Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed merk wat ook echt werkt beter focus en meer energie daarbij ook diepere slaap . Het resultaat kwam ook vrij snel na 2 weken trouw innemen

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb me laten verleiden om de producten van VGNMY te kopen in de hoop enig effect te voelen. Sinds enkele weken neem ik dagelijks een glas van jullie "VGNMY Electrolyte" drankje en 2 Kokoro mushr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn dochter van 12 en ik hebben beide adhd en ervaren heel veel onrust in ons hoofd, concentratie problemen en noem al de symptomen maar op. Wij zijn begin januari begonnen met één gummy per dag en e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik de VGNMY mushroom gummies nu een paar weken en ben eigenlijk gewoon tevreden. Ze zijn makkelijk in te nemen en smaken goed, zonder die sterke paddenstoelensmaak waar ik eerst bang voor was.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

VGNMY is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige, veganistische vitaminegummies, speciaal ontwikkeld om zowel lichaam als geest in balans te brengen. Onze best-seller is samengesteld uit een krachtige mix van 10 biologische paddenstoelen, waaronder Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi en Chaga, die elk unieke gezondheidsvoordelen bieden, zoals verbeterde focus, verhoogde energieniveaus en versterking van het immuunsysteem. Onze gummies zijn volledig vrij van GMO’s en suiker, en zijn daarnaast halal en glutenvrij. Bij VGNMY staan duurzaamheid en kwaliteit voorop; we gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klanten waarderen onze producten waarbij vooral de effectiviteit en smaak worden geprezen. Met een 60-dagen geld-terug-garantie en diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, Klarna en Apple Pay, streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Kies voor VGNMY en ervaar de lekkerste manier om dagelijks uw essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Kan niet meer zonder!!

Sinds ik de electrolyte mix met reishi gebruik, voel ik me na het sporten een stuk fitter en blijf ik beter gehydrateerd. Die combinatie van mineralen en paddenstoelen geeft net dat extra beetje energie en focus dat ik soms mis. De mushroom gummies neem ik ’s ochtends, lekker makkelijk en ze smaken ook nog eens fijn. Het is voor mij de perfecte start van de dag om mijn lichaam en geest een natuurlijke boost te geven. Echt een aanrader!

24 de julho de 2025

Classificada 2 em 5 estrelas

Slaap problemen.

De gummy's zijn erg lekker, helaas enorme slaap problemen zodra ik de gummy's inneem. Ik merk dat zodra ik de gummy's consumeer dat ik echt minimaal een uur nodig heb om in slaap te vallen.
Ik heb het nu bijna 2 weken geprobeerd maar ervaar ik niet de positieve effecten. Jammer.

19 de julho de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel dat je dit aangeeft. Jammer dat je er na twee weken nog geen positieve effecten van merkt en dat je slechter slaapt sinds je ze gebruikt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Sommige mensen kunnen wat alerter worden als ze ze later op de dag nemen. Het kan helpen om ze alleen in de ochtend te gebruiken, zodat je lichaam er niet vlak voor het slapen nog op reageert.

Als je wil, denk ik graag met je mee over wat het beste werkt voor jou. Laat het vooral even weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik slik deze vitamines nu een half…

Ik slik deze vitamines nu een half jaar. Ik ben veel rustiger en beheerster geworden en ik reis meer🤣🤣🤣 Ik kan dit feit niet direct aan paddenstoelen koppelen, maar ik kan het niet laten om het wel te doen😂😂😂 Ik ben productiever op mijn werk, beter georganiseerd in mijn uitgaven en heb daardoor geld over voor reizen, die overigens ook veel makkelijker te plannen zijn geworden))))

12 de julho de 2025

Resposta da VGNMY

Hahaha, geweldig hoe je dit omschrijft. Je klinkt echt alsof je helemaal in een betere flow zit de laatste tijd. Super dat je je rustiger voelt, beter je werk en geldzaken op orde hebt en ineens meer ruimte hebt om te reizen. Of het nou door de paddenstoelen komt of niet… het resultaat mag er in ieder geval zijn. Geniet ervan, echt leuk om te lezen.

