Uitstekende support van Lily Klacht serieus genomen en daarna gehandeld binnen een snelle tijd. Kreeg gister de nieuwe batch draagtassen Heel erg gewaardeerd Tobert
Leia as opiniões dos outros
Zeer goede ervaring met VerpakkingenXL. 1 artikel was niet op voorraad, dit 2 uur na de bestelling geconstateerd door Lily. En gelijk een alternatief geselecteerd en verzonden. Aanrader zaken te do... Ver mais
Elke dag wordt je aan het lijntje gehouden terwijl je midden in een emigratie zit. Nee morgen komen ze leveren nee morgen nee morgen nee morgen. Geen probleem joh leugenaars de container heeft geen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.
Informações de contacto
Marssteden 104, 7547 TD, Enschede, Holanda
- 053-5738456
- info@verpakkingenxl.nl
- verpakkingenxl.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Zeer goede ervaring met VerpakkingenXL
Aanrader zaken te doen met hen.
Top bedrijf met korte lijntjes!
Uitstekende support van Lily
Uitstekende support van Lily
Heel erg gewaardeerd
Tobert
alles goed verlopen geleverd binnen de…
alles goed verlopen geleverd binnen de 2 dagen,

Mijn eerste bestelling en levering gelijk 3 dagen vertraagd
Mijn eerste bestelling bij VerpakkingenXL en gelijk een vreselijke domper. Maandag 13-07 besteld en zou 14-07 bezorgd worden. Op 14-07 een bericht van GLS dat de bezorging verplaatst is naar 15-07. En wat denk je: Op 15-07 een bericht dat de bezorging wederom verplaatst is naar 16-07. En tot overmaat van ramp een bericht op 16-07 ... verplaatst naar 17-07. Ik vraag niet om die prutsers van GLS. Neem gewoon een behoorlijke bezorgdienst in de arm in plaats van deze sukkels. We hebben die spullen nodig voor een verhuizing en die loopt op deze manier een vertraging op. Echt waardeloos. 1 dag vertraging kan ik eventueel nog begrijpen maar 3 dagen ??????????

Resposta da Verpakkingenxl.nl
Elke dag wordt je aan het lijntje…
Nee morgen komen ze leveren nee morgen nee morgen nee morgen.
Geen probleem joh leugenaars de container heeft geen datum dat ie vertrekt. Nu dubbel zoveel geld uit gegeven omdat jullie je shit niet leveren op tijd. Leugenaars.

Kwalitatief ruim assortiment
Kwalitatief ruim assortiment. Zeer snelle levering voor een nette prijs.

Resposta da Verpakkingenxl.nl
Twee artikelen besteld. Één van de artikelen was niet op voorraad (inpak lint 250m). We kregen meteen een mailtje hiervan met de vraag of we de 500m wilden voor dezelfde prijs. Goede service!

Prima klantbeleving
Grote voorraad, kwalitatief goed! Als iets niet op voorraad is wordt in overleg een gelijkwaardige of duurdere vervanging voorgesteld waardoor je als klant toch tijdig je bestelling in huis hebt. Professioneel en zo als het hoort als je het mij vraagt. Top!
Goede service, ook bij problemen
Hetgeen ik bestelde was niet meer in voorraad. Ik had het artikel dringend nodig, ik ontving heel snel een voorstel die mij echt hielp. Behulpzaam personeel.
Contact met echte mensen in plaats van chatbot
Al vaker besteld hier. Goede spullen voor redelijke prijs. Ze reageren snel op vragen en zelfs om je order aan te passen doen ze hun uiterste best. Ik kom hier zeker terug.
Slechte service…
Wij plaatste een bestelling en niet alles was op voorraad, nog gevraagd, heb het echt volgende week nodig, maar duurde paar dagen, uiteindelijk geruime tijd later zelf gemaild en het was er , nog steeds niks verzonden, nog een keer gemaild dat ik het niet meer hoefde omdat we weken later waren, maar werd toch verzonden, toen hebben ze het in zo'n klein doosje gepropt dat de buitenkant van het lint kapot is, maar lint is nog bruikbaar dus kunnen ze niks mee. en nu kunnen we het zelf weer gaan retourneren. slechts communicatie, slecht in aan afspraken houden
Ik had twee soorten bubbeltjesplastic…
Ik had twee soorten bubbeltjesplastic besteld, en het is niet de eerste keer. Ik ontving het bubbeltjesplastic wel, maar slechts een deel van de bestelling. Omdat ik het spannend vond, heb ik de rest in de winkel gekocht. Ik raad dit bedrijf niemand aan.

3 keer niks
Belachelijke service zelfs 1 ster is te veel waardeloos !

Resposta da Verpakkingenxl.nl
We bestellen nu al 2 jaar al onze…
We bestellen nu al 2 jaar al onze verzendzakken bij VerpakkingenXL en we hebben alleen maar positieve ervaringen gehad. Altijd super snelle en correcte service.
Slechte klantenservice
Ik heb hier zakken besteld. Heb er 5 achter elkaar open gemaakt en ze zijn allemaal van binnen kapot gegaan. Meerdere malen gebeld, ik zou terug gebeld worden hier over maar heb niks gehoord. Ik heb deze eerder besteld toen waren ze goed maar bij mijn 2e bestelling kreeg ik veel slechtere kwaliteit. Jammer...

Resposta da Verpakkingenxl.nl
Helaas was het bestelde product niet op…
Helaas was het bestelde product niet op voorraad en levering zou nog een week kunnen duren, in overleg een vervangend (duurder) product toegestuurd gekregen.
4 sterren omdat het originele product niet op voorraad was en moest zelf mailen met de vraag waar mijn pakket bleef,
Vriendelijk en meedenkend personeel.
Tot een volgende order!
Had wat problemen met een bepaald…
Had wat problemen met een bepaald artikel. Na melding gemaakt te hebben werd dit uitstekend oppakt EN opgelost. Je weet pas echt wat je aan een bedrijf hebt als er dingen niet goed gingen. Hoe dat bij VerpakkingenXL wordt opgepakt is subliem!