Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb ooit Videoland aangeschaft omdat je programma’s vooruit kon kijken. Sinds kort is dat alleen maar mogelijk op de avond vóór de normale uitzendtijd en na 22:00 s’ avonds. Zo als de Voice of Hol... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik moet bijna dagelijks opnieuw inloggen op de tv. Nu duurt het soms enorm lang voordat de aflevering geladen wordt en daarnaast verschijnt er elke keer geen koppelcode in beeld waardoor ik mij niet o... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

865 opiniões

Wat een waardeloze dienst

Wat een waardeloze dienst. Vanavond Glory live. Maar je kunt pas na afloop van de wedstrijd kijken. Hele avond zitten wachten op de belangrijkste wedstrijd van de avond. Komt er gewoon niet op. Nu nog steeds niet terwijl het al afgelopen is. Dan zie je online de uitslag voorbij komen en heb je dus de hele avond voor niets zitten wachten en de hoofdpartij niet kunnen zien. Echt heel slecht.

7 de dezembro de 2024

Klantonvriendelijk

Klantonvriendelijk! Ik stel gewoon vragen maar blijkbaar houd de persoon die mijn bericht beantwoordde via de whatsapp niet van mensen die vragen stellen...over waarom er de eerste twee seizoenen ontbreken van een serie terwijl er zo mooi beschreven staat dat het 9 seizoenen zijn, wat heb ik daaraan als er maar 7 seizoenen op videoland staan! Ik vind het ook misleiding je gaat er dan als klant vanuit dat alle 9 seizoenen er dan ook gewoon opstaan. Heel jammer ook hoe de klantenservice met klanten omgaat! Ik ben erover aan het denken om videoland op te zeggen.

5 de dezembro de 2024

Oplichters

Na een jaar weer eens aangemeld, doorgestuurd naar de betaalpagina, een cent betaald en toen niet kunnen inloggen.
Hoor ik van de klantenservice, je mag gelijk betalen want je had al eens een proefabonnement.
Tja,.. ik bepaal toch niet het bedrag wat op de betaalpagina komt.
Stelletje oplichters.

1 de dezembro de 2024

Klant onvriendelijk

Klant onvriendelijk, kansloze medewerkers, begrijpend lezen kunnen ze echt niet.
Geen reactie op chatberichten, stop er gewoonweg mee.
Beeldkwaliteit slecht bij starten, moet eerst bufferen

Klantvriendelijkheid is de reden dat ik beëindig. Schijnbaar een hekel aan mensen die vragen stellen.

28 de novembro de 2024

Wat een pulp

Wat een pulp! Alleen maar oude rommel. Onvoorstelbaar dat ze hier geld voor durven te vragen.

Ik kreeg een proefabonnement voor 1 maand cadeau maar na een dag was ik al uitgekeken.

Nooit aan beginnen.

16 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

abonnement af te raden beslissing

bij opzeggen wegen slechte kwaliteit of in veel gevallen geen enkele levering van content wordt er een waanzinnig bedrag in rekening gebracht. Abonnement op Videoland is een zeer at te raden stap

1 de outubro de 2024

Hele slechte beeldkwaliteit

Hele slechte beeldkwaliteit. Zelf beweren ze dat dat aan je eigen internet ligt, maar ik kan op YouTube zonder problemen een documentaire in 4K bekijken.
Ik vind het aanbod wel leuk en wel een voordeel dat wanneer je voor reclame kiest je iets minder betaald. Vandaar de tweede ster, maar ik denk dat ik het vanwege de lage beeldkwaliteit toch op ga zegen zodra ik mijn serie af gekeken heb

20 de novembro de 2024

Geen wettelijke termijn 14 dagen

Abonnement afgesloten maar ik had me bedacht en binnen een dag mail gestuurd dat ik ervan zie. Pas 5 dagen later krijg ik antwoord dat de wettelijke termijn van 14 dagen niet voor mij geldt.
Brutale mail en niet t gewenste antwoord
Zo gaan ze dus met klanten om

24 de novembro de 2024

Super irritant

Super irritant! Wil je nog even het laatste stukje afkijken, start de hele boel niet op. En dat gebeurt niet 1x, maar continu. Het is elke keer weer een verrassing of de app werkt of niet.
En dat terwijl het een van de duurdere apps is. Schandalig!

16 de novembro de 2024

Wat een drama

Wat een drama, je betaald voor je abonnement kijk je nog alleen maar reclame.
Het ergste is nog dat de dienst niet werkt want de serie die je wilt kijken start gewoon niet op, de reclameblokken werken trouwens wel want die moet je 100x kijken voor dat je serie het per ongeluk wel doet.
En ja hoor na 2 minuten kijken weer reclames.

27 de outubro de 2024

K Reclames

Opeens krijg je iedere keer dat je wil kijken eerst reclame troep, dan zit er op vaste punten in je programma schijnbaar ook reclame, dus dan start je je programma, eerst reclame, 4 minuten later weer reclame, en ik wilde ondertiteling veranderen,drukten per ongeluk naar homescreen, en als ik dan het programma weer start, 1 x raden weer die k reclame, dus ik heb opgezegd,

25 de outubro de 2024

Videoland

Ga ik Videoland kijken, krijg ik tijdens kijken eerst reclame 1/2, en daarna begint het weer waar ik gebleven bent heeeel IRRITANT! Kan ik net zo goed normaal tv kijken, krijg ik ook mega veel reclames tussendoor, idd onbeschoft!

21 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.