid till rätt pris. Vi tror på ärlighet och tydlighet. Vi värnar om våra värderingar om en hållbar och rättvis affärsmodell, både mot våra kunder, partners och miljön.
Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Riktigt bra service och snabb leverans.
Trots detta är jag väldigt nöjd då jag fick extremt bra service, och en lösning kunde hittas.
Rekommenderar detta företag starkt och kommer handla här igen.
Beställning och leverans gick snabbt. Överraskande billigt och även gratis frakt. Betalning via Swish vilket alltid är ett plus.
Inga problem alls. Denna hemsida hade jag aldrig hört talas vid tidigare, men eftersom de hade ca 200 kr billigare på en SSD jag ville köpa så valde jag Verbit. Var lite orolig över att jag inte skulle få det jag betalade för och funderade på att istället betala mer och köpa från Inet. Men dagen efter kom produkten med bring och jag slapp att vara orolig. Ifall ni har samma situation rekommenderar jag att ni beställer ifrån Verbit!

Resposta da Verbit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.