Ik was wat skeptisch maar BEN HELMAAL OM

Ik was wat skeptisch vooraf maar ben net een bbl opleidingen begonnen ( 46jaar) en focus en leren ben ik nooit heel goed in geweest dus dacht "Lets tray" ik neem het nu al 2 maand en moet echt zeggen ik ben zoveel productiever dan eerder. Heb een betere focus voor school maar ook gewoon de dingen in en om het huis krijg ik beter gedaan.

Het enige nadeel is " ze zijn erg lekker dus de verleiding is groot om er meer dan 2 te nemen"

20 de maio de 2025

Resposta da VGNMY

Leuk dat je dit deelt. Echt knap dat je op je 46e een bbl-opleiding bent begonnen en mooi om te horen dat de gummies je helpen om beter te focussen en dingen gedaan te krijgen, zowel voor school als thuis. En ja, dat ze zo lekker zijn… die hoor ik vaker. Twee per dag blijft het beste, hoe lastig dat soms ook is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Opgeblazen gevoel en last van darmen

Altijd gezeik met m’n darmen, opgeblazen gevoel enzo. Die kokoro gummies zijn best chill. Smaak is goed te doen en m’n buik is rustiger. Geen gedoe meer elke dag. Had niet gedacht dat zo’n gummie verschil kon maken, maar ik blijf ze nemen.

12 de maio de 2025

Perfect

Ik heb ADHD en m’n hoofd staat altijd aan. Dacht: laat ik die focus-gummies proberen. Ben nu 3 weken bezig en moet zeggen… ik merk verschil. Minder chaos in m’n kop, ik kan dingen wat beter afmaken. Verwacht geen wonderen, maar het helpt me wel door de dag heen.

21 de abril de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel voor het achter laten van deze toffe review!

Geweldig......

Ik gebruik ze nu ongeveer een maand.Ze zijn heerlijk van smaak...ik heb betere energie en ik heb m'n hele leven nog nooit zo goed geslapen als nu (ben 63)
Ik ben rustiger in mijn verschrikkelijk drukke hoofd...kan alles beter aan...ik zeg chapeau voor degene die dit heeft uitgevonden!!!!

9 de maio de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel voor je geweldige review, wij zijn er heel blij mee!

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring – geen effect, slechte communicatie

Ik heb twee pakketten besteld bij VGNMY. Tijdens het afrekenen werden zogenaamde "speciale" kortingen aangeboden, maar uiteindelijk kwam het bedrag vrijwel overeen met de normale prijs. Een marketingtruc, zo lijkt het.

De werking van het product is voor mij nihil geweest. Eén volledige zak is inmiddels op, consequent dagelijks gebruikt zoals aanbevolen, maar ik merk absoluut geen enkel verschil. Geen waarneembaar effect, geen subtiele verbetering — simpelweg geen impact.

Wat daarnaast erg storend is: na levering word je overspoeld met e-mails waarin gevraagd wordt om een review achter te laten. Zodra je een eerlijke (dus niet-positieve) beoordeling geeft, blijven de mails binnenstromen met opnieuw het verzoek om een recensie te schrijven. Het lijkt erop dat ze blijven pushen tot ze een positieve beoordeling ontvangen.

Daarbovenop heb ik contact gezocht met de klantenservice vanwege mijn ervaring, maar er wordt niet gereageerd op e-mails. Dat gebrek aan respons is voor mij onacceptabel.

Al met al: zonde van het geld. De smaak is lekker, alsof het haribo snoepjes zijn maaar het product heeft voor mij 0 effect gehad, en de service laat te wensen over. Ik raad aan om je geld aan iets beters te besteden.

Update:

Helaas reageert het bedrijf totaal niet op reviews op Trustpilot. In plaats daarvan zijn ze druk bezig met het plaatsen van nutteloze reacties onder hun eigen Instagramvideo’s — video’s waarin overigens andere producten en ingehuurde figuranten worden gebruikt die niets met hun eigen product te maken hebben. De socialmedia-inhoud is slecht, misleidend en lijkt puur gericht op marketingtrucs in plaats van transparantie.

Op hun website ligt de focus volledig op het werven van affiliates: hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Zelfs de pagina met algemene voorwaarden is verwijderd en leidt nu direct naar hun affiliateprogramma met de kreet: “Word vandaag nog lid van ons affiliateprogramma.” Dit wekt weinig vertrouwen.

Het product zelf? Gewoon een standaard snoepje met minimale tot geen merkbare werking. Je betaalt de hoofdprijs voor marketinghype. Ze reageren niet op e-mails, bieden geen fatsoenlijke klantenservice en lijken alleen maar gefocust op meer verkopen via influencers en neppe content.

Mijn advies: koop hier alsjeblieft niet. Kijk zelf naar de manier waarop ze niet reageren op kritiek en laat je niet misleiden door betaalde ‘influencer-reviews’. Dit is geen betrouwbaar bedrijf.

Reactie op VGNMY:
Dank voor jullie reactie, maar eerlijk gezegd is het behoorlijk lachwekkend — het leest als een standaard AI-antwoordenreeks uit ChatGPT, inclusief de typische “toekomstige klant”-aanhef, terwijl ik al gewoon een bestelling heb geplaatst van 50 euro. Alsof mijn ervaring er ineens niet toe doet omdat ik kritisch ben.

In plaats van inhoudelijk in te gaan op mijn punt, maken jullie er een soort algemene PR-tekst van waarin alles wordt afgedaan als “persoonlijke beleving”. Ondertussen stellen jullie dat jullie “transparant” zijn, terwijl jullie marketingvideo’s tonen van totaal andere producten (zoals beer vormige gummies in plaats van de VGNMY producten) met AI-stemmen die over brainfog praten alsof het een wetenschappelijk onderbouwde behandeling is.

Dat jullie dit soort reacties gebruiken om serieuze feedback te pareren, bevestigt alleen maar mijn gevoel: het draait hier meer om marketing dan om echte klantgerichtheid. Deze hele reactie toont dat nog maar eens aan.

"Wij willen u, als toekomstig geïnteresseerde klant, vragen om niet af te gaan op één extreem negatieve ervaring, maar om het bredere plaatje te zien. Er zijn honderden positieve reviews te vinden van échte klanten, niet van ingehuurde mensen. En mochten onze gummies voor u om welke reden dan ook niet werken, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd open voor eerlijke feedback, ook als die kritisch is, zolang die oprecht en respectvol is."

Dit is ook de reden waarom ik een review schrijf, misschien beter jullie chatgpt prompt invoeren want ik ben een klant. Ook heb ik gemaild maar jullie negeren alles. "niet goed geld terug" is ook een grote grap.

1 de abril de 2025

Beste toekomstige klant,

Dank dat u de tijd neemt om reviews te lezen het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. We willen graag reageren op deze beoordeling, niet om de klant tegen te spreken in zijn ervaring, maar om context te bieden voor u als potentiële koper.

Het komt helaas wel eens voor dat een product niet voor iedereen hetzelfde effect heeft. Supplementen, zeker op natuurlijke basis, reageren nu eenmaal anders per persoon. Dit is volkomen normaal en iets wat elk serieus merk erkent. Wij vinden het dan ook jammer dat deze klant geen resultaat heeft ervaren dat is uiteraard nooit ons doel.

Wat ons echter wel zorgen baart, is dat deze review veel verder gaat dan een persoonlijke ervaring. Het beeld dat hier wordt geschetst alsof wij bewust misleiden of klanten niet serieus nemen staat haaks op hoe wij als bedrijf werken en communiceren.

Wij hebben inmiddels duizenden tevreden klanten die onze gummies dagelijks gebruiken, vaak al maandenlang via ons abonnementsmodel. We ontvangen wekelijks tientallen enthousiaste berichten van mensen die zich beter voelen, meer energie hebben of simpelweg blij zijn met de smaak én het gemak. Die positieve ervaringen zijn voor ons de reden waarom we dit doen.

De klant spreekt van marketingtrucs, misleiding en oplichting woorden die we als zeer ongepast en ongegrond beschouwen. Ja, wij maken gebruik van marketing, net als elk ander bedrijf. Maar wij doen dit transparant, eerlijk en met een focus op een goede klantbeleving. Onze acties en kortingen zijn duidelijk en altijd zichtbaar voordat een aankoop wordt bevestigd.

Wat betreft onze klantenservice: wij doen dagelijks ons uiterste best om iedereen tijdig en correct te antwoorden. Soms loopt dit vertraging op, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes. Dat is niet ideaal, maar zeker geen opzet of desinteresse.

Laat 1 teleurstelling niet de ervaring van duizenden tevreden klanten overschaduwen. Wij zijn trots op onze producten, onze missie en op het vertrouwen dat onze klanten ons dagelijks geven.

Hartelijke groet,
Team VGNMY

Classificada 5 em 5 estrelas

Effecten na maand de power paddenstoelen…

Na 1 maand de Power Paddenstoelen Gummies te hebben gebruik , merk ik dat mijn: geheugen , concentratie, energie , gemoedstoestand sterk verbetert is
! Persoonlijk vind ik de bosbessen iets te zoet.

19 de abril de 2025

was snel binnen!

was snel binnen!
Merkte al snel effect en ook wanneer ik ze vergeet te nemen. Ik ben zeker tevreden

16 de abril de 2025

Resposta da VGNMY

Heel fijn dat je jouw ervaring deelt met anderen! En nog fijner dat de effecten positief zijn!

Werkt perfect

Werkt perfect, slaap beter en meer rust in m’n hoofd!

16 de março de 2025

Aanrader

Review: Ik gebruik deze gummies nu 1 maand, mijn handen(handrug) zijn duidelijk ontzwollen, mijn energieniveau is aanzienlijk verbeterd en ze helpen me om mijn kalmte te behouden in drukke tijden. Deze gummies zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun welzijn te verbeteren.
Laurence

11 de abril de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel voor je bericht, Laurence. Klinkt alsof ze echt verschil maken in je dagelijkse leven. Mooi dat je je beter voelt, meer energie hebt en rustiger blijft in drukke momenten. Fijn dat het zo goed bij je past.

Ik voel me rustiger

Gummies zijn heerlijk van smaak.
Ik voel me rustiger, heb meer energie en functioneer beter op het werk.

9 de abril de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel voor het achter laten van de 5 sterren review en heel fijn dat je meet energie hebt en je beter kunt functioneren!

Focused and clarity

I felt so much more clear in my head and much more focused.
It was an uncomplicated and fast oder and delivery.

Clear recommendation!

23 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Thank you for this amazing review! We are very happy that our products helped you focus more!

Classificada 5 em 5 estrelas

It really did calm my overthinking and…

It really did calm my overthinking and with meditation it gives me real peace inside and focus all day that i needed.I highly recommend buying it for people that suffer from overthinking . You need to take 2 gummies everyday .

27 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Thank you so much for sharing we’re truly grateful to hear it’s helping you find peace, focus, and relief from overthinking!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een slechte start vanwege levering

Na een slechte start vanwege levering. Heeft het product het goed gemaakt.
Meer energie, slaap en minder o rust in het hoofd.
Ga zeker bij bestellen

25 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Thanks voor je bericht! Jammer van de start, maar super dat je je nu beter voelt. Meer energie en rust is precies wat we hopen te bereiken. Leuk dat je weer gaat bestellen!

Classificada 5 em 5 estrelas

na 2 maand een zeer positief ervaring.

2 zakjes verder (2 maanden) en merk echt verschil in mijn productiviteit en ik merk ook dat mijn spijsvertering beter is geworden (ga vaker naar de wc) al met al zeer tevreden met de gummies!

18 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Dankjewel voor je fijne bericht! Super om te horen dat je verschil merkt in je productiviteit en dat het je spijsvertering verbeterd heeft. We zijn dankbaar dat je tevreden bent met ons product, daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meer focus tijdens het studeren

Heel blij met deze gummies. Ik ben dyslectisch en heb heel erg veel moeite met concentreren tijdens examens maar ook tijdens studeren. Gebruik de mushroom gummies van VGNMY nu al een tijdje en ik merk echt dat mijn focus significant gestegen is. Heb het ook aan wat klasgenoten aangeraden en de meeste hebben ook de zelfde positieve ervaring als ik. Zeker een aanrader!

25 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Wat super om te horen! Heel mooi dat je merkt dat je focus beter is geworden tijdens het studeren en je examens. Daar doen we het voor. En extra tof dat je het ook hebt aangeraden aan klasgenoten, dankjewel voor je vertrouwen en doorverwijzen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.