Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed merk wat ook echt werkt beter focus en meer energie daarbij ook diepere slaap . Het resultaat kwam ook vrij snel na 2 weken trouw innemen

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb me laten verleiden om de producten van VGNMY te kopen in de hoop enig effect te voelen. Sinds enkele weken neem ik dagelijks een glas van jullie "VGNMY Electrolyte" drankje en 2 Kokoro mushr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn dochter van 12 en ik hebben beide adhd en ervaren heel veel onrust in ons hoofd, concentratie problemen en noem al de symptomen maar op. Wij zijn begin januari begonnen met één gummy per dag en e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik de VGNMY mushroom gummies nu een paar weken en ben eigenlijk gewoon tevreden. Ze zijn makkelijk in te nemen en smaken goed, zonder die sterke paddenstoelensmaak waar ik eerst bang voor was.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

VGNMY is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige, veganistische vitaminegummies, speciaal ontwikkeld om zowel lichaam als geest in balans te brengen. Onze best-seller is samengesteld uit een krachtige mix van 10 biologische paddenstoelen, waaronder Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi en Chaga, die elk unieke gezondheidsvoordelen bieden, zoals verbeterde focus, verhoogde energieniveaus en versterking van het immuunsysteem. Onze gummies zijn volledig vrij van GMO’s en suiker, en zijn daarnaast halal en glutenvrij. Bij VGNMY staan duurzaamheid en kwaliteit voorop; we gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klanten waarderen onze producten waarbij vooral de effectiviteit en smaak worden geprezen. Met een 60-dagen geld-terug-garantie en diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, Klarna en Apple Pay, streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Kies voor VGNMY en ervaar de lekkerste manier om dagelijks uw essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

120 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Nep Misleidende advertentie op social media…

Misleidende advertentie op social media (ziet er uit als een wonder middel) waardoor je wordt verleid om het te kopen. Ik gebruik ze dagelijks en merk 0% verschil! 40 euro voor nep vitaminen.

23 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Wat jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze gummies. Dat is uiteraard niet wat we hopen of nastreven.

De werking van onze supplementen kan per persoon verschillen. Bij sommigen merken we dat het effect pas na een langere gebruiksperiode voelbaar wordt, terwijl anderen juist al snel positieve veranderingen ervaren – soms zonder dat ze zich daar direct bewust van zijn. Het is dus heel persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren.

We hebben inmiddels duizenden tevreden klanten voor wie de gummies wel degelijk verschil maken in hun dagelijks welzijn, maar we begrijpen ook dat het niet voor iedereen exact hetzelfde uitpakt.

We waarderen je feedback en nemen het serieus. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd klaar om mee te denken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ja werkt geloof ik wel erg mooi

Ja werkt geloof ik wel erg mooi, Met de juiste mindset kan je dit net even die extra kracht en focus maar ook rust geven. Moeilijk precies te omschrijven, Maar ik geloof dat ik zeker productiever en scherper in alles ben.

En de behoefte aan andere middelen is aanzienlijker minder geworden.

20 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Wat mooi om te horen! Ik geloof ook dat met de juiste mindset en ondersteuning je echt verschil kunt merken. Fijn dat je je productiever en scherper voelt, en dat het je helpt om minder behoefte te hebben aan andere middelen, precies waar we het voor doen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Onprofessioneel en onbetrouwbaar!

Zelfde ervaring als Jos Melchers…
Ik wacht al weken op mijn eerste pakketje en wordt van het kastje naar de muur gestuurd!
Mijn pakketje is zogezegd al meermaals aangeboden door post.nl geweigerd en dus teruggestuurd, terwijl deze zich niet eens aanbieden. En dit ervaren we continu met deze couriers. We ontvangen hier zonder probleem heel wat andere pakketjes alleen met Post.nl loopt het steeds mis en is er heel wat miserie zoals nu ook weer.
Nu krijgen we te horen van vgnmy dat ze het niet meer willen bezorgen op ons adres als we geen ander adres opgeven!!!
Het kost hen teveel….
What a scam! Na ontelbare mails en berichten met info, contactgegevens etc door ons als tegemoetkoming, krijgen we geen goederen, gehoor, excuses of compensatie. In plaats van het probleem met hun leverancier op te lossen worden wij als klant zomaar geskipt….hoe onprofessioneel. Schept geen vertrouwen ook niet in hun product!

20 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Wat ontzettend jammer om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad, en dat u ons zelfs als “onbetrouwbaar” en “scammers” bestempelt. Wij begrijpen dat het frustrerend is als een pakketje niet aankomt, dat vinden wij zelf minstens zo vervelend, zeker omdat wij alles in het werk hebben gesteld om u netjes van dienst te zijn.

Wij willen graag even onze kant van het verhaal toelichten, zodat ook andere klanten begrijpen hoe deze situatie precies verlopen is:

U heeft bij ons een bestelling geplaatst, en wij hebben deze volledig volgens afspraak verzonden via PostNL, met track & trace. Helaas bleek dat PostNL het pakket niet kon afleveren, omdat het adres onvindbaar was. Ondanks dat dit buiten onze invloed ligt (wij bezorgen immers niet zelf), hebben wij uit service en op eigen kosten een tweede poging gedaan. Ook dit pakket kwam echter retour met dezelfde melding: het adres was opnieuw onvindbaar voor de bezorgdienst.

We hebben u vervolgens netjes gemaild met twee opties: ofwel uw geld teruggestort krijgen, ofwel een alternatief afleveradres opgeven zodat wij wederom op onze kosten nog een derde poging kunnen doen. Dit leek ons een uiterst redelijke oplossing, zeker gezien u zelf aangaf vaker problemen te hebben met PostNL op dit adres.

Het is daarom voor ons bijzonder pijnlijk en onterecht dat u ons nu beschuldigt van onprofessioneel gedrag en zelfs van oplichting. Wij nemen onze service en klanttevredenheid juist heel serieus, en vinden het jammer dat onze inspanningen volledig worden genegeerd in uw beoordeling.

Nogmaals: wij willen u absoluut tegemoetkomen. Uw bestelling staat nog altijd klaar, en wij horen het graag als u ervoor kiest om het op een ander adres te laten bezorgen óf indien u liever uw geld terug ontvangt. Beide opties blijven gewoon openstaan.

Wij hopen dat andere klanten aan de hand van deze toelichting begrijpen dat wij als bedrijf alles correct en klantvriendelijk hebben afgehandeld en dat een situatie waarin een pakketje door een externe bezorgdienst niet aankomt, niet automatisch betekent dat de verzender nalatig of onbetrouwbaar is. Integendeel.

Postnl niet goed

Ik heb 6 zakjes besteld omdat ik ze lekker vind en ze naar mijn gevoel werken,
Op 31 jan gaf postnl aan dat het pakket geleverd was in de brievenbus ......... niet dus contact met VGNMY opgenomen en zei hebben contact opgenomen met postnl nou nou die zeggen is geleverd moet maar bij de buren vragen of het niet per ongeluk bij hen is terecht gekomen, hoe kan dat nu per ongeluk.nja weer contact gehad met VGNMY na een review en ze hebben daarna het probleem wel netjes opgelost daarvoor dank. Dus VGNMY super en postnl waardeloos

19 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Bedankt voor je bericht! Wat vervelend dat de levering niet goed is verlopen via PostNL. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen, en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je vertrouwen en hopen dat je blijft genieten van de zakjes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met die product!

Super blij met die product!! Ik voel mij veel lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ook mijn focus en concentratie is veel verbeterd!! Zeker een aanrader!

1 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Wat fijn om te horen dat je meer energie hebt en je focus en concentratie verbeterd is
Bedankt voor het delen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bijzonder bedrijf

Bijzonder bedrijf - vanuit goede intenties in marketingactiviteiten actief!

10 de março de 2025

Resposta da VGNMY

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het doet echt wel veel met mij!

Vrij snelle levering. Wat voor mij verschil maakt is dat ik mijn eigen homeopathische rustgevende pilletjes om overprikkeling, frustratie en meltdowns te voorkomen, niet meer neem. Daaraan merkte ik dat dit dus niet meer nodig was. Ik merk ook iets rustiger te zijn in mijn hoofd. Ik vind de snoepjes gewoon lekker en eet ze elke ochtend met plezier. De smaak is goed. Ik had ook lichte eczeem klachten wat ook voorbij is nu.. geen idee of daar een link is. Ik nam ook af en toe rennie voor maagzuur klachten maar ook niet meer hoeven nemen. Dus al met al doet het wel veel met mij! Voor mij een succes in ieder geval. Ik denk dat ik ze wel vaker wil gaan gebruiken. Ik ben al met mijn tweede pakje bezig!

1 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Wat geweldig om te horen dat de gummies zo’n positief effect op je hebben! Fijn dat je meer rust ervaart en er ook echt van geniet. Bedankt voor het delen, en veel plezier met je tweede pakje!

Eerlijkheid duurt het langst

Op 23-02-2025 schreef ik onderstaande review. Zoals daarin aangegeven zou ik op mijn review terug komen na eigen ervaring. Op 24-02-2025 bestelde ik mijn gummies. Meteen na de bestelling werd aangegeven dat de betaling was gelukt en ze de bestelling in orde zouden maken.
Vandaag 26-02-2025 werd ik door de post gezegd dat ze de bestelling zouden leveren. Om 10.45 uur werd de bestelling in de brievenbus geleverd. Mooi verpakt en geheel compleet. Ik heb meteen de eerste gummie gebruikt. Smaak is heerlijk en ik kom er over twee weken op terug hoe het resultaat dan is. DUS kijkende naar de negatieve reviews is mijn ervaring zeer posief. Ik kreeg heel netjes mijn bestelling al na twee dagen. DUS MENSEN DIT BEDRIJF WERKT GOED.

MIJN VORIGE MAIL

Ik zie een aantal vrij negatieve reviews, maar als ik op trustpilot kijk zie ik enkel zeer positieve reacties, zowel over het product alsook over de dienstverlening en service. Ik onderzoek vrij goed vooraf als ik iets wil kopen en ik heb besloten deze gummies aan te schaffen. Ik vertrouw erop dat mensen die een positieve review schrijven dit ook als een welgemeende review plaatsen. Indien ik het gebruikt heb zal ik zeer zeker MIJN bevinding ervan als review plaatsen. Advies mijnerzijds, vooral dezelfde lijn blijven aanhouden als bedrijf, succes.

26 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn kind en ik hebben allebei ADHD we…

Mijn kind en ik hebben allebei ADHD we gebruiken nu beide de kokoro gummies en merken allebei dat we nu wat rustiger zijn in ons hoofd. Super blij mee! Zeker een aanrader.

16 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Wat fijn dat jullie allebei meer rust ervaren! Geweldig om te horen dat de Kokoro gummies zo goed helpen. Bedankt voor het delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

VGNMY Gummies zijn fantastisch!

VGNMY Gummies zijn fantastisch!

Ze werken en ik begon al voordelen te zien.

15 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Wat fijn om te horen dat de VGNMY Gummies zo goed voor je werken en dat je al voordelen merkt! Echt top!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is echt een goed product! Ruim een maand getest!

Het is echt een goed product. Ik was best skeptisch maar wou het gewoon eens proberen. Mijn concentratie vermogen is zwaar verbeterd voor m'n gevoel en gek genoeg is mn huid qua bultjes etc ook een stuk rustiger. Blij met de resultaten ook die beloofd zijn. Bedankt vgnmy!

8 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Echt fijn om te horen dat het product zo goed voor je werkt! Geweldig dat je concentratie is verbeterd en je huid rustiger is geworden. Mooi om te zien dat het je verwachtingen heeft waargemaakt. Bedankt voor het delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top product en echt een aanrader!

Top product echt een aanrader! Heeft mij zoveel goeds gebracht lichamelijk en geestelijk.

22 de janeiro de 2025

Resposta da VGNMY

Wat geweldig om te horen dat het product je zowel lichamelijk als geestelijk zoveel goeds heeft gebracht! Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We zijn blij dat het zo goed voor je werkt!

Classificada 5 em 5 estrelas

De smaak is gewoon geweldig

De smaak is gewoon geweldig! Niet te zoet en niet chemisch! Focus verbeterd, minder moe en darmen in balans.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Fijn om te horen dat je de smaak zo lekker vindt en dat je ook merkt dat je focus verbetert, minder moe bent en je darmen in balans zijn! Bedankt voor het delen van je ervaring, we zijn blij dat het zo goed voor je werkt!

Top product

Top product

Ik ben zelf als adhd’er en toch HD je gestopt met de medicatie maar was toch opzoek naar en natuurlijke manier om en beetje die rust in mijn hoofd te houden en ik kan je vertellen ik merk na en week al verschil

11 de fevereiro de 2025

Resposta da VGNMY

Fijn om te horen dat je al verschil merkt na een week! Mooi dat het je helpt om meer rust in je hoofd te krijgen. Bedankt voor het delen!

Lekkere en handige gums

Lekkere en handige gums. Je merkt ook echt het verschil en dat ze werken.

Resposta da VGNMY

Fijn om te horen dat je het verschil merkt en dat de gummies goed voor je werken! Bedankt voor het delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product! Kben nu 70r maar het lijkt wel meer energie te geven en onderliggende kwaaltjes lijken de kop ingedrukt te worden.

Resposta da VGNMY

Fantastisch om te horen dat je op 70-jarige leeftijd meer energie ervaart en je kwaaltjes minder worden! Bedankt voor het delen, we zijn blij dat het product zo goed voor je werkt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het product is precies zoals het…

Het product is precies zoals het verteld wordt, heerlijke gummy's met de juiste dosering. Je merkt wat het verschil is wanneer je het niet meer neemt. De mist was weg ,helderder meer focus. Toen een week niet genomen, kon het verschil duidelijk merken geen focus continu dingen kwijt minder energie.
Dus geweldig product!!!

Resposta da VGNMY

Fijn dat de gummies je helpen met focus en energie. Bedankt voor het delen van je ervaring, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